הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מה הכוונה כשרושמים כוס?

• פותח/ת השרשור mojomj
  • פורסם בתאריך

mojomj

משתמש מתחיל
247
2
נק' מוניטין:
2
247
2
בתפריטים שראיתי מומלצים פה באתר, מדובר פה מבחינת הפחמימות על כמות של כוסות. נגיד 3 כוסות אורז, או 3 כוסות פסטה או כוס וחצי קורנפלקס.

השאלה שלי היא מה זה בדיוק כוס? לכל אחד יש כוסות בגודל אחר. אז מבחינת משקל, כמה כוס אחת אמורה לשקול כדי שזה יחשב לכוס? הכוונה לכוס חד פעמית?

אל תייחס לזה יותר מידי חשיבות מאחר וכל אחד מייחס לכך כמות שונה.
מה שחשוב שתבנה לעצמך תפריט עם ערכים מתאימים, ה- 2 או 3 כוסות לא באמת משנה.

כשאומרים כוס בד"כ מתכוונים לכוס פלסטיק שקופה (הסטנדרטית), לא כך?

לא, כוס פלסטיק היא 160 מיליליטר. הכוס שאליה מתכוונים כשאומרים "כוס אורז" היא כוס 200 מיליליטר (כוס קפה/תה רגילה).

ממליץ לך לקנות משקל מזון, אני קניתי היום וזה הרבה יותר מקצועי ונוח לאכול ככה במקום לנסות לשער כמה שוקל כל דבר.
אלא אם כן אתה עושה מסה מלוכלכת ואז עוד אפשר לנסות להסתדר בלי משקל מזון.

כשאומרים כוס בד"כ מתכוונים לכוס פלסטיק שקופה (הסטנדרטית), לא כך?
לא, קצת יותר..

*עריכה = בהתחשב בזה שכוס פלסטיק שקופה זה 160 מיליליטר כמו שכתבו פה, לא יודע כמה היא באמת.
בטוח אבל שהגדרה לכוס זה 200 מיליליטר

• פותח/ת השרשור
ממליץ לך לקנות משקל מזון, אני קניתי היום וזה הרבה יותר מקצועי ונוח לאכול ככה במקום לנסות לשער כמה שוקל כל דבר.
אלא אם כן אתה עושה מסה מלוכלכת ואז עוד אפשר לנסות להסתדר בלי משקל מזון.

יש לי משקל מזון, אבל איך זה עוזר לי מבחינת מדידה של כוס? אין לי כוסות עם סימון של כמות על הכוס. מה הדרך שלי לדעת כמה זה 200 מיליליטר

יש לי משקל מזון, אבל איך זה עוזר לי מבחינת מדידה של כוס? אין לי כוסות עם סימון של כמות על הכוס. מה הדרך שלי לדעת כמה זה 200 מיליליטר

הצפיפות של מים היא כזו שמיליליטר מים הוא בקירוב טוב מאוד גרם אחד. תשקול את הכוס כשהיא ריקה, ותשקול אותה עם מים. כשהיא תשקול 200 גרם יותר ממה שהיא שקלה ריקה, תדע שיש לך שם 200 מיליליטר.

כוס פלסטיק רגילה היא 200 מ"ל (לפחות אצלי)
אני בטוח שאצל כל אחד בבית יש כוס קצת יותר גדולה מכוס פלסטיק ממוצעת,תשתמש בזה.

• פותח/ת השרשור
כל אחד אומר פה משהו אחר.. אני חייב לדעת כמה זה כוס אחת לפי כוס חד פעמית כדי לא לאכול יותר מדי או פחות מדי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית