הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם זה נכון להשתמש ככה?

trynewthings

מושעה
294
45
נק' מוניטין:
147
294
45
אוקי אפשר להגיד שסיימנו מסה ...
אני על 15% שומן בערך שוקל 82
אני רוצה להתחיל להשתמש בתקופה של חודש ביהומבין לדל פחמימה.
אז עדיין זה מתנגש לי עם הקטע של הבית ספר .. (בן 16)
אני רוצה לסדר את סדר היום ככה:
קמים בשש,לוקחים שש כדורים,15 מ"ג.
מחכים שעה,הולכים לרחוב לעשות אינטרוולים של חצי שעה,חוזרים הביתה מתקלחים ולבצפר,מחכים עד 10/11 ואוכלים ומשם סדר היום רגיל,אימון כוח מחמש עד שבע כרגיל.
זה בסדר הסדר יום הזה?
האם אפשר לקחת עוד כדורים כץעם יהומבין? תודה לעונים.

• פותח/ת השרשור
קראתי כבר.
אבל אני רוצה לדעת האם סדר היום שלי בסדר אם כל הדברים שצריך בשביל היהומבין..
לא לאכול ארבע שעות לפני,וגם אחרי,לא לעשות אנאירובי אחרי הנטילה ועוד..
האם הסדר יום שקבעתי לעתמי למעלה מתאים וטוב לשימוש ביהומבין בלי שיהיה בעיות?

אין לך סיבה להשתמש בחומר הזה בטח שלא על 15% ובטח שלא בלי סייקל.
תבנה לעצמך תפריט מסודר בלי חומרים למיניהם

• פותח/ת השרשור
אין לך סיבה להשתמש בחומר הזה בטח שלא על 15% ובטח שלא בלי סייקל.
תבנה לעצמך תפריט מסודר בלי חומרים למיניהם
לא באמת מתכוון לקחת לכל תקופת החיטוב ..
(לקחת לתקופה של מעל לשלושה חודשים,יקר מדי)
חודש אחד לא יהיה אפקטיבי? אני אחכה לתשובה ברורה של טום/אייל.
ותפריט מסודר כבר יש,פשוט מחפש פוש שייתן לי לרדת לאחוזי שומן נמוכים מעשר..

• פותח/ת השרשור
בחודש לא תרד מ15 למתחת ל10
זה ברור לי,לא זאת הייתה הכוונה שלי.
אני מדבר האם חודש של יהומבין יהיה יעיל בכלל כי על היהומבין אני לא בונה כתרופת קסם,פשוט בתור פוש קטן.
האם חודש של יהומבין יהיה אפקטיבי? האם הסדר יום שרשמתי למעלה עונה טוב על הדרישות של שימוש ביהומהין?

זה ברור לי,לא זאת הייתה הכוונה שלי.
אני מדבר האם חודש של יהומבין יהיה יעיל בכלל כי על היהומבין אני לא בונה כתרופת קסם,פשוט בתור פוש קטן.
האם חודש של יהומבין יהיה אפקטיבי? האם הסדר יום שרשמתי למעלה עונה טוב על הדרישות של שימוש ביהומהין?
יהומבין באחוז השומן שלך זה כמו כוסות רוח לאיש מת, כלומר לא יועיל בכלום..
יהומבין באופן כללי לא נותן שום פוש ושום כלום, נטו בזבוז כסף..

בנוגע לאופן הלקיחה, לוקחים את הכדור בהפרש של 4 שעות מארוחה לארוחה (8 שעות שאתה לא אוכל) וכן, אינטרוולים זה בסדר (למרות שחצי שעה לא תוזיז לך את הביצה).

• פותח/ת השרשור
יהומבין באחוז השומן שלך זה כמו כוסות רוח לאיש מת, כלומר לא יועיל בכלום..
יהומבין באופן כללי לא נותן שום פוש ושום כלום, נטו בזבוז כסף..

בנוגע לאופן הלקיחה, לוקחים את הכדור בהפרש של 4 שעות מארוחה לארוחה (8 שעות שאתה לא אוכל) וכן, אינטרוולים זה בסדר (למרות שחצי שעה לא תוזיז לך את הביצה).
אני יודע איך לוקחים כן,ולא מאמין ששום דבר זה לא יעשה,שמעתי שזה פשוט מומלץ לא"ש נמוך,זה לא אומר שגבוה אין השפעה.
וכן חצי שנה זה בינתיים מה שיש,אני לא יקום מוקדם יותר משש בזמן שיש בית ספר..

אני יודע איך לוקחים כן,ולא מאמין ששום דבר זה לא יעשה,שמעתי שזה פשוט מומלץ לא"ש נמוך,זה לא אומר שגבוה אין השפעה.
וכן חצי שנה זה בינתיים מה שיש,אני לא יקום מוקדם יותר משש בזמן שיש בית ספר..
זה לא מומלץ לאחוז שומן נמוך, זה רק לאחוז שומן נמוך וגם שם הוא לא יעיל..
הדבר היחיד שטוב לשריפת שומן זה תזונה טובה, לזרז את התהליך זה רק עם תרופות..
עוד נקודה שבגללה היהומבין הוא לא טוב לדעתי זה עניין תזמון הארוחות, יוצא שאתה לא אוכל המון זמן, דבר שיגרום לך לאבד מסה יקרה (נראה לך הגיוני שאתה לא תאכל מעשר בלילה נניח עד עשר בבוקר יום למחרת?)

• פותח/ת השרשור
זה לא מומלץ לאחוז שומן נמוך, זה רק לאחוז שומן נמוך וגם שם הוא לא יעיל..
הדבר היחיד שטוב לשריפת שומן זה תזונה טובה, לזרז את התהליך זה רק עם תרופות..
עוד נקודה שבגללה היהומבין הוא לא טוב לדעתי זה עניין תזמון הארוחות, יוצא שאתה לא אוכל המון זמן, דבר שיגרום לך לאבד מסה יקרה (נראה לך הגיוני שאתה לא תאכל מעשר בלילה נניח עד עשר בבוקר יום למחרת?)
יהומבין/קלן עושים אללה עבודה בזירוז הורדת אחוזי שומן.
וךא אני פשוט לוקח תכדורים בשש בבוקר,מתחיל לאכול כרגיל מאמצע בצפר,עשרים בבוקר.
ושוב,יהומבין פשוט מומלץ לא"ש נמוך,לא אומר שלא יעבוד על א"ש קצת יותר גבוהה ממה שהבנתי.
@Tom אשמח אם תעזור בקשר לזה..

יהומבין/קלן עושים אללה עבודה בזירוז הורדת אחוזי שומן.
וךא אני פשוט לוקח תכדורים בשש בבוקר,מתחיל לאכול כרגיל מאמצע בצפר,עשרים בבוקר.
ושוב,יהומבין פשוט מומלץ לא"ש נמוך,לא אומר שלא יעבוד על א"ש קצת יותר גבוהה ממה שהבנתי.
@Tom אשמח אם תעזור בקשר לזה..
קלן עושה עבודה אבל קלן נכנס בקטגוריית התרופות ואם תציץ בתגובה הקודמת שלי תוכל לראות שציינתי שתרופות יכולות לזרז את התהליך.
ובנוגע לתזמון הארוחות, אמרת בדיוק את מה שאני אמרתי, אתה לא אוכל מהלילה הקודם עד עשר בבוקר, אתה תאבד מסה.
בקשר ליעילות היהומבין, אני מרגיש שאני מדבר לקיר, אמרת כמה פעמים שהבנת שזה עוזר גם באחוז שומן גבוה יותר מהמומלץ ואני כל פעם עניתי שלא ואתה פשוט לא קולט או לא רוצה לקלוט או מנסה להתיש אותי בשביל שאני אגיד את התשובה שאתה רוצה לשמוע, אבל תפתח את האוזניים ותקשיב, יהומבין לא עוזר בשריפת שומן באחוז שומן הגבוה מ-10 ולמעשה גם באחוז שומן נמוך יעילותו מוטלת בספק..

• פותח/ת השרשור
קלן עושה עבודה אבל קלן נכנס בקטגוריית התרופות ואם תציץ בתגובה הקודמת שלי תוכל לראות שציינתי שתרופות יכולות לזרז את התהליך.
ובנוגע לתזמון הארוחות, אמרת בדיוק את מה שאני אמרתי, אתה לא אוכל מהלילה הקודם עד עשר בבוקר, אתה תאבד מסה.
בקשר ליעילות היהומבין, אני מרגיש שאני מדבר לקיר, אמרת כמה פעמים שהבנת שזה עוזר גם באחוז שומן גבוה יותר מהמומלץ ואני כל פעם עניתי שלא ואתה פשוט לא קולט או לא רוצה לקלוט או מנסה להתיש אותי בשביל שאני אגיד את התשובה שאתה רוצה לשמוע, אבל תפתח את האוזניים ותקשיב, יהומבין לא עוזר בשריפת שומן באחוז שומן הגבוה מ-10 ולמעשה גם באחוז שומן נמוך יעילותו מוטלת בספק..
אוקי,הבנתי.
אני אנסה למצוא דרך להשיג קלן מאחר שתיהומהין התכוונתי להזמימ מbb וקלן אי אפשר.
קלן אתה אומר מומלץ? אני ישתמש בוא שבועיים ראשונים של הדל פחמימה יהיה אפקטיבי בשבועיים? אני יכול לאכול ישר אחרי הקלן? חייב אירובי ישר אחרי קלן ?
מה הסיכוי שיהיה תתופעת לוואי של רעד בידיים מהידע/ניסיון שלך? ...
רעד בידיים לא בא טוב בבצפר הם ישימו לב שקורה משו ...

רעד בידיים זה שטויות ואף אחד לא ישים לב לזה חוץ ממך שאתה תרגיש זה לא שיהיה לך פרקינסון

ואין לך מה להתעסק עם החומרים האלה במיוחד שאתה עדיין בבית ספר, תעשה חיטוב רגיל כמו כולם ותראה תוצאות לא פחות טובות

• פותח/ת השרשור
רעד בידיים זה שטויות ואף אחד לא ישים לב לזה חוץ ממך שאתה תרגיש זה לא שיהיה לך פרקינסון

ואין לך מה להתעסק עם החומרים האלה במיוחד שאתה עדיין בבית ספר, תעשה חיטוב רגיל כמו כולם ותראה תוצאות לא פחות טובות
לא מתכוון בינתיים לעבור הלאה יותר מהקלן ..
אתה אומר קלן שבועיים בלי קטוטיפן שווה לעשות?
או כדאי להביא גם קטוטיפן ולמשוך סייקל לכמה שבועות?
אפשרות אחרונה זאת סייקל שבועיים,הפסקה שלוש שבועות,חוזרים לסייקל שבועיים ושוב הפסקה,ככה עד סוף החיטוב ..

לא מתכוון בינתיים לעבור הלאה יותר מהקלן ..
אתה אומר קלן שבועיים בלי קטוטיפן שווה לעשות?
או כדאי להביא גם קטוטיפן ולמשוך סייקל לכמה שבועות?
אפשרות אחרונה זאת סייקל שבועיים,הפסקה שלוש שבועות,חוזרים לסייקל שבועיים ושוב הפסקה,ככה עד סוף החיטוב ..
אני עשיתי חודש עם קטוטיפן ולדעתי בפעמים הבאות אני יריץ שבועיים שבועיים יותר קליל יותר חסכוני ולדעתי גם התוצאות יהיו טובות יותר, בשבוע השלישי כשמכניסים את הקטוטיפן מרגישים שהגוף קצת מתרגל לקלן ולעלות עוד את המינון לא מומלץ

• פותח/ת השרשור
אני עשיתי חודש עם קטוטיפן ולדעתי בפעמים הבאות אני יריץ שבועיים שבועיים יותר קליל יותר חסכוני ולדעתי גם התוצאות יהיו טובות יותר, בשבוע השלישי כשמכניסים את הקטוטיפן מרגישים שהגוף קצת מתרגל לקלן ולעלות עוד את המינון לא מומלץ
אוקי,זאת התשובה שקיוויתי לה,פחות כסף לבזבז.
צריך גם מגנסיום נגד התכווצויות שרירים מהתופעות לוואי אני צודק? האם זה באמת נחוץ כלכך? וגם ההתכווצויות כאלה בלתי נסבלות שכלכך מנסים להיפתר מהם?
אני אלך על הגישה של שבועיים שבועיים.
אוקי,עזרת מאוד! (מכיר אותך גם מכספ)

אוקי,זאת התשובה שקיוויתי לה,פחות כסף לבזבז.
צריך גם מגנסיום נגד התכווצויות שרירים מהתופעות לוואי אני צודק? האם זה באמת נחוץ כלכך? וגם ההתכווצויות כאלה בלתי נסבלות שכלכך מנסים להיפתר מהם?
אני אלך על הגישה של שבועיים שבועיים.
אוקי,עזרת מאוד! (מכיר אותך גם מכספ)
אני אישית לא תיספתי בכלום ולא הייתה לי רבע התכווצות אבל זה משתנה כל אחד לוקח את זה אחרת, בכל מקרה תתסף ליתר ביטחון אם זה מדאיג אותך

ובכיף אחי

אוקי,הבנתי.
אני אנסה למצוא דרך להשיג קלן מאחר שתיהומהין התכוונתי להזמימ מbb וקלן אי אפשר.
קלן אתה אומר מומלץ? אני ישתמש בוא שבועיים ראשונים של הדל פחמימה יהיה אפקטיבי בשבועיים? אני יכול לאכול ישר אחרי הקלן? חייב אירובי ישר אחרי קלן ?
מה הסיכוי שיהיה תתופעת לוואי של רעד בידיים מהידע/ניסיון שלך? ...
רעד בידיים לא בא טוב בבצפר הם ישימו לב שקורה משו ...
קלן זה יעיל אבל מסוכן.. קח בחשבון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית