- פותח/ת השרשור
אני טס בעוד חודש ויומיים ליוון, צריך להחליט אם אני טס שמן ומכוער כמוך, או עושה חיטוב וטס סקסי.שמן בטטה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני טס בעוד חודש ויומיים ליוון, צריך להחליט אם אני טס שמן ומכוער כמוך, או עושה חיטוב וטס סקסי.שמן בטטה
בחודש ויומיים אתה בכל מקרה תטוס שמן, ואני לא חושב שיש מה לעשות לגבי ה"מכוער" כי כל הניתוחים הפלסטיים יקחו יותר זמן מזהאני טס בעוד חודש ויומיים ליוון, צריך להחליט אם אני טס שמן ומכוער כמוך, או עושה חיטוב וטס סקסי.
בגלל זה רק רשמתי שטס סקסי, לא יפה 😃בחודש ויומיים אתה בכל מקרה תטוס שמן, ואני לא חושב שיש מה לעשות לגבי ה"מכוער" כי כל הניתוחים הפלסטיים יקחו יותר זמן מזה
האמת נראה לי כן שווה לעשות חיטובון בחודש הזהבגלל זה רק רשמתי שטס סקסי, לא יפה 😃
בכל מקרה לי חודש מספיק בשביל לא לטוס עם בטן ענקית, חודש בכייף ירד לי 4-5 קילו. (הרבה נוזלים) אבל אז הבטן לפחות תראה נורמלי.
שבוע 18 נפח
סקוואט 65X5 80X5 90X5 100X5 110X1 90X3
פרס 65X5 65X4 63.5X5 63.5X2X5
התחילו עוד פעם הרגליים ממש לכאוב, כנראה יעשה הפסקה של שבוע מסקוואט או רק 60 קילו.
בגלל זה ממשיך במסה, לא רוצה להתחיל חיטוב עכשיו ולרדת במשקלים.
בנוסף בגלל הפרס והבנץ שהתחילו טיפה להיתקע אני ינסה מפסיק עם תרגילי ידיים לשבוע.
אתה בטכניון ואתה לא יודע שאתה צריך להגיד דברים כאלו ? כמה זה הרבה ?תגיד, יוצא לך ללכת הרבה ביומיום?
לזה התכוונת?אתה בטכניון ואתה לא יודע שאתה לא צריך להגיד דברים כאלו ?
לא הרבה למשל זה ללכת לאוטו, ללכת מהאוטו (שחונה בחניה של התחנת רכבת) לרכבת וכאלה.כמה זה הרבה ?
אולי זה באמת הבעיה. אז מה אני יעשה ? אין לי כרגע אפשרות אחרת. חשבתי לקנות אופניים (לא חשמליים) ולנסוע איתם את המרחק הזה, אתה חושב זה יקל על הרגליים ?לזה התכוונת?
לא הרבה למשל זה ללכת לאוטו, ללכת מהאוטו (שחונה בחניה של התחנת רכבת) לרכבת וכאלה.
4 ק"מ ביום זה די הרבה לדעתי, זה איזה 20 ק"מ בשבוע (אם זה מה שיוצא לך ללכת גם בסופ"ש אז עוד יותר). לדעתי זה גם עלול לפגוע בהתאוששות הרגליים.
נראה לי שעם אופניים יותר קל לעשות אותו מרחק, אני לא בטוח כי אני לא זוכר מתי נסעתי באופניים.אולי זה באמת הבעיה. אז מה אני יעשה ? אין לי כרגע אפשרות אחרת. חשבתי לקנות אופניים (לא חשמליים) ולנסוע איתם את המרחק הזה, אתה חושב זה יקל על הרגליים ?
ללכת לאט אני לא יכול, לפמעים אני נאלץ לרוץ ריצה קלה בערך 5 דקות להספיק לרכבת.נראה לי שעם אופניים יותר קל לעשות אותו מרחק, אני לא בטוח כי אני לא זוכר מתי נסעתי באופניים.
אם לא אופניים אז אולי ללכת את המרחק הזה כמה שיותר לאט. נראה לי הגיוני שזה יגרום לך להתאמץ פחות, אבל זה יקח מלא זמן פשוט.
או שלמצוא מתכונת אחרת לסקוואט
כן תיארתי לעצמי שאתה הולך כדי להגיע ממקום למקום בלחץ של זמן ולא סתם מטייל בכיף שלך.ללכת לאט אני לא יכול, לפמעים אני נאלץ לרוץ ריצה קלה בערך 5 דקות להספיק לרכבת.
דווקא ממה שאני זוכר בנסיון הקצר שלי בלינארית, שהייתי משלב גם אירובי בסוף כל אימון, הסקוואט הלך לי ממש חרא בשילוב הזה, הרגשתי שהרגליים לא מתאוששות. והייתי עם אוטו, כלומר חוץ משעה וחצי אירובי בשבוע לא הייתי הולך כמעט.מתכונת אחרת יותר קלה מלינארית ??
עושה הפסקה מסקוואט, יחזור כנראה לעשות רק שבוע הבאה במתכונת של פציעות. כלומר משקל קל ל 12 חזרות.
בנץ ופרס אני בינתיים ממשיך עד התקיעה ה -2 בעצימות ואז יעשה ריסט ל 2 אימונים אחורה (שזה יקח אותי חודש אחורה במשקלים)
לא יודע בדיוק איך דומס מרגישים.תגיד, הכאבים בקוואדס שיש לך, זה כמו דומס כזה?
כשאתה עושה אימון, במיוחד משהו שאתה לא רגיל אליו, והשריר תפוס למחרתלא יודע בדיוק איך דומס מרגישים.
ותשתה יותר, זה חשוב לא להתייבש 😉ברגע שאני מתייבש
לא ניראה לי שזה אותו דבר כמו שריר תפוס, זה כאב מוזר כזה. קיצור עושה הפסקה שבוע ויעשה סקוואט קל אחרי זה לחזרות, אני יצטרך שכולם ביחד איתי יספרו, כי אני יודע לספור עד 5 רק.כשאתה עושה אימון, במיוחד משהו שאתה לא רגיל אליו, והשריר תפוס למחרת
אני שואל כי יש לי משהו בהאמסטרינג השמאלי כבר כמה זמן, שזה מרגיש כזה כמו שריר תפוס, ובאימון אחרי חימום זה עובר, אז אני חושב אם זה דומה למה שיש לך
ותשתה יותר, זה חשוב לא להתייבש 😉
כולנו יודעים רק עד 5, אם נגיד תעשה 20 חזרות נעמוד 4 אנשים וכשאחד יסיים לספור השני יתחיל וכו'לא ניראה לי שזה אותו דבר כמו שריר תפוס, זה כאב מוזר כזה. קיצור עושה הפסקה שבוע ויעשה סקוואט קל אחרי זה לחזרות, אני יצטרך שכולם ביחד איתי יספרו, כי אני יודע לספור עד 5 רק.