הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מישהו שמע על החברה הזאת? ואם כן איך הניסיון איתה?

• פותח/ת השרשור bmww
  • פורסם בתאריך

bmww

משתמש מתחיל
31
4
נק' מוניטין:
4
31
4
הציעו לי ווינסטרול של חברת MEDI TECH אמרו שזה ה"מרצדס" מישהו יכול לאשר את זה ?

• פותח/ת השרשור
מה יקר מידי ראדגה אתה מעופף גבר xxx שקל זה יקר?
האמפולה של הספרדי עם כיתוב אדום

אתה רוצה לעזור או לשחק אותה בחור טוב לא הבנתי
אני בחור טוב. לא משחק אותה... הכי טוב וזה שהכי כדאי לך לסמוך על המילה שלו...
אם מדיטק חברה טובה?
היא טובה.
ווינסטרול ספרדי?
זה זמבון והוא נחשב מעולה.
וורמודג'?
לא היו תלונות.
רדג'ה?
לא היו תלונות.

יחד עם זאת, אפשר לחרבן כל חומר. כל החומרים שקנית נחשבים ug (לא שזה קשור לחירבון).

• פותח/ת השרשור
הבנתי... טוב תודה אחי.. גם ככה שמתי תתחת בסייקל הזה והספרדי מאוד יקר... בור ללא תחתית

הבנתי... טוב תודה אחי.. גם ככה שמתי תתחת בסייקל הזה והספרדי מאוד יקר... בור ללא תחתית
אתה יכול לתאר לי את אמפולת הזמבון? הוא אמור להכיל משקע משמעותי טרם ערבוב.

• פותח/ת השרשור
אגב אם כבר מדברים אנטיביוטיקה בסייקל לא הולך אהה? הקרטון אפור עם קצת אדום למטה . האמפולה זכוכחת שקופה עם כיתוב אדום ופס שבירה צהוב .. כתוב משהו כמו DESM ולא רואה את ההמשך

אגב אם כבר מדברים אנטיביוטיקה בסייקל לא הולך אהה? הקרטון אפור עם קצת אדום למטה . האמפולה זכוכחת שקופה עם כיתוב אדום ופס שבירה צהוב .. כתוב משהו כמו DESM ולא רואה את ההמשך
לאנטיביוטיקה משפחות ותתי משפחות רבות. חלקן מתאימות וחלקן לא.
לא ענית לי על השאלה... האם בתחתית הויאל ישנו משקע לבן של חומר?

ווינסטרול טוב קשה למצוא.... עד כדי כך שכדאי לוותר .
לך על אוראלי....

אבל אם אתה מתעקש :
1. תבדוק את גודל הגרגירים- אם אתה שואב בקלות זה אומר שהחומר גלם הוא ברמה גבוהה ועשוי גרגירים מיקרונים מותאמים.
2. השקיעה של החומר בתחתית - מעיד על רמת הכנה. עירבוב קל אמור לתת לך בויאל תמיסה מאוזנת ויפה ולא איזה ממרח שתקוע למטה.
3. תזריק - רמת הכאב ותופעות הלוואי בהחלט מעידות על רמת הייצור - סטריליות וידע. לא כל אחד יכול להכין וויני.

@Tom
@LiorKim

ווינסטרול טוב קשה למצוא.... עד כדי כך שכדאי לוותר .
לך על אוראלי....

אבל אם אתה מתעקש :
1. תבדוק את גודל הגרגירים- אם אתה שואב בקלות זה אומר שהחומר גלם הוא ברמה גבוהה ועשוי גרגירים מיקרונים מותאמים.
2. השקיעה של החומר בתחתית - מעיד על רמת הכנה. עירבוב קל אמור לתת לך בויאל תמיסה מאוזנת ויפה ולא איזה ממרח שתקוע למטה.
3. תזריק - רמת הכאב ותופעות הלוואי בהחלט מעידות על רמת הייצור - סטריליות וידע. לא כל אחד יכול להכין וויני.

@Tom
@LiorKim
חבר שלי קיבול ויאל כזה חח הדרך היחידה היא לחמם אותה מעט לערבב טוב על ידי שיקשוק ולנסות להזריק

יש חברה חדשה שרצה עכשיו חזק בישראל Maxpro חבר כעת עליהם די מרוצה עד עכשיו
התגובות שלו לא אוביקטיביות.
כל חור דוחפים עכשיו את החומרים האלו,
מספרים סיפורים שזה מחול, אין אתר אין באטץ בכלום לא השקיעו, אני בטוח שגם בכלים וסטירילזציה לא השקיעו, חברת ugl שמבשלים כאן בארץ, להתרחק בשורה תחתונה.

מספרים סיפורים שזה מחול, אין אתר אין באטץ בכלום לא השקיעו, אני בטוח שגם בכלים וסטירילזציה לא השקיעו, חברת ugl שמבשלים כאן בארץ, להתרחק בשורה תחתונה.
יש לך תגובה אוביקטיבית לגבי ugl שכן כדאי לרכוש?

החברה רצה בארץ. הרבה אנשים לוקחים אותה , עובדה שהחומרים לא כואבים ועובדים. ומה הקשר סטריליזציה ו ug יש לך בכלל מושג מה אתה מדבר ? אם אין לך מושג אז עדיף שתסתום את הפה ואל תגיב
מעניין אתה בכלל לא מגיב בפורום הזה ופתאום נזכרת להגיב ועוד !! בתגובה אליי כאילו אתה מנסה להתנקל לי , זה שאין לך בכלל מושג בחברות אתה עוד אומר לי שאני לא אובייקטיבי חח

נערך לאחרונה:
יש לך תגובה אוביקטיבית לגבי ugl שכן כדאי לרכוש?

https://www.lbs.co.il/threads/55620/

הפוסט המוצג אמנם בן כמה חודשים, מספק תמונת מצב סבירה של החברות העיקריות (מחסיר כמה לא רעות וכמובן את אלה שהופיעו לאחר עדכון הפוסט).
התגובה שלי אובייקטיבית.

הבחור הזה לא יודע מה זה סטרואידים איך אתה יכול לשאול אותו איזה חברה לרכוש חח
הוא דאג קודם כל לומר שהתגובות שלך הן לא אובייקטיביות, ולכן שאלתי אותו אם לו עצמו כן יש תגובה אובייקטיבית לגבי חברה מסויימת. (לא באמת ציפיתי לקבל תשובה רצינית).
https://www.lbs.co.il/threads/55620/

הפוסט המוצג אמנם בן כמה חודשים, מספק תמונת מצב סבירה של החברות העיקריות (מחסיר כמה לא רעות וכמובן את אלה שהופיעו לאחר עדכון הפוסט).
התגובה שלי אובייקטיבית.
כפי שכתבתי לליאור, הבחור דיבר על תגובות לא אובייקטיביות, ולכן ביקשתי לקבל דווקא ממנו תגובה אובייקטיבית.

הוא דאג קודם כל לומר שהתגובות שלך הן לא אובייקטיביות, ולכן שאלתי אותו אם לו עצמו כן יש תגובה אובייקטיבית לגבי חברה מסויימת. (לא באמת ציפיתי לקבל תשובה רצינית).
כפי שכתבתי לליאור, הבחור דיבר על תגובות לא אובייקטיביות, ולכן ביקשתי לקבל דווקא ממנו תגובה אובייקטיבית.
הוא לא רשם על תגובותיי שהן לא אובייקטיביות. קרא שוב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית