הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 28/02/15

טקסס שבוע 2 עצימות

סקוואט 92.5
פרס 55
דדליפט 122.5 אחיזה הפוכה
מתח רגיל 20 ק"ג 3X5

הדדליפט היה לי ממש קל בחימום עד ה 110 קילו ל 3 חזורת, אפילו עשיתי 100 קילו ל 5 חזרות כי הרגיש לי יחסית קל, אבל הסט האחרון הרגיש לי פשוט ממש כבד, פעם הבאה מביא איתי משהו לנשנש לפני שאני מתחיל דדליפט אולי יעזור.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נראה לי התחממת יותר מדי בדדליפט. 110 לדעתי זה גבוה מדי, וגם 100 לחמישיה, בתור חימום ל122.5

עד עכשיו הייתי עושה ככה לרוב.

איך אתה מתחמם כאשר אתה עושה סט כבד ל 5 ?
פעם אחרונה שעשיתי חמישייה יחידה זה היה עם 185 בערך. אם אני זוכר נכון עשיתי חמישיות מ 60 עד 120 מקפיצות של 20, אח"כ זוג או שלשה עם 140 ונראה לי סינגל עם 160. פשוט אצלי לפחות חמישיות עם משקל כבד, אפילו שהוא יחסית הרבה פחות מהRM5 זה די גומר אותי.
נגיד ביום שני האחרון תכננתי לעשות חמישייה עם 200, אז התכוונתי לעשות בחימום איזה שלשה עם 140, סינגל או זוג עם 160 וסינגל עם 180

סתם עדכון קטן מ.ג ב3 ימים האחרונים הוא 85-85.5. לצערי בגלל החורף אני נשקלתי בתקופה האחרונה פחות ולכן לא יודע אם זה קפיצה גדולה מידי או לא :(
אבל זהוא הקיץ חוזר ואפשר להישקל כל יום עוד פעם. כנראה אני יעבור את ה 90 קילו לפני החיטוב, מקווה שהמכנסיים עדיין יסגרו אלי.

עדכון לוג: 04/03/15

טקסס שבוע 3 נפח
אז בהשראה של Incin אני ינסה להיות יותר מעניין

כל היום בעבודה בקושי אכלתי, הם עושים פה הזמנה פעם בשבוע של אוכל וזה מגיעה רק ביום רביעי, ועד עכשיו כנראה היה נשאר להם אוכל, כי עכשיו כבר ביום ראשון אני יחסית גומר הכל אפילו את הסקי בטעם בצל WTF ? אבל מה לעשות זה אנבולי 😃

מזל שיש להם חטיפי גרנולה שאני לוקח איתי לדרך והבשר שאני עוד מביא מהבית ואוכל קצת לפני שאני יוצא מהעבודה בשביל לא להיות רעב.

הגעתי מוקדם כי חבר הקפיץ אותי מהרכבת ואני מגיעה ובערך חצי מהחדר כושר על הראק !!! איפה...

קרא את שאר עדכון הלוג...
@incin מישהיא עוזבת בעבודה, ואני רק מבסוט מזה שהיא הביאה עוגה 😃.

@incin מישהיא עוזבת בעבודה, ואני רק מבסוט מזה שהיא הביאה עוגה 😃.

עוגת גבינה? 😃

אני הרגע חיסלתי את משלוח המנות שהילדים נתנו לי בזיו, עכשיו מתארגים למסיבת פורים בעבודה של אשתי, מצפה להרבה אוכל אנבולי 🤯

עוגת גבינה? 😃

אני הרגע חיסלתי את משלוח המנות שהילדים נתנו לי בזיו, עכשיו מתארגים למסיבת פורים בעבודה של אשתי, מצפה להרבה אוכל אנבולי 🤯

כן אבל עוגה מעפנה חשבתי שזה יהיה שמו או רולנדין. מחתונה של הילדים שלה אני מקווה יביאו לה כזאת עוגה.
בכל מקרה אני לבד אכלתי בערך חצי מהעוגה 😃, הבנות לא אוכלות פה כמעט והגברים גם בקושי אוכלים.

