הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

סבבה אחי. תעדכן אבל כי אני בכל מקרה צריך ללכת מוקדם כי בחמישי בגלל התחרות אני עושה אימון ב8 בבוקר וצריך להתאושש לפני.

קיצור מחר חופש, HR פה על הפנים.

קיצור מתי אתה רוצה לבוא ? רק לא מאוד מוקדם בבוקר.

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 17/03/15

שבוע 5 נפח

לצערי לא ישנתי כל כך טוב בלילה ולכן באתי קצת עייף לאימון, הגעתי ו @Tank כבר תפס את הראק שזה מצב טוב, החלטתי לצלם את עצמי בסקוואט מהסט ה 3 וראיתי שאני לא שובר מקביל, ניסיתי בסט הרביעי והחמישי ובהם היה שיפור אבל לא להיט, עוד לא סגור על זה אבל יכול להיות שישאר על אותו משקל בשבוע הבאה. תלוי כנראה איך ילך ביום שבת. בערך מהסט ה 2-3 היו 2 אנשים שרצו להיכנס איתי לסקוואט, אחד באמת נכנס השני חיכה כי הוא נח דקה בין סטים 😃.
הבנץ היה לי דיי קליל, אפילו עשיתי עם עצירות קצרות, תאכלס אין לי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

ביום שיגיע הכלוב לטכניון נעביר חוק שבכלוב עובדים כל מי שלוקח 3 פלטות או יותר ואז הראק יהיה כולו שלך בערב 😃

אני רואה אתם פה חוגגים על חשבוני ? מה זה ממש לינץ' עשיתם בי, גם 3 פלטות גם שבור מקביל.

לפחות במתח אני עוקף אתכם.

אני רואה אתם פה חוגגים על חשבוני ? מה זה ממש לינץ' עשיתם בי, גם 3 פלטות גם שבור מקביל.

להפך דואגים לך שלא תצטרך לחכות הרבה זמן בראק! פשוט אין מה לעשות כלוב זה לילדים גדולים 🏋️😅🏋️😅

להפך דואגים לך שלא תצטרך לחכות הרבה זמן בראק! פשוט אין מה לעשות כלוב זה לילדים גדולים 🏋️😅🏋️😅

באמת תודה רבה.
אני יתחיל להגיד לכל המתאמנים בחדר כושר שבייספס הכי טוב לעשות בכלוב.

את מי בדיוק אתה עוקף במתח? כשתעשה 6 חזרות עם משקל כולל של 113 קילו אז תגיד שאתה עוקף 😛

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 21/03/15

שבוע 5 התאוששות + עצימות
איך שהוא שחכתי לעדכן לגבי אימון ההתאוששות ביום חמישי.
חבר התחיל ללמוד בטכניון, והוא עכשיו עושה גם טקסס, כנראה יעבוד איתו רוב הזמן, אני עשיתי אימון רגיל שלי והוא נתן עוד נפח בבנץ בשיפוע עם דמבלים, ובקושי הצלחתי לשכנעה אותו לא לעשות 2 תרגילים ליד קדמית.
בכל מקרה המשקלים היו

סקוואט 70
פרס 45
מתח רגיל +0

האימון של היום (שבת), איך שהוא אני לא ישן טוב משישי לשבת כמעט כל פעם, יכול להיות בגלל שאני יושן צוהריים בשישי ? בכל מקרה אולי שבוע הבאה אני יוותר על השנ"צ ויראה מה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית