הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ## חילוף החומרים - מאפיינים, הסתגלות, האטה ושיקום - מאמר חדש בפורטל קילוגרם ##

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,424
מנהל
נק' מוניטין:
58,701
103,264
12,424
מהו הרכב חילוף החומרים בגופינו? כיצד חסך קלורי יכול לפגוע בחילוף החומרים? אילו הורמונים יכולים להשפיע באופן דרסטי על קצב חילוף החומרים? כיצד ניתן לשקם את חילוף החומרים לאחר האטה מסיבית? כל זאת במאמר הבא.

חילוף החומרים - מאפיינים, הסתגלות, האטה ושיקום

סוכם ותורגם ע״י @שבצ'נקו ו @Avocado
הגהה ותיקונים ע״י @-Ziv-

תהנו 😃

אחד המאמרים היותר מעניינים שיצא לי לקרוא את הרוב כבר ידעתי אבל נחמד לקרוא על הדברים האלה בעברית לשם שינוי

מאמר מעניין מאוד. לא חידש לי כלום אבל ריענן את הידע הקיים. יש כמה שגיאות כתיב אבל חוץ מזה מסה מצוינת.
מראה שאפילו במצב של השרדות הגוף ממשיך לשרוף שומן. פשוט רוב האנשים חלשים מנטלית ואין להם שליטה בגוף וברגשות שלהם.

• פותח/ת השרשור
מאמר מעניין מאוד. לא חידש לי כלום אבל ריענן את הידע הקיים. יש כמה שגיאות כתיב אבל חוץ מזה מסה מצוינת.
מראה שאפילו במצב של השרדות הגוף ממשיך לשרוף שומן. פשוט רוב האנשים חלשים מנטלית ואין להם שליטה בגוף וברגשות שלהם.
אשמח לדעת אילו שגיאות ישנן במאמר כדי שאוכל לתקן. יש גם אשכול מרוכז לשגיאות במאמרים במידה ומצאת/תמצא עוד בעתיד:
https://www.lbs.co.il/threads/37675/

תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית