הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דם ביציאה של המזרק

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
היום הזרקתי (כתף) ושהוצאתי את המחט היה כמו מן שתף קטן של דם.. לא ברז אבל כמה טיפות נאות.. יש סיכוי שפגעתי בטעות בכלי דם ? אני לא כ"כ מתרגש מזה האמת אבל בדר"כ זה לא קורה. יש קצת דם בתור החור ולא נזילה קטנה.. חשוב לציין גם שהחלפתי למחט טיפה יותר דקה ממה שהייתי רגיל (עברתי לכחולה 23G הייתי משתמש בשחורה 22G) ולקח קצת יותר זמן מהרגיל לחומר לעבור אז רעדו לי קצת הידיים בזמן שהמחט בפנים.. יש סיכוי שפצעתי רקמה או משהו?

היום הזרקתי (כתף) ושהוצאתי את המחט היה כמו מן שתף קטן של דם.. לא ברז אבל כמה טיפות נאות.. יש סיכוי שפגעתי בטעות בכלי דם ? אני לא כ"כ מתרגש מזה האמת אבל בדר"כ זה לא קורה. יש קצת דם בתור החור ולא נזילה קטנה.. חשוב לציין גם שהחלפתי למחט טיפה יותר דקה ממה שהייתי רגיל (עברתי לכחולה 23G הייתי משתמש בשחורה 22G) ולקח קצת יותר זמן מהרגיל לחומר לעבור אז רעדו לי קצת הידיים בזמן שהמחט בפנים.. יש סיכוי שפצעתי רקמה או משהו?

פצעת רקמה, אתה תחיה.
לא הזרקת לוריד

• פותח/ת השרשור
אחלה, איך אפשר להשתדל שזה לא יקרה יותר?
אם כך אז השמן הגיע למשכנו בשלום נכון?

צום קל ומועיל.

אחלה, איך אפשר להשתדל שזה לא יקרה יותר?
אם כך אז השמן הגיע למשכנו בשלום נכון?

צום קל ומועיל.

השמן הגיעה ליעדו, כמו כן אין כל כך שליטה בנוגע לסוגיה הזו ולפעמים זה קורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית