🤣תודה.
יעשה סלפי בחדר כושר. יעשה איתה HALF SQUATS וילבש אותה בזמן שאני עושה BICEPS בראק.
תתחדש, מזל טוב!!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤣תודה.
יעשה סלפי בחדר כושר. יעשה איתה HALF SQUATS וילבש אותה בזמן שאני עושה BICEPS בראק.
🤣
תתחדש, מזל טוב!!
לא יודע, תלוי מתי יהיה לי טרמפ למעלות, אולי אני אתאמן כבר שםאתה מגיעה מחר ?
תודה, 10 מ"מ מטיטאן ישראל, זה חברה בשם LONGHORN.תתחדש 😃 איזו חגורה הזמנת?
זה לא חברה, החברה היא טיטאן, זה אחד הדגמיםתודה, 10 מ"מ מטיטאן ישראל, זה חברה בשם LONGHORN.
שבוע 11 עצימות
סקוואט 112.5X2 עם חחגורה , 110X2 ללא חגורה
בנץ 107.5X4
דדליפט 132.5X5 ללא חגורה, 100X3X3 עם חגורה
מתח רחב +6 קילו
שלב התרוצים
הלכתי אתמול מאוחר לישון בגלל שישבתי על משהו מהעבודה, וזה היה טעות פעם אחרונה אני מקווה גם לא התקדמתי במציאת הבעיה מבחינת העבודה וגם התעוררתי ממש עייף וכל היום טיפה כאב לי הראש.
אז קיבלתי את החוגרה ובאתי איתה, את הסקוואט בעצתם של החברה שם התחלתי מהחימום איתה בשביל להתרגל אליה טיפה, בינתיים היה לי ממש לא נוח איתה וקשה לי לדעת אם ירדתי עד הסוף. בנוסף...
שבוע 12 נפח
סקוואט 102.5X5X3 95X5 90X5
פרס 62.5 עם חגורה
מתח +10 סט אחד
אז הרגליים הרגישו לי יותר טוב היום אחרי יומיים סאונה, מאמין שעוד שבוע או שתיים ויעבור, גיליתי שאני לא שובר מקביל, תמרה אמרה שאני גם טיפה גולש.
יעשה ריסט ל 90 או 95 משהו כזה. חשוב לי יותר לדעת שאני שובר מקביל.
פרס הלך תענוג, היה לי קשה אבל לא הרגשתי את הגב התחתון שלרוב אני מרגיש אחרי הסקוואט ובכלל בפרס כבד לרוב הוא היה מתעייף לי. ועכשיו הלך ממש טוב, כנראה ישאר עם המשקל הנ"ל בפעם הבאה גם או שיוסיף סוגרים או משהו כזה, אבל...
אם אתה לא צריך יהיה סבבה, אבל בכללי אין לי בעיה לשים סוגרים, בדקתי אותם החדשים כולם שוקלים 200 גרם כל אחדלא יודע אם אתה יודע, אבל יש לי פלטות של חצי קילו כל אחת (מדויקות). אם אתה חושב שזה יעזור לך בפרס תגיד לי ואביא לך בכיף
שבוע 12 התאוששות.
סקוואט 80
בנץ 90
דדליפט 100X3
ידיים +שטויות לשרוף קצת זמן עד האוטובוס
אז היום אני יוצא למילואים אז באתי לאימון בוקר, אמרתי למפקד שאני יכול להגיעה גג בצוהריים כי אני לא יכול להפסיד אימון 😃.
הרגשתי כאבים חזקים עוד פעם ברגליים בזמן הסקוואט, אני יעשה ריסט שבוע הבאה לנפח של 90-95 יסגר על זה יותר ביום חמישי.
בנץ הלך סבבה אפילו עם עצירות של שניה למטה.
ראיתי מאמר של שינויים בתוכנית הטקסס ואחד השינויים שם זה להעביר את הדדליפט ליום התאוששות, אני חושב לנסות את זה בגלל עייפות שלי...
שבוע 12 עצימות.
סקוואט 100X5-3-3
פרס 65 PR
דדליפט 135 PR
ידיים.
אז הייתי במילואים, אתמול לא אכלתי הכי טוב, עדיין אכלתי בצוהריים ובערב בערך פי 3 יותר מכל חייל אחר שם 😃
בלילה לא ישנתי בכלל בגלל שכולם מסביבי נחרו, ומאוד קשה לי לישון ככה, בנוסף המיטות היו ממש לא נוחות בשבילי ובגלל רוח היו שם כל מיני ברזנטים שעשו ממש רעש שאפילו עם אטמי אוזניים שמעתי :(
בכל מקרה יצאתי מוקדם לשמחתי מהבסיס, וישנתי צוהריים של 3 שעות, והרגשתי יחסית רענן לקראת האימון.
הסקוואט היה לי ממש קשה בגלל כאבי הרגליים, אני...
שבוע 13 נפח.
סקוואט 60X3X5
בנץ 100
חתירה.
הרגליים עדיין לא עוברות לי, אני עובר לסקוואט במתכונת של SS ויעלה כנראה 10 כילו כל אימון בתקווה שזה יעזור לי להעביר את הכאבים ברגליים.
הבנץ הלך סבבה סט ראשון ואחרון היו קשים באותה רמה, שמתי לב שתמיד הסט הראשון יותר כבד לי מהסט ה 2-3, סט אחרון שמתי רצועות כי כבר התחיל להיות קשה.
ניסיתי לעשות מתח ובסט השני ללא משקל התחיל לי טיפה להציק היד אז הפסקתי, ועשיתי מסור עם יד אחת.
ניראה מה יעשה בהמשך, בינתייים ינסה לעשות כל אימון מתח במקטנה ויפסיק ברגע שירגיש...
הרגליים עדיין לא עוברות לי, אני עובר לסקוואט במתכונת של SS ויעלה כנראה 10 כילו כל אימון בתקווה שזה יעזור לי להעביר את הכאבים ברגליים.
הבנץ הלך סבבה סט ראשון ואחרון היו קשים באותה רמה, שמתי לב שתמיד הסט הראשון יותר כבד לי מהסט ה 2-3, סט אחרון שמתי רצועות כי כבר התחיל להיות קשה.
ניסיתי לעשות מתח ובסט השני ללא משקל התחיל לי טיפה להציקה היד אז הפסקתי, ועשיתי מסור עם יד אחת.
ניראה מה יעשה בהמשך, בינתייים ינסה לעשות כל אימון מתח במקטנה ויפסיק ברגע שירגיש אפילו טיפה את האזור.
מה לא בסדר במילה יד אחת ?*טוב בוא נכנס ללוג של המתכנת*
יד היא מילה בעייתית, אתה יכול להתייחס אליה כזכר וכנקבה (ידיים \ יד YAFA)מה לא בסדר במילה יד אחת ?
כבר תיקנתי אותו מלא פעמים הוא ממשיך להגיד שהוא דיסלקט ושאין טעם לתקן אותו*טוב בוא נכנס ללוג של המתכנת*
הבנץ' שלך מתקדם ממש מהר בזמן האחרון אני זוכר שלפני איזה חודש ה92 שלך ל5X5 היה נראה יותר גרוע מאיך שנראה היום ה100