אין בעיה !אם תחליט לבוא תשלח הודעה עד 10 ככה.
אני עד עכשיו לא הבנתי מכל הויכוח שהולך בפורם האם חגורה מחזקת או מחלישה.
בכל מקרה אני כנראה יכנס לחיטוב לפני ששלי תגיעה 😭, היייתי צריך להזמין חגורה של RDX וכבר מזמן הייתי מקבל אותה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין בעיה !אם תחליט לבוא תשלח הודעה עד 10 ככה.
אני עד עכשיו לא הבנתי מכל הויכוח שהולך בפורם האם חגורה מחזקת או מחלישה.
בכל מקרה אני כנראה יכנס לחיטוב לפני ששלי תגיעה 😭, היייתי צריך להזמין חגורה של RDX וכבר מזמן הייתי מקבל אותה.
נראה לי לא ראית את זה, איזה יום היינו בבנץ' אני, תמרה ועוד בחור (תומר נראה לי קוראים לו, עם שיער ארוך). בא איזה מישהו שרצה להיכנס אחרינו, שואל את תומר, הוא אומר לו 20 דקות. הבחור מתחיל לצחוק ושאל נראה לי כמה סטים הוא עושה, אחר כך שאל אם הוא הולך לישון, לשתות קפה וכאלה בין הסטים... קיצר הוא חשב להיכנס איתו כשאני ותמרה נסיים. אז הוא שואל אותי, אני אומר לו חצי שעה בערך. הוא מתחיל להראות סימנים של ייאוש. הוא שואל את תמרה (שבדיוק סיימה סט), היא אומרת לו "אני עוד לא התחלתי בכלל, עדיין מתחממת"... בסוף נראה לי הוא ויתר על הבנץ' לגמרי לאותו יום...כנראה שכן, יש אנשים שאצלם זמן מנוחה מוגדר כדקה או פחות כdefault. למרות שמוזר שיש עדיין כאלה שלא מכירים אותך ואת אופי האימונים שלך 😃
שבוע 4 עצימות.
אתמול לא יצאתי לשום מקום ולכן ישנתי ממש טוב, קמתי יחסית מוקדם 7:00 בבוקר ביום שבת 😭
בכל מקרה אכלתי קוטג' וקצת שוקולד ובערך לקראת 11 יצאתי לחדר כושר, כמו תמיד הייתי לבד והראק היה רק שלי, התחממתי במשקלים וצילמתי את עצמי קצת לראות שהטכניקה בסדר, הכל הלך טוב ואז הגיעה הסט האחרון, בגלל שהגיעה מישהו וביקש להיכנס אחרי אז קצת נכנסתי מוקדם מידי לדעתי כי הוספתי רק 10 ק"ג מהחימום וכבר ברגע שהוצאתי את המוט הרגשתי שהוא כבד, ומה שמוזר החזרה הראשונה הייתה לי הכי כבדה, ה 3 הבאות היו...
PR בדדליפט אכן מצדיק מוניטין. לגבי הרצפה בדדליפט, ראית מה עשיתי שהפרדתי את שני החלקים ועמדתי טיפה יותר נמוך (נראה זה הצעה שלך בכלל הייתה), אולי תמסה את זה. באימון האחרון פשוט משכתי עם סליפרס, שזה בערך כמו להיות יחף.
אני מקווה שאוכל להתאפק עד 7, זה יום חופש ופשוט משעמם לי בבית אז אני הולך מוקדם לחדר כושר כמו היום.בעקרון תכננתי לבוא עם יבגני אבל אם הוא במנוחה אני פשוט אבוא בערב באזור 7
אה וואלה נזכרתי יום שלישי זה יום בחירות אני יכול לבוא מתי שבא לי. זרוק שעה אני אגיע 😃אני מקווה שאוכל להתאפק עד 7, זה יום חופש ופשוט משעמם לי בבית אז אני הולך מוקדם לחדר כושר כמו היום.
תאכלס זה יום נפח ואני חייב אנשים מסביב אחרת אני ימות משעמום.
זהו מנסה לתאם אם השאר, אם האחרים לא יוכלו להגיעה אז אני בעד 10-11 בבוקר.אה וואלה נזכרתי יום שלישי זה יום בחירות אני יכול לבוא מתי שבא לי. זרוק שעה אני אגיע 😃
חכה עוד שנתיים שלוש תהיה בגיל שלי עכשיו:sarcastic:אני יודע שזו הייתה הצעה שלי, ועכשיו יש 3 חלקים אז פשוט מוציאים את האמצעי, אבל אני לא זקן כמוך אני יכול עוד להתכופף ככה 😃
מחר אני בא לאימון התאוששות, יום שלישי תהיה התאוששות בבית, וכנראה גם ייבוש קטן, אני רוצה להיכנס לקטגוריה של עד 110 אז יהיה לי איזה 3 קילו לחתוךובוא תבוא ביום שלישי לאימון התאוששות ? או שזה יכול לפגוע בתחרות ?
יאללה זורם גם ככה חמישי צריך להתאמן באיזה 7-8 בבוקר לפני שיבגני יבוא לאסוף אותי לתחרות אז כמה שיותר מוקדם יותר טוב 😃זהו מנסה לתאם אם השאר, אם האחרים לא יוכלו להגיעה אז אני בעד 10-11 בבוקר.
אתה הולך להיות בגרעון לכמה ימים ?חכה עוד שנתיים שלוש תהיה בגיל שלי עכשיו:sarcastic:
מחר אני בא לאימון התאוששות, יום שלישי תהיה התאוששות בבית, וכנראה גם ייבוש קטן, אני רוצה להיכנס לקטגוריה של עד 110 אז יהיה לי איזה 3 קילו לחתוך
סבבה אז ביום שני כבר נקבע שעה יותר מדויקת.יאללה זורם גם ככה חמישי צריך להתאמן באיזה 7-8 בבוקר לפני שיבגני יבוא לאסוף אותי לתחרות אז כמה שיותר מוקדם יותר טוב 😃
לא בגרעון, אבל כנראה בשלישי אני לא אוכל כמעט פחמימה ומלח ואפסיק לגמרי לאכול ולשתות מים לקראת איזה 5-6 בערב. וביום רביעי מתכנן ללכת לסאונה בבוקר, ישר לפני השקילה.אתה הולך להיות בגרעון לכמה ימים ?
מחכה לדעת אם יאשרו לנו בעבודה לעבוד מחר ולקבל יום חופש ביום אחר, אם יאשרו אז אני בא ב 7:30 כרגיל.אתה כבר יודע מתי אתה בא מחר?