הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

אתה יודע אגב שהבחור בסרטון ממש התעצבן עלינו שתפסנו לו את כל הספות? אח"כ שמעתי אותו רוטן למישהו. עכשיו - זה לא שלא היה מוט על הרצפה בעמדה של הדדליפט - הוא פשוט רצה לעשות קרלס עם מוט של אלייקו..

אם הייתי יודע שהוא מתכוון לעשות יד קדמית בבנץ' הייתי מורח את הזמן עוד יותר.

הייתה צריך להגיד שאתה נח דקה בין סטים 😃

תגידו רק אני חושב שהבחור מעצבן באופן כללי? חוץ מזה שהוא כל פעם אומר שטויות בביטחון גמור, הוא גם ממש מתעצל להוריד ולשים פלטות כשהו עובד עם מישהו. זה חוץ מזה שהוא מטמא את הספסל עם הכפיפות מרפקים

תגידו רק אני חושב שהבחור מעצבן באופן כללי? חוץ מזה שהוא כל פעם אומר שטויות בביטחון גמור, הוא גם ממש מתעצל להוריד ולשים פלטות כשהו עובד עם מישהו. זה חוץ מזה שהוא מטמא את הספסל עם הכפיפות מרפקים

כן, הוא לא ממש בחור לבבי - הוא גם מנסה לדבר איתי שניה לפני שאני נכנס לסט כשאני עם אוזניות (אני בכלל לא עונה לו אבל רואה שהוא מזיז את השפתיים בשביל לשאול/לומר משהו).

הוא שבוי בכל מיני קונספציות שכבר עברו מן העולם, מעולם לא ראיתי אותו עושה איזשהוא תרגיל לרגליים - שלא נדבר חס וחלילה על סקוואט.

הוא שבוי בכל מיני קונספציות שכבר עברו מן העולם, מעולם לא ראיתי אותו עושה איזשהוא תרגיל לרגליים - שלא נדבר חס וחלילה על סקוואט.
בשביל מה רגליים? כשבחורה אומרת "אתה מתאמן? תעשה שריר" היא תמיד נוגעת בבייספס, אף פעם לא ברגליים.

בשביל מה רגליים? כשבחורה אומרת "אתה מתאמן? תעשה שריר" היא תמיד נוגעת בבייספס, אף פעם לא ברגליים.
אהבתי איך בכתבה של הלינארית רשום שידיים זה שרירי חוף 😃

בכל מקרה אם הרגליים באמת יהיו מוזנחות גם אם לבחורה לא אכפת מזה זה לא יהיה יפה בגלל חוסר פרופורציה.

אהבתי איך בכתבה של הלינארית רשום שידיים זה שרירי חוף 😃

בכל מקרה אם הרגליים באמת יהיו מוזנחות גם אם לבחורה לא אכפת מזה זה לא יהיה יפה בגלל חוסר פרופורציה.
היה לי כמה פעמים שהתחילו לגעת לי בבייספס, אז אמרתי שאני משקיע יותר בתרגילים שעובדים על פלג גוף תחתון והתחת שלי מפותח והצעתי לגעת

היה לי כמה פעמים שהתחילו לגעת לי בבייספס, אז אמרתי שאני משקיע יותר בתרגילים שעובדים על פלג גוף תחתון והתחת שלי מפותח והצעתי לגעת
אני הייתי אומר משהו אחר במקום התחת 😃

יותר למעלה ומהצד השני 😃
אההה נכון, הבטן עובדת חזק בתרגילים אלה
ואני לא יודע מה איתך, אני לא נותן סתם ככה לגעת בזין שלי, אם היא רוצה לגעת שתבוא אלי הביתה ותוריד את הבגדים

אההה נכון, הבטן עובדת חזק בתרגילים אלה
ואני לא יודע מה איתך, אני לא נותן סתם ככה לגעת בזין שלי, אם היא רוצה לגעת שתבוא אלי הביתה ותוריד את הבגדים

זה כמו לדוג דגים, אתה צריך לזרוק את החכה וברגע שמישהיא תופסת אתה לוקח אותה הביתה.

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 11/03/15

שבוע 4 נפח
התעוררתי בבוקר בציפיה לאימון בערב, ידעתי שיהיה יום קצר בעבודה. הלכתי יחסית מוקדם לאכול ארוחת צוהריים בשביל להיות רעב ככה לקראת 4-5 ולאכול את הבשר מהבית, המנהל הלך לאיזה ישיבה בדיוק ב 4 ובינתיים עוד לא הרגשתי רעב וחשבתי אני ילך לאכול ב 5 כי ב 5:30 יוצא מהעבודה, אז יאנו יהיה זמן. בדיוק כשאני בא ללכת לאכול המנהל יוצא מהישיבה ומתחיל להסביר שהם רוצים שאני יוסיף עוד איזה פיצ'ר ואני לא בדיוק הבנתי מה הולך ולכן במשך ה חצי שעה הקרובה הוא ישב והסביר לי מה הוא רוצה ממני. קיצור ב 5:25 אמרתי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 12/03/15

שבוע 4 התאוששות.

באתי בהרגשה טובה הפעם תזמנתי טוב את הארוחות בעבודה, ולא הפריעו לי לאכול.
רוב העובדים כבר יודעים שאני רוב הזמן אוכל בעבודה כנראה בגלל זה עליתי גם 2 קילו כזה מהר 😃

התחלתי מבנץ בגלל שבראק היו הרבה אנשים וזה אימון חלש ולא היה אכפת לי כל כך, עשיתי כמעט אימון בילדרים של מנוחה של דקה או שתיים בין הסטים.

גם בסקוואט הלך ממש מהר קינחתי בקצת מתח וידיים.

סקוואט 70
בנץ 70
מתח רחב 3X8

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא יודע איך אפשר לתפוס שם ראק בכלל כשבאתי היום היינו 4 שם + אחד בכלל עשה פרס... יש יותר מדי אנשים שעושים תוכניות כוח במכון הזה צריך להעביר אותם למכונות 🤩

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית