עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המשקל באמת מכובד, אבל סקוואט טוב מאוד על אף הקריסה של הברכיים בעליה?סקוואט טוב מאוד
אם אני לא טועה הוא זכה באלוף אירופה בהרמת משקולות אולימפיתהמשקל באמת מכובד, אבל סקוואט טוב מאוד על אף הקריסה של הברכיים בעליה?
בכל אופן, משקל מטורף...
נשמח לקבל קצת מידע עלייך 😃 משקלים, סוגי אימון וכו'
אין טכניקה אחת נכונה לסקוואט.המשקל באמת מכובד, אבל סקוואט טוב מאוד על אף הקריסה של הברכיים בעליה?
בכל אופן, משקל מטורף...
נשמח לקבל קצת מידע עלייך 😃 משקלים, סוגי אימון וכו'
תעזור לו לתקן תטכניקה אחי במקום סתם להעירסקוואט חזק מאוד אבל בירידה הברכיים קורסות אז הטכניקה לא משהו...
ואתה חושב שאתה יכול לבקר סקוואט כזה?סקוואט חזק מאוד אבל בירידה הברכיים קורסות אז הטכניקה לא משהו...
ואתה חושב שאתה יכול לבקר סקוואט כזה?
הסקוואט שלך חייב להיות לפחות כמו הסקוואט שאתה מבקש לבקר, פחות 50Kg מוכפל בהופכי של ה-ratio.אתה יכול לפרט בבקשה טבלה של משקלים? כמה סקוואט אני צריך לעשות כדי שאוכל לבקר סקוואט של 270 קילו?
הסקוואט שלך חייב להיות לפחות כמו הסקוואט שאתה מבקש לבקר, פחות 50Kg מוכפל בהופכי של ה-ratio.
בהחלט.מסכן המאמן שלו, לא יכול לתת לו טיפים 😭
אני לא חוקב שהמשתמש הספציפי הזה יכול לבקר טכניקה.ואתה חושב שאתה יכול לבקר סקוואט כזה?
אני לא חוקב שהמשתמש הספציפי הזה יכול לבקר טכניקה.
הוא רשם פה פעם שהוא לא יודע טכניקה נכונה ושהוא סובל מכאבי ברכיים/פציעה.
נכון, אני רק לא חושב שאחד שלא יודע להסקביט צריך לתת ביקורת.זה לא אומר שהוא טועה במקרה הזה.