- פותח/ת השרשור
יש סיסקה גדולה.כבר תיקנתי אותו מלא פעמים הוא ממשיך להגיד שהוא דיסלקט ושאין טעם לתקן אותו
הבנץ' שלך מתקדם ממש מהר בזמן האחרון אני זוכר שלפני איזה חודש ה92 שלך ל5X5 היה נראה יותר גרוע מאיך שנראה היום ה100
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש סיסקה גדולה.כבר תיקנתי אותו מלא פעמים הוא ממשיך להגיד שהוא דיסלקט ושאין טעם לתקן אותו
הבנץ' שלך מתקדם ממש מהר בזמן האחרון אני זוכר שלפני איזה חודש ה92 שלך ל5X5 היה נראה יותר גרוע מאיך שנראה היום ה100
שבוע 13 התאוששות.
סקוואט 70X3X5
פרס 60X3X5
קרוק' 16 - רוצה להסגר על טכניקה, מרגיש שיותר מושך מהיד ולא הגב.
תרגיל לגב של הורדת מוט אם ידיים ישרות לכיוון הרגליים.
תרגילים חדשים לגב שבינתיים אני יעשה עד שיוכל לחזור למתח. ביום ראשון הבאה ינסה לעשות מתח לראות מה הולך איתו.
סה"כ אין מה לכתוב הסקוואט עדיין כואב, ניראה לי פחות, מקווה שיעבור השבוע.
שבוע 13 עצימות
סקוואט 80X2X5
בנץ 107.5X5 PR ו 110X3 , הכל תודות לאלון ששמר אלי.
דדליפט 137.5PR נשאר 2.5 קילו למספר שאני מחכה מאוקטובר.
קרוק 18
ידיים
היום התחיל טוב ישנתי טוב כאבי רגליים כמעט עברו עדיין מרגיש בסקוואט אבל ממש רחוק ממה שהיה לפני שבוע, גם ביום יום כבר לא כואב כל כך.
התלבטתי אם ללכת היום כי יש פסטיבל סטודנט אבל ידעתי שאם לא היום אז מחר בטוח לא ילך ואז בשבת ללכת לא יהיה טוב בגלל שראשון כבר אימון, פלוס חדר כושר היה כמעט ריק והיה אוויר לנשום.
הבנץ הלך בסדר, יכול להיות שהייתי צריך...
אתה הולך היום ?התחזקת בצורה מטורפת! 😃
ובינתיים הכאבי גב שלי לא עברו ומדי פעם אפילו מתחזקים למרות שאני אפילו לא מתאמן, ועכשיו בהתלבטות אם ללכת לפיזיוטרפיסט פרטי שרוצה 270 ש"ח למפגש
מה הטעם לבוא להתאמן בכלל במצב שלי אני סתם יהפוך את הפציעה שלי לגרועה יותר...אתה הולך היום ?
למסיבה, הבנתי כבר שאתה כנראה עובר למחלקת גיראיטריה 😃מה הטעם לבוא להתאמן בכלל במצב שלי אני סתם יהפוך את הפציעה שלי לגרועה יותר...
אומנם לא רשמת את זה נכון אבל לצערי זה כנראה נכון :(למסיבה, הבנתי כבר שאתה כנראה עובר למחלקת גיראיטריה 😃
לא, אבל מה לגבי המסיבה אתה בא ?אומנם לא רשמת את זה נכון אבל לצערי זה כנראה נכון 😭
מכיר מקום טוב לקנות בו כסא גלגלים?
המסיבה הייתה אתמול...לא, אבל מה לגבי המסיבה אתה בא ?
חרא מסיבה. בגללה לא היה אוטובוס ונאלצתי ללכת ברגל הביתה. חוץ מזה שיש שם אלפיים איש ואין מקום בשיט.לא, אבל מה לגבי המסיבה אתה בא ?
אתה צריך קצת אירובי 😃חרא מסיבה. בגללה לא היה אוטובוס ונאלצתי ללכת ברגל הביתה. חוץ מזה שיש שם אלפיים איש ואין מקום בשיט.
היא גם היום. יומיים, השנה אפילו יש פעמיים מסיבת בריכה שאני מוותר.המסיבה הייתה אתמול...
גם את המסיבה של אתמול לא הכי אהבתי והייתי שם 3 שעות ואז חתכתי ב11 כי לא היה מה לעשות והיה מפוצץ אנשים ואני קצת קלסטרופובי. והיום בכלל חזרתי לאשדוד.אתה צריך קצת אירובי 😃
היא גם היום. יומיים, השנה אפילו יש פעמיים מסיבת בריכה שאני מוותר.
15 חזרות יד קדמית לא נחשב? 🤮אתה צריך קצת אירובי 😃
.
אני רק מגיעה היום ב 11, בואנה אתה זקן.גם את המסיבה של אתמול לא הכי אהבתי והייתי שם 3 שעות ואז חתכתי ב11 כי לא היה מה לעשות והיה מפוצץ אנשים ואני קצת קלסטרופובי. והיום בכלל חזרתי לאשדוד.
איך אתה מצליח לספור עד 15 בלי להתבלבל ?15 חזרות יד קדמית לא נחשב? 🤮
למה לא באתי יום שלישי? ישבתי ללמוד לספור עד 15איך אתה מצליח לספור עד 15 בלי להתבלבל ?
יש לי פוביה לצאת מהCOMFORT ZONE. זה לא שאני זקן. רק הולך כמו זקן בגלל הפציעה בגב וגם קצת זקן בנשמה. רגע נראה לי שאני באמת זקן.אני רק מגיעה היום ב 11, בואנה אתה זקן.
איך אתה מצליח לספור עד 15 בלי להתבלבל ?
אני מאוכזב, אין כמעט בנות יפות פנויות שם.על מה אתם מדברים, אלה היומיים הכי טובים בשנה!
ונראה לי ש2000 זה אפילו לא שליש מכמות האנשים שיש שם
אני מאוכזב, אין כמעט בנות יפות פנויות שם.
אני זוכר שפעם אמרו שבערך מגיעים לשם כ 10 אלף. הרוב זה גברים 😭