איך היה האכול האנבולי ?

כן אבל עוגה מעפנה חשבתי שזה יהיה שמו או רולנדין. מחתונה של הילדים שלה אני מקווה יביאו לה כזאת עוגה.
בכל מקרה אני לבד אכלתי בערך חצי מהעוגה 😃, הבנות לא אוכלות פה כמעט והגברים גם בקושי אוכלים.

איך היה האכול האנבולי ?

לא רע, משקל בוקר - 110, משקל לילה - 113.

קצת עייף היום אבל מקווה שזה לא יפריע לאימון.

אני די סטטי במשקל, בתקופות של לחץ בעבודה לצערי אין לי הרבה זמן לאכול.

אני עוד אעלה, אני מבטיח 😃
יש לי רעיון בשבילך
joe-under-his-desk-eating-biscuits.jpg

עדכון לוג: 05/03/15

שבוע 3 התאוששות.

סקוואט: 67.5
פרס: 45
מתח: 3X8

תמיד אומרים שתמונה שווה מ 1000 מילים אז כמה שווה סרטון ?

קרא את שאר עדכון הלוג...
@incin עשה כרגיל את הבנץ שלו ואז מגיעה בחור ומבקש להיכנס איתו כי הוא לחוץ בזמן, ואז הבנתי שהיום פורים וזה כנראה ליצן החצר 😃

יש סרטון של @yujinius שעושה PR ומקווה שהוא לא יעלה אותו כי יצא ששמרתי אליו כמו מפגר, אבל תאכלס אף פעם לא שמרתי ככה, כנראה השיחה שלי עם תמרה לפני על נפילת המוט על הגרון והאם זה מוות או לא השפיעה אלי טיפה, אני עדיין חושב ש100 קילו על הגרון זה מוות.

עדכון לוג: 07/03/15

שבוע 3 עצימות.

אתמול יצאתי למועדון, ממש נלחמתי לא לצאת בגלל שידעתי שהיום יש אימון עצימות, אבל אין מה לעשות חבר עבר מבחן הסמכה שלב אחרון של סיסקו והייתי חייב לבוא.
ב 2:30 בלילה כבר נסעתי הביתה כמו ילד קטן בשביל לישון טוב לפני האימון.
קמתי דיי מוקדם לקראת 9 ולא ישנתי הכי טוב בלילה אבל אחרי קצת כמה ביצים וקפה הלכתי לאימון.
תענוג להתאמן בשבת בבוקר, המכון שלי, אני היחיד שעושה סקוואט היחיד שעושה דדליפט.

האימון היה ממש מהיר כי לא היה עם מי לדבר, אז נאלצתי ממה להתאמן, אפילו הייתי מסתכל על שעון...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/03/15

קרא את שאר עדכון הלוג...
@incin עשה כרגיל את הבנץ שלו ואז מגיעה בחור ומבקש להיכנס איתו כי הוא לחוץ בזמן, ואז הבנתי שהיום פורים וזה כנראה ליצן החצר 😃

יש סרטון של @yujinius שעושה PR ומקווה שהוא לא יעלה אותו כי יצא ששמרתי אליו כמו מפגר, אבל תאכלס אף פעם לא שמרתי ככה, כנראה השיחה שלי עם תמרה לפני על נפילת המוט על הגרון והאם זה מוות או לא השפיעה אלי טיפה, אני עדיין חושב ש100 קילו על הגרון זה מוות.

אתה יודע אגב שהבחור בסרטון ממש התעצבן עלינו שתפסנו לו את כל הספות? אח"כ שמעתי אותו רוטן למישהו. עכשיו - זה לא שלא היה מוט על הרצפה בעמדה של הדדליפט - הוא פשוט רצה לעשות קרלס עם מוט של אלייקו..

אם הייתי יודע שהוא מתכוון לעשות יד קדמית בבנץ' הייתי מורח את הזמן עוד יותר.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית