עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מעופף?מה יקר מידי ראדגה אתה מעופף גבר xxx שקל זה יקר?
האמפולה של הספרדי עם כיתוב אדום
אני בחור טוב. לא משחק אותה... הכי טוב וזה שהכי כדאי לך לסמוך על המילה שלו...אתה רוצה לעזור או לשחק אותה בחור טוב לא הבנתי
חבל...הבנתי... טוב תודה אחי.. גם ככה שמתי תתחת בסייקל הזה והספרדי מאוד יקר... בור ללא תחתית
אתה יכול לתאר לי את אמפולת הזמבון? הוא אמור להכיל משקע משמעותי טרם ערבוב.הבנתי... טוב תודה אחי.. גם ככה שמתי תתחת בסייקל הזה והספרדי מאוד יקר... בור ללא תחתית
לאנטיביוטיקה משפחות ותתי משפחות רבות. חלקן מתאימות וחלקן לא.אגב אם כבר מדברים אנטיביוטיקה בסייקל לא הולך אהה? הקרטון אפור עם קצת אדום למטה . האמפולה זכוכחת שקופה עם כיתוב אדום ופס שבירה צהוב .. כתוב משהו כמו DESM ולא רואה את ההמשך
חבר שלי קיבול ויאל כזה חח הדרך היחידה היא לחמם אותה מעט לערבב טוב על ידי שיקשוק ולנסות להזריקווינסטרול טוב קשה למצוא.... עד כדי כך שכדאי לוותר .
לך על אוראלי....
אבל אם אתה מתעקש :
1. תבדוק את גודל הגרגירים- אם אתה שואב בקלות זה אומר שהחומר גלם הוא ברמה גבוהה ועשוי גרגירים מיקרונים מותאמים.
2. השקיעה של החומר בתחתית - מעיד על רמת הכנה. עירבוב קל אמור לתת לך בויאל תמיסה מאוזנת ויפה ולא איזה ממרח שתקוע למטה.
3. תזריק - רמת הכאב ותופעות הלוואי בהחלט מעידות על רמת הייצור - סטריליות וידע. לא כל אחד יכול להכין וויני.
@Tom
@LiorKim
התגובות שלו לא אוביקטיביות.יש חברה חדשה שרצה עכשיו חזק בישראל Maxpro חבר כעת עליהם די מרוצה עד עכשיו
יש לך תגובה אוביקטיבית לגבי ugl שכן כדאי לרכוש?התגובות שלו לא אוביקטיביות.
כל חור דוחפים עכשיו את החומרים האלו,
מספרים סיפורים שזה מחול, אין אתר אין באטץ בכלום לא השקיעו, אני בטוח שגם בכלים וסטירילזציה לא השקיעו, חברת ugl שמבשלים כאן בארץ, להתרחק בשורה תחתונה.
החברה רצה בארץ. הרבה אנשים לוקחים אותה , עובדה שהחומרים לא כואבים ועובדים. ומה הקשר סטריליזציה ו ug יש לך בכלל מושג מה אתה מדבר ? אם אין לך מושג אז עדיף שתסתום את הפה ואל תגיבהתגובות שלו לא אוביקטיביות.
כל חור דוחפים עכשיו את החומרים האלו,
מספרים סיפורים שזה מחול, אין אתר אין באטץ בכלום לא השקיעו, אני בטוח שגם בכלים וסטירילזציה לא השקיעו, חברת ugl שמבשלים כאן בארץ, להתרחק בשורה תחתונה.
יש לך תגובה אוביקטיבית לגבי ugl שכן כדאי לרכוש?
הבחור הזה לא יודע מה זה סטרואידים איך אתה יכול לשאול אותו איזה חברה לרכוש חחיש לך תגובה אוביקטיבית לגבי ugl שכן כדאי לרכוש?
הוא דאג קודם כל לומר שהתגובות שלך הן לא אובייקטיביות, ולכן שאלתי אותו אם לו עצמו כן יש תגובה אובייקטיבית לגבי חברה מסויימת. (לא באמת ציפיתי לקבל תשובה רצינית).הבחור הזה לא יודע מה זה סטרואידים איך אתה יכול לשאול אותו איזה חברה לרכוש חח
כפי שכתבתי לליאור, הבחור דיבר על תגובות לא אובייקטיביות, ולכן ביקשתי לקבל דווקא ממנו תגובה אובייקטיבית.https://www.lbs.co.il/threads/55620/
הפוסט המוצג אמנם בן כמה חודשים, מספק תמונת מצב סבירה של החברות העיקריות (מחסיר כמה לא רעות וכמובן את אלה שהופיעו לאחר עדכון הפוסט).
התגובה שלי אובייקטיבית.
הוא לא רשם על תגובותיי שהן לא אובייקטיביות. קרא שוב...הוא דאג קודם כל לומר שהתגובות שלך הן לא אובייקטיביות, ולכן שאלתי אותו אם לו עצמו כן יש תגובה אובייקטיבית לגבי חברה מסויימת. (לא באמת ציפיתי לקבל תשובה רצינית).
כפי שכתבתי לליאור, הבחור דיבר על תגובות לא אובייקטיביות, ולכן ביקשתי לקבל דווקא ממנו תגובה אובייקטיבית.
הציטוט שלי שהצגת ניכתב כתגובה לליאור, אליו כיוון המשורר את דבריו באומרו שתגובותיו הן לא אובייקטיביות.הוא לא רשם על תגובותיי שהן לא אובייקטיביות. קרא שוב...