הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

האנשים שם שמנים כי פשוט הם אוכלים בפלוס קלורי גבוהה זה הכל.
כן מסכים איתך, פשוט אני חושב שברוב המקרים זה בא מהרבה מאוד פחמימות (לחמניות, שתיה מתוקה, קינוחים וכו'). אני לא יודע איך אותו בחור הציג את זה...
יש סרטון של בן אדם שאכל 30 יום במקדונלס 3 פעמים ביום אבל ללא ציפס וקולה (הוא שתה מים) ועשה ספורט 3 פעמים בשבוע והיה במינוס קלורי, בסוף החודש הוא הראה שהוא הוריד במשקל ואפילו מדד הכולסטרול התשנה לטובה,
אני זוכר שהוא בערך אכל 2000 קלוריות שבאו רק ממקדונלס.
זה סרט, לא סרטון. ראיתי אותו, כן הוא אכל 2000 קלוריות, לא זוכר אם רק ממקדונלדס או מרשתות אוכל מהיר בכללי, אבל הפואנטה אותו דבר. גם בסוף אחד הדברים שהוא אמר זה שבדרך כלל אנשים שמנים הם לא בהכרח אלה שאוכלים ארוחות גדולות, אלא כאלה שאוכלים חטיפים תוך כדי נסיעה, רואים טלוויזיה עם קופסת גלידה לידם, בקיצור מנשנשים רוב היום. שמתי לב לכמה אנשים שמנים שהכרתי וזה באמת ככה

כן מסכים איתך, פשוט אני חושב שברוב המקרים זה בא מהרבה מאוד פחמימות (לחמניות, שתיה מתוקה, קינוחים וכו'). אני לא יודע איך אותו בחור הציג את זה...

זה סרט, לא סרטון. ראיתי אותו, כן הוא אכל 2000 קלוריות, לא זוכר אם רק ממקדונלדס או מרשתות אוכל מהיר בכללי, אבל הפואנטה אותו דבר. גם בסוף אחד הדברים שהוא אמר זה שבדרך כלל אנשים שמנים הם לא בהכרח אלה שאוכלים ארוחות גדולות, אלא כאלה שאוכלים חטיפים תוך כדי נסיעה, רואים טלוויזיה עם קופסת גלידה לידם, בקיצור מנשנשים רוב היום. שמתי לב לכמה אנשים שמנים שהכרתי וזה באמת ככה
אתה לא צריך להתסכל על אנשים שאתה מכיר פשוט תסתכל על אצמך 😃

אתה זורם סאונה בחמישי ?

נערך לאחרונה:
יש סרטון של בן אדם שאכל 30 יום במקדונלס 3 פעמים ביום אבל ללא ציפס וקולה (הוא שתה מים) ועשה ספורט 3 פעמים בשבוע והיה במינוס קלורי, בסוף החודש הוא הראה שהוא הוריד במשקל ואפילו מדד הכולסטרול התשנה לטובה,
אני זוכר שהוא בערך אכל 2000 קלוריות שבאו רק ממקדונלס.

http://www.imdb.com/title/tt1333994

זה סרטון סוג של בתגובה לסרטון האחר שבוא אחד השמין מאכילה במקדונלס.

http://www.imdb.com/title/tt0390521

אתה לא צריך להתסכל על אנשים שאתה מכיר פשוט תסתכל על אצמך 😃
מנייק 🤬
בכל מקרה אני דווקא השמנתי מארוחות גדולות ולא מנשנושים וכאלה. אה וגם בין הארוחות הגדולות הייתי שותה חלב כי רציתי להתחזק ולא היה לי ממש אכפת להשמין.
אתה זורם סאונה בחמישי ?
בחמישי אני ישן אחרי אחרי משמרת לילה ואז נוסע לחברים להרוס את החיטוב

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 08/04/15

שבוע 8 התאוששות.

לא ישנתי הכי טוב בלילה כנראה בגלל המזג אוויר, צריך להתחיל לישון עם מזגן.

הגעתי למכון ומקס כבר היה שם יבגני הצליח לאחר ודניאל גם כאשר שניהם רצו להגיעה בכלל ב 6!!!

