FIFA ו-PES 15

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
WTF IS WAVE ?

לקנות מה באיביי אחי ?
WAVE זה כינוי לאבטחת המשחקים של מייקרוסופט..
תקנה באיביי את המשחק המקורי..עזוב את הכאב ראש הזה בשביל משחק אחד.
גם דיסקים דואל-לייר לא כאלה זולים, ואם אתה רוצה לעבור את כל הסיוט הזה בשביל משחק אחד או שניים..פשוט תקנה מקורי מהאיביי.

האם אני יכול לקנות רק כונן חיצוני בלי פריצה עדכנית ?

האם זה ממש חשוב שאעשה פריצה חדשה או שהמשחקים החדשים יכולים לעבוד גם בלי זה ?

אגב מה אומר בנוגע לכונן הזה ?

http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store...tm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap
אני אישית הייתי מחפש אחד של WESTERN DIGITAL כי היא חברה מעולה , אבל זה לא משנה כל כך , שלי הוא בכלל של TOSHIBA והוא סוס עבודה , בקיצור כונן חיצוני צריך לעלות באיזור ה200 שקל , אפילו 500 GB מספיק לך .
לגבי הפריצה , אם אתה מכניס כיום דיסקים אתה מדבר על פריצת LT3 או LT 2 , אני מדבר על RGH שהיא פריצה בתוך המכשיר ולא קשורה בכלל לפריצה שיש לך עכשיו , היא מציגה DASH חדש , כמו סוג של מערכת הפעלה חדשה למכשיר , אתה מוריד משחקים בקלות מבלי להוציא שקל , אבל אין בה רשת. זה הכל , היא אמורה לעלות באיזור ה200 כלומר זה ועוד כונן יצא לך בין 400 ל 500 , אתה צריך להחליט אם זה משתלם לך .

• פותח/ת השרשור
לא יודע להגיד לך אם משתלם

כי מצד אחד כמעט ולא נגעתי במכשיר שלי כבר שנה

מצד שני הסיבה שלא עשיתי זאת היא בגלל שאני לא יודע לצרוב משחקים לאקס בוקס - מה שתמיד מנע ממני מלשחק.

אגב לא יודע איפה ראית פריצה ב-200₪.
היחידים שמצאתי באזור שלי הם מינימום 300₪.

נערך לאחרונה:
בזמנו ביצעתי אצל מישהו פרטי ב250 , אחר כך קרוב משפחה שלי עשה ב200 בחנות בצפון , וזה היה לפני שנה , עכשיו כשיש תחרות מצד הקונסולות החדשות מוזר לי מאוד שהמחיר הוא 300 , תנסה להרים טלפון ולראות אם המחיר גמיש.
עוד אופציה אם יש לך כח זה להחליף מכשיר עם מישהו כמוני [ אני לא מעוניין חח ] שיש לו מכשיר עם RGH , יש כאלה שרוצים את הפריצה שלך בשביל המולטיפלייר שיש בה. זה בהנחה שיש לך LT3 .

• פותח/ת השרשור
אני לא ממש זוכר אם יש לי LT2/3 או בכלל jtag

• פותח/ת השרשור
יש אפשרות לבדוק בהגדרות של האקס בוקס איזה פריצה יש לי או מה הגודל של הדיסק הקשיח הפנימי ?

JTAB = RGH , אם אתה מכניס דיסקים יש לך LT , אם זה 2 או 3 אין לי מושג איך לבדוק.
נפח תמיד אפשר לבדוק , תשחק עם ההגדרות ותראה כמה יש שם , לא זוכר בידיוק איך להגיע.

• פותח/ת השרשור
ז"א שאם יש לי JTAG אני לא צריך לעשות צ'יפ חדש...? אלא רק להוסיף דיסק קשיח....

כמו כן, יכול להיות שיש לי דיסק קשיח של 450MB ?

