עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קבוצת רוסים דנים על עברית גבוהה 🤣אני לא אמרתי ש"לשים" זה לא נכון. פשוט "להשים" זאת מילה בשפה גבוהה יותר.
על שפתיים מותר?לא יכול להיות שבלוג שלי ידברו על לשון.
בדיוקמבין כל הלוגים פה הלוג של גודלין היה אמור להיות הלוג אחרון שמדבר על עברית תקנית.
בדיוק
Now Go away, all of you
אין אוטו :(אז מה עם הסאונה?
👎👎👎אין אוטו 😭
לינארית שבוע 1
A
בנץ 115X2X3
תרגילים לנשמה.
אז התחלתי חיטוב ועברתי ללינארית, עשיתי חימום קל ללא חמישיות בגלל שאף פעם לא עשיתי את החימום ככה, יום חמישי אני ינסה לעשות 115 ל 3 עם חימום של חמישיות לפני כמו שצריך
י
לינארית שבוע 1
B
דדליפט PR 150X5 150X3 130X7
פרס 52X5 57X5 62X5 67X4
בדדליפט לא רציתי לעשות את החימום עם חמישיות, כי אז כנראה לא הייתי מצליח PR 😃
משבוע הבאה אני יתחיל לעשות את העליה במשקלים כמו שצריך בתוכנית.
הפרס אני קצת מבואס שלא סגרתי 5.
לפי הצעה של יבגני אני כנראה יעשה את הסט לפני אחרון לחזרה אחת, יעשה את הסט האחרון ואז יחזור על משקל של הסט הקודם ל 5
כלומר 5-5-5-1-5-5. ככה אולי אני לא יהיה יותר מידי עייף לקראת הסט הכבד.
כי אף פעם לא עשיתי את הדדליפט ככה החימום שלי היה תמיד לחזרה או שתיים, אם עכשיו הייתי עושה את כל החימום ל 5 בחיים לא הייתי משיג PR, אני ינסה לעבור לזה לאט לאט, בגלל זה הוספתי עוד סטים אחרי ה PR.למה אתה לא עושה דד ליפט כמו שרשום בלינארית?
וה55155 הוא אמר לאיזה תרגיל? או לכל מה שב5X5?
ברגע שהגעתי בדדליפט ל120 כבר התחלתי לעשות ככה.כי אף פעם לא עשיתי את הדדליפט ככה החימום שלי היה תמיד לחזרה או שתיים, אם עכשיו הייתי עושה את כל החימום ל 5 בחיים לא הייתי משיג PR, אני ינסה לעבור לזה לאט לאט, בגלל זה הוספתי עוד סטים אחרי ה PR.
לכל התרגילים. פרט כמובן ל פרס ודדליפט ששם אני מוריד 5 אחד בהתחלה.
סבבה נשמע כמו אחלה של מודיפיקיישן אם אתה לוקח את התוכנית לחיטוב 😃כי אף פעם לא עשיתי את הדדליפט ככה החימום שלי היה תמיד לחזרה או שתיים, אם עכשיו הייתי עושה את כל החימום ל 5 בחיים לא הייתי משיג PR, אני ינסה לעבור לזה לאט לאט, בגלל זה הוספתי עוד סטים אחרי ה PR.
לכל התרגילים. פרט כמובן ל פרס ודדליפט ששם אני מוריד 5 אחד בהתחלה.
@Aftermath , אני עכשיו מגיעה בחמישי בבוקר כנראה שבת ושני, ואז טס לחו"ל לשבוע.
אז אם אנחנו לא נפגש באחד מהימים האלו אתה תראה את המשקולות שלך רק אחרי ה 19
אין בעיה. אני ירשום לך אז ביום שני בבקור ככה שנסגר בדיוק על זה, אולי אני ינסה להעביר אותם לאחד החברה פה ? או שזה פחות עדיף לך ?טוב מאוד שאמרת את זה, כי כשתחזור אני בדיוק אעזוב את חיפה :)cray:😭😭)
בוא נקבע שיום שני כשתגיע תשאיר אותן אצל הבחור בכניסה?