מבחינת אימון האימון שלי היה סתם, יותר דיברתי עם אנשים, הסקוואט החימום משום מה היה יותר קשה מה 3 סטים של העבודה, הרגליים ממש כואבות לי עד עכשיו, כנראה בגלל קיצור המנוחה, מחר סאונה מקווה שיעזור קצת.

שמחתי לראות שלפני 8 כבר סיימתי את הסקוואט והבנץ כאשר ביום נפח לוקח לי בערך שעה לסיים רק סקוואט.

רוב האימון ניסיתי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

הרסתי למורן את הבנץ', הרסתי לייבגני את הבנץ'. אולי נקרא לי פשוט הורס הבנצ'ים? 😃
יא מזדיין לא אשמתי שהמצלמה לא צילמה נגמר לו המקום!!

אם לא הייתה הורס לו את בנץ בסט הראשון לא היה צריך לצלם לסט שני.

קלטתי אותך, אתה פשוט לא רוצה שאנשים חוץ ממך יתקדמו בבנץ' 🤬
בסט השני זה הscumbag phone שלי החליט שהוא לא רוצה לצלם יותר

פשש. סתם זכרתה את השמות או שחיפשתה ?

זכרתי את השמות כמובן, לא היה צריך לחפש - האוואטר של משה היה פעם הליצן ממקדונלדס מהסרט:

Super-Size-Me.jpg

עדכון לוג: 10/04/15

שבוע 8 עצימות
כבר בבוקר הרגשתי שהרגליים גמורות, והסקוואט היה קשה צילמתי סט אחרון אבל בקושי הלך וניראה לי טכניקה על הפנים. קיצור שבוע הבאה יעלה בנפח ל 100, ואז ישאר אליו כנראה לפחות שבועיים וינסה להתקדם רק בעצימות.

דדליפט התחלתי מהחימום של 100 לעשות באחיזה הפחות נוחה לי בגלל הכתף, יש הבדל באמת בנוחות וזה כנראה השפיעה על הסט אבל עשיתי 130 באחיזה הזאת ואני מבסוט, התחממתי יחסית הרבה בשביל להתרגל לאחיזה ופחדתי על הכתף כי לא הייתי בטוח אם יכאב לי באחיזה הזאת, למזלי לא כאב.
בסוף הורדתי קצת משקל...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 12/04/15

שבוע 9 נפח

אז הקדמתי ביום את האימון עוד פעם כלומר נחתי רק יום מהעצימות במקום יומיים, ופשוט יש לי כבר איזה שבוע דומס כזה ברגליים, מה שמוזר שנגיד מחימום עם מוט ממש כואב לי בחימום של 60 קילו גם קצת כואב לי, ואז במשקלים היותר גבוהים לא כואב לי, יכול להיות שפשוט כל כך קשה לי שכבר הכאב ברגליים לא מורגש 😃 וכמו שמקס כל פעם אומר לי שאני חלש.

בכל מקרה התאכזבתי להגיעה למכון ושהראק תפוס על ידי אנשים שאני לא מכיר מקס ואלון אני מאוכזב ממכם קשות.
בכל מקרה נתנו לי להיכנס והתחלתי חימום, לשמחתי הצלחתי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 15/04/15

שבוע 9 התאוששות.

היה אימון סבבה, פרט ליבגני ודניאל כולם היו. זה נחמד לבוא והראק כבר מסודר בשבילי 😃
כמובן שבאימון של ההתאוששות הייתי שמח שיהיו פחות אנשים כי כבר לא צריך לנוח כזה הרבה זמן, אבל עדיין הספקתי לעשות קצת ידיים 😃.

החלטתי גם לעשות שינוי בתוכנית טיפה, ביום התאוששות כאשר אני עושה בנץ/פרס אני עושה אותו ל 3 סטים במשקל של הנפח האחרון.
הסיבה שאני עושה את זה כי כאשר מגיעה יום הנפח בתרגיל הזה המוט מרגיש לי ממש כבד, בהתחלה זה היה בסדר כי עשיתי ריסט אבל עכשיו המוט יותר כבד מאשר ב SS, פלוס...

קרא את שאר עדכון הלוג...
ככה עוד מעט נעשה סקוואט @yujinius @Tank @Koller

https://www.facebook.com/gymflow100/videos/821594907878095/

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית