הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עוגת החלבון הכי פשוטה בעולם

• פותח/ת השרשור stitch
  • פורסם בתאריך

stitch

משתמש משקיע
5,836
6,264
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,834
5,836
6,264
ככה:
ממיסים חבילת שוקולד מריר (עדיף 85% כמובן) בחצי ליטר מים רותחים.
ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס. מוסיפים שתי כפות קפה נמס.
מוסיפים 10 סקופים של אבקת חלבון, עדיף משהו נייטרלי כמו וניל או קרם עוגיות.
מוסיפים אותם בהדרגה, תוך ערבוב, שלא ייווצרו גושים, ומוסיפים מים רותחים אם צריך.
מעבירים לתבנית, אלה הקטנות עם המכסה של החמגשית, ומחכים שיתקרר.
מחלקים ל-10 ושומרים במקרר.

מתקבלת עוגת חלבון בטעם שוקולד, מאד נחמדה לקפה ועוגה של בוקר.
בערך 25 גרם חלבון, על 200 קלוריות.

אין קל ופשוט מזה.

• פותח/ת השרשור
כך זה נראה כשזה מוכן:
cake-.jpg

יעבוד גם על גיינר?

איך אתה יודע כמה חתיכה לקחת שלא יהיה יותר מ30 גרם חלבון

תחשב את הערכים ששמת בעוגה במחשבון קלוריות, תשקול את העוגה שיצא לך, ואז תחשוב לפני חתיכה כמה גרם חלבון יש.

ולנושא, נראה מעולה חייב לנסות !

• פותח/ת השרשור
חילקנו הכל ב-10, אז יש סקופ חלבון אחד בכל חתיכה. וחוץ מזה, ונגיד שיהיו יותר מ-30 גרם חלבון, אז?
ולנושא, נראה מעולה חייב לנסות !
תנסה, זה באמת כלום להכין, ובאמת טעים על הבוקר עם קפה וקצת קינמון למעלה. ספר איך יצא.

אגב, למי שלא אכפת מקלוריות, אפשר לשפר עם פתי-בר שבורים, צימוקים, חמוציות, ו/או קצת ברנדי.

נערך לאחרונה:
זה לא עובד ככה אתה אומר כי למדתה תזונה 5 שנים או שקל לך לנחש? אני יודע שזה הולך ככה .. סתם חבל על הוויכוח

זה לא עובד ככה אתה אומר כי למדתה תזונה 5 שנים או שקל לך לנחש? אני יודע שזה הולך ככה .. סתם חבל על הוויכוח

למדת תזונה 5 שנים ואתה אומר שאם אתה חורג מהערכים שלך בחלבון הוא הופך לשומן?!?! 😳

אני לא למדתי תזונה אבל למדתי תזונה ספורט במסגרת קורס של וינגייט וזה מה שמשלמדים כן.. אתה תאכל את ה30 גרם חלבון שזה סבבה אבלאם תקח במנה 70 גרם אז משו כמו 25 גרם בטוח יהפכו לשומן.. יש גבול למה שאפשר לאכול גם חביבי אם זה היה ככה הייתי אוכל עוגת חלבון בבוקר שלמה וזהו לא צריך יותר חלבון שבוע..

זה בכלל לא נכון, אם ככה אז אתה אומר שאני אוכל נגיד 250 גרם חזה עוף שיש בארוחה הזאת 75 גרם חלבון אז אני מקבל רק חצי מהחלבון והשאר יהפוך לשומן?

איך עשית שהעוגה לא תידבק לתבנית?
תמיד שאני מנסה לעשות עוגה או משהו זה נדבק לי לתבנית

• פותח/ת השרשור
איך עשית שהעוגה לא תידבק לתבנית?
תמיד שאני מנסה לעשות עוגה או משהו זה נדבק לי לתבנית
לא עשיתי כלום. זה פשוט לא נדבק, תחשוב - אין שם ביצים, אין קמח. מה כבר יידבק? תקדיש לזה 10 דקות, תראה כמה זה קל.

כמה זמן מחכים שזה יתקרר?

ושאלה נוספת, מתי בעצם מעבירים את העיסה לתבנית? זה אמור להיות נוזלי או יחסית עיסה קשה?

כמו כן, יש טעם לעשות את זה אם יש לי חצי חבילת שוקולד מריר? (אני מניח ש5 סקופים של חלבון, השאלה תצא כמות נאה ששווה את זה)

זה בכלל לא נכון, אם ככה אז אתה אומר שאני אוכל נגיד 250 גרם חזה עוף שיש בארוחה הזאת 75 גרם חלבון אז אני מקבל רק חצי מהחלבון והשאר יהפוך לשומן?
כן בגלל זה אומרים לאכול בארוחה 150 גרם חזה עוף ברוב התפריטים שני מכיר זו הסיבה עושים כל שעתיים רק ארוחה של חלבו ופחמימה ולא אוכלים את הכל ב2 ארוחות גדולות

• פותח/ת השרשור
כמה זמן מחכים שזה יתקרר?

ושאלה נוספת, מתי בעצם מעבירים את העיסה לתבנית? זה אמור להיות נוזלי או יחסית עיסה קשה?

כמו כן, יש טעם לעשות את זה אם יש לי חצי חבילת שוקולד מריר? (אני מניח ש5 סקופים של חלבון, השאלה תצא כמות נאה ששווה את זה)
1. קשה. לא נוזלית. זה כמעט מוצק, כמו בצק שהיית יכול ללוש.

2. מחכים בערך חצי שעה, או שעה. כשזה כבר לא חם, אפשר להכניס למקרר.

3. בטח. יצאו 5 חתיכות, או 10 חתיכות קטנות.

Back
למעלה תחתית