נערך לאחרונה:
לא , הדיסק הכי נמוך הוא 4GB ,איפה אתה גר ? יש כמה חנויות עם שירות מאוד נחמד שיסבירו לך על המקום איזה פריצה יש לך , אם ביקשת דיסק צרוב אני מאמין שיש לך פריצת LT , היגיון פשוט חח.

JATG זה שם נרדף וישן לRGH , אני לא יודע מה הצ'יפ הכלול בפריצה הזאת כל כך

• פותח/ת השרשור
דיברתי עם החנות שקניתי ממנה את המכשיר ונאמר לי שיש לי או מכשיר עם 450 או 512mb, מהקונסולה הישנה.

אני גר בחולון אבל יכול להגיע לראשון לציון ובת ים.
ראיתי שב-- 2 סניפים של VGS בתל אביב המחירים סבבה אבל המקומות עצמם מסובכים - אבן גבירול חנייה ורמת אביב ג' ממש רחוק.

יש את החנות הזו
http://www.moniline.co.il/

שבזמנו הייתה מאוד מוכרת וכמעט קניתי ממנה את המכשיר שלי .
ויש את זו -
http://www.dominator.co.il/contact.asp
שלא נראת לי קרובה אלייך , אבל עושה רושם טוב.

יש גם את enjoystick -
http://www.enjoystick.co.il/.

שאלת את החנות שממנה קנית אם אפשר לבצע על המכשיר שלך RGH ? כנראה הוא מאוד ישן , לא מכשיר מכשירים עם 512MB.

הפיפא 15 מטורף יש לי אקסבוקס פרוץ וממש לא בעיה להוריד אחי זה לקח לי בדיוק חצי שעה להתקין הייתי צורב לך אם היית מהאיזור

• פותח/ת השרשור
יש את החנות הזו
http://www.moniline.co.il/

שבזמנו הייתה מאוד מוכרת וכמעט קניתי ממנה את המכשיר שלי .
ויש את זו -
http://www.dominator.co.il/contact.asp
שלא נראת לי קרובה אלייך , אבל עושה רושם טוב.

יש גם את enjoystick -
http://www.enjoystick.co.il/.

שאלת את החנות שממנה קנית אם אפשר לבצע על המכשיר שלך RGH ? כנראה הוא מאוד ישן , לא מכיר מכשירים עם 512MB.

מוני וליין ו"חבר" שלו AfterGames בחולון הם 2 נוכלים. אחרי שעשיתי אצל 2 הקומבינטורים האלה לא חוזר אליהם יותר. כל שנה אני בא אליהם מחדש ואומר לעצמי שאני לא אעשה את הפריצה אצלם, מגיע לשם נכנע ובסוף עושה את הפריצה.

2 המקומות הנוספים ששמת לי מוכרים את הפריצה ב-300 ש"ח אחי.

וכן, אחרי שדיברתי איתך התקשרתי למקום שמכר לי ת'מכשיר(gamestation ראשל"צ- גם לא זול) והם יצטרכו לבדוק את המכשיר שבכלל אפשר להתקין את הפריצה עליו כי אם הם לא יבדקו הם יכולים להרוס ת'מכשיר.

הפיפא 15 מטורף יש לי אקסבוקס פרוץ וממש לא בעיה להוריד אחי זה לקח לי בדיוק חצי שעה להתקין הייתי צורב לך אם היית מהאיזור

אגב מישו יכול לתת לי הסבר או לשים לי קישור למדריך או וידאו ביוטיוב איך משחקים באקס בוקס עם משחקים ששמים בהארד דיסק חיצוני ?

מוני וליין ו"חבר" שלו AfterGames בחולון הם 2 נוכלים. אחרי שעשיתי אצל 2 הקומבינטורים האלה לא חוזר אליהם יותר. כל שנה אני בא אליהם מחדש ואומר לעצמי שאני לא אעשה את הפריצה אצלם, מגיע לשם נכנע ובסוף עושה את הפריצה.

2 המקומות הנוספים ששמת לי מוכרים את הפריצה ב-300 ש"ח אחי.

וכן, אחרי שדיברתי איתך התקשרתי למקום שמכר לי ת'מכשיר(gamestation ראשל"צ- גם לא זול) והם יצטרכו לבדוק את המכשיר שבכלל אפשר להתקין את הפריצה עליו כי אם הם לא יבדקו הם יכולים להרוס ת'מכשיר.

אגב מישו יכול לתת לי הסבר או לשים לי קישור למדריך או וידאו ביוטיוב איך משחקים באקס בוקס עם משחקים ששמים בהארד דיסק חיצוני ?
לא בעיה בכלל

אחרי שהורדת את המשחק ושינית אותו שיהיה כקובץ שמתאים לאקסבוקס והעברת אותו לדיקס און קי למשל אתה פשוט מחבר את הדיסק און קי ונכנס אליו דרך הfile manager ומפעיל את המשחק

גם אני משחק בפיפא על הדיסק און קי למרות שיש לי 220 גיגה רק כי לא היה לי כוח להעביר תמשחק לאקסבוקס

• פותח/ת השרשור
לא בעיה בכלל

אחרי שהורדת את המשחק ושינית אותו שיהיה כקובץ שמתאים לאקסבוקס והעברת אותו לדיקס און קי למשל אתה פשוט מחבר את הדיסק און קי ונכנס אליו דרך הfile manager ומפעיל את המשחק

גם אני משחק בפיפא על הדיסק און קי למרות שיש לי 220 גיגה רק כי לא היה לי כוח להעביר תמשחק לאקסבוקס

תצטרך להיות הרבה יותר אינפורמטיבי אחי כי לא עשיתי את זה הרבה זמן וזה פעם ראשונה שלי אז תהיה "עדין" איתי חחחח.

איך אני משנה את הקובץ שיהיה מתאים לאקס בוקס ? מזה file manager ? איך מגיעים אליו ?

תצטרך להיות הרבה יותר אינפורמטיבי אחי כי לא עשיתי את זה הרבה זמן וזה פעם ראשונה שלי אז תהיה "עדין" איתי חחחח.

איך אני משנה את הקובץ שיהיה מתאים לאקס בוקס ? מזה file manager ? איך מגיעים אליו ?
אני עכשיו יוצא מהבית אז מחר אני יסביר לך עם תמונות והכל וגם יש מדריך לזה ביוטיוב אני רק צריך למצוא אותו

ורק תגיד מה הפריצה שלך אני יודע לrgh לפריצה השניה אני לא יודע

• פותח/ת השרשור
אני עכשיו יוצא מהבית אז מחר אני יסביר לך עם תמונות והכל וגם יש מדריך לזה ביוטיוב אני רק צריך למצוא אותו

ורק תגיד מה הפריצה שלך אני יודע לrgh לפריצה השניה אני לא יודע

סבבה

כרגע עוד אין לי אבל אעשה פריצת RGH(בהנחה שבכלל אפשר להסב את המכשיר שלי כי הוא די ישן)

איזה עוד פריצה יש שאפשר לשחק איתה עם דיסק חיצוני קשיח ?

סבבה

כרגע עוד אין לי אבל אעשה פריצת RGH(בהנחה שבכלל אפשר להסב את המכשיר שלי כי הוא די ישן)

איזה עוד פריצה יש שאפשר לשחק איתה עם דיסק חיצוני קשיח ?
יש lt3 משהו כזה אני סתם נשמע מבין אבא שלי קנה את האקסבוקס לאחותי לפני חודש וחצי ואז קראתי כמה מדריכים להורדת והתקנת משחקים זה ממש לא קשה, חוץ מזה אני לא מבין גדול

גם אני זוכר שהייתה לנו אפשרות לקנות אקסבוקס פרוץ של 514 מגה כמו שלך לדעתי אז יכול להיות שהוא מספיק טוב

אם הוא נפרץ ויעבוד לך טוב תקנה איזה ארדיסק נייד של 200 גיגה ככה ותוכל להתקין גם gta v(פשוט מדהים אין לי מילים עליו) ועוד משחקים שתאהב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית