הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 02/08/15

לינארית שבוע 4
אימון A

בנץ 70X5 80X5 90X5 100X1 112.5X4 112.5X4 100X5
סקוואט לחזרות
קרוק
צין אפ

עשיתי טעות בבנץ ולא ביקשתי שישמרו אלי בתחילת הסט, ובחזרה הרביעית הבנתי שצריך שמירה הגיעה יעקוב וקראתי לו לפני החזרה ה 5 שלא עלתה, בכל מקרה לא בטוח שהיא הייתה עולה אבל למדתי לקח לפעמים הבאות, ניסיתי בשביל הכייף עוד ניסיון שלהפתעתי גם עלה ל4 5 אפילו לא ניסיתי אבל גם זה התקדמות משבוע שעבר.

הסקוואט היה טוב, פעם ראשונה שכמעט ולא הרגשתי את הרגליים. מקווה שעוד שבוע שבועיים אני יתחיל לעלות במשקלים,...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אתה עושה בלינארית רק באנצ׳ ופרס? לא ממש זוכר מה היה לך.. משהו עם הרגליים

עדכון לוג: 07/08/15

לינארית שבוע 4
אימון C

אימון בבוקר של שישי בגלל שאתמול לקחו לי את האוטו ולא רציתי להגיעה לאימון בשעה 9 ולחזור ב 11

בנץ: 70X5 80X5 90X5 100X1 112.5X4 100X5 100X5 90X8
סקוואט מוט לחזרות ו 40X8
תרגילי נשמה.

משכתי זמן בבנץ בגלל שחיכיתי לסקוואט.
הסקוואט מרגיש טיפה יותר טוב מקווה שימשיך ככה.

החיטוב מתקדם על הפנים, כנראה יעבור להעמסות שבועיות אבל יותר קטנות כי שבועיים קשה לי להחזיק מעמד.
בהמשך השבוע יראה אם אני מוריד 200 קלוריות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 09/08/15

לינארית שבוע 5

אימון A
מ.ג 88.5, הייתה העמסה בשישי, ומעכשיו כל חמישי-שישי העמסה רק יותר קטנה.

בנץ 112.5X4
סקוואט מוט לחזרות ו 40X8
תרגילי נשמה.

כבר בבוקר כשקמתי הרגשתי שהגוף לא התאושש משישי, הידיים והכתפיים היו כבדות, מקווה שזאת באמת הסיבה, אם שבוע הבאה לא יסגור את ה 5 יחשוב מה לעשות הלאה כי יש אנשים שאומרים שכדאי לעשות ריסט שכרגע אני ממש נגדו.

הרגליים עדיין כואבות היום ניראה לי יותר משישי אבל לא בטוח, בכל מקרה ימשיך במה שיש.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית