🤣🤣🤣🤣🤣אתה נכה, ואתה גם מדבק.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤣🤣🤣🤣🤣אתה נכה, ואתה גם מדבק.
точно. 😃אתה יודע רוסית?
хорошего человека должно быть много
המתקן הופך למתוקן2אל תשכח להשים לק ושפתון
בלשון המעטהאו שאתה היית מלא מידי (?)
אז מה אין תוכניות לסאונה הסופ"ש?
הייתי כבר, אפשר אולי גם מחר.אז מה אין תוכניות לסאונה הסופ"ש?
למה לא הזמנת אותי אז חשבתי שאתה אוהב אותי :(הייתי כבר, אפשר אולי גם מחר.
תלוי מתי אני קם.למה לא הזמנת אותי אז חשבתי שאתה אוהב אותי 😭
טוב סבבה באיזה שעה אתה יכול מחר?
טוב תעדכן אותי ואת @Aftermath כשתרצה לבוא לי אישית לא אכפת מתי.תלוי מתי אני קם.
לא ידעתי שאני ילך זה היה ספונטני, פעם אחרונה בחודשיים הקרובים שאני הולך בגלל שהאישה מגיעה.
אתה צוחק נכון? זה תמיד צורם לי בעין כשאנשים שמים שם את ה "ה" המיותר הזההמתקן הופך למתוקן2
ממש לא מיותר ואתה מוזמן לשאול את סבתא שלי (גאונה בכל מה שקשור לזה, תבלה איתה יום אחד אתה מתאבד)אתה צוחק נכון? זה תמיד צורם לי בעין כשאנשים שמים שם את ה "ה" המיותר הזה
תביא את סבתא שלך לפורום היא תהיה מטרילה ראשית.ממש לא מיותר ואתה מוזמן לשאול את סבתא שלי (גאונה בכל מה שקשור לזה, תבלה איתה יום אחד אתה מתאבד)
סבתא שלי אף הפעם לא נגעה במחשב. אבל היא יכול להיות ״מנהל תיקונים ראשית״. או בצוות הגהה בפורטל 🤣תביא את סבתא שלך לפורום היא תהיה מטרילה ראשית.
אני מצטער אבל אני בטוח 98% שסבתא שלך טועה ו"להשים" זה לא נכוןממש לא מיותר ואתה מוזמן לשאול את סבתא שלי (גאונה בכל מה שקשור לזה, תבלה איתה יום אחד אתה מתאבד)
מבחינה לשונית זה נכון אבל זה כמו לדבר בשפה מליצית, אם אתה אומר "להשים" אז על הדרך תגיד לי לא לעמוד על הגזוזטרה בזמן שאני מחזיק את הפוזמק.אני מצטער אבל אני בטוח 98% שסבתא שלך טועה ו"להשים" זה לא נכון
אני די בטוח שמבחינה לשונית זה לא נכוןמבחינה לשונית זה נכון
אני מוכן להתפשר ולהגיד ששניהם זה נכון, כי "להשים" זה מהמילה "השים" (למרות שאני עדיין לא משכנע 100% שיש מילה כזאת), ו "לשים" זה מהמילה "שם"
אני לא אמרתי ש"לשים" זה לא נכון. פשוט "להשים" זאת מילה בשפה גבוהה יותר.אני מוכן להתפשר ולהגיד ששניהם זה נכון, כי "להשים" זה מהמילה "השים" (למרות שאני עדיין לא משכנע 100% שיש מילה כזאת), ו "לשים" זה מהמילה "שם"