הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מישהו שמע על החברה הזאת? ואם כן איך הניסיון איתה?

• פותח/ת השרשור bmww
  • פורסם בתאריך

bmww

משתמש מתחיל
31
4
נק' מוניטין:
4
31
4
הציעו לי ווינסטרול של חברת MEDI TECH אמרו שזה ה"מרצדס" מישהו יכול לאשר את זה ?

הציטוט שלי שהצגת ניכתב כתגובה לליאור, אליו כיוון המשורר את דבריו באומרו שתגובותיו הן לא אובייקטיביות.
קרא שוב...😉
My bad...
(היה לי גם די ברור שהבקשה שלך לתגובה אובייקטיבית נכתבה בציניות...)

חברות UG כשמם הם.
זה שמייבאים מוצר מחול עושה אותו יותר טוב ממוצר שמיוצר בארץ ? חארטה גמורה.
אין מה לעשות - חברות UG קמות ונופלות, מצליחות ונכשלות והכל על בסיס שימוש וחוות דעת של משתמשים.
תמיד יהיו בעלי אינטרסים.... אבל לטווח הארוך תמיד נצביע עם הרגליים.

עכשיו זה נחמד ללכלך ולתת פה קוטרות אחד לשני... אבל זה לא יעזור. יש פה מקצוענים ויש חובבנים.
ההבדל בין מקצוען לחובבן מתחיל בדרך כלל במינונים וכמויות שמוזרקות על בסיס קבוע במהלך השבוע. מספיק פעם אחת שהזריקה לא תצליח, שהמקום יתנפח וייצור תגובה (סטריליות ורמת ייצור) בכדי לגרום לסייקל שלם להדפק כי אין לאן להזריק, שלא לדבר על חום ושאר תופעות.

אני אתן פה את חוות הדעת שלי על מקס פרו... מי שרוצה להתווכח איתי - בכיף. אני לא דילר ולא מרוויח מזה כלום.
אני מכניס לישבן 5 סיסי טרן ופרופ באותו מזרק ובואתה נקודה - יום אחרי כאילו לא הזרקתי.
פעם אחת הזרקתי לכתף כי נתקעתי EXPO פרופ. התנפחה לי כל הכתף והייתי חולה 3 ימים.
אמרתי צרוף מיקרים.
ניסיתי כתף שניה - אותו דבר.

אז יאללה מספיק ללכלך אחד לשני. תנו תגובות ענייניות ומניסיון.... לא מאינטרס.

@HARDCORE
@mars
@Aviad Barak
@Tom
@LiorKim
@Alex0001

יש חברה חדשה שרצה עכשיו חזק בישראל Maxpro חבר כעת עליהם די מרוצה עד עכשיו
מצחיק יש לי 2 חברים שרצים עליה ובדיוק סיפרו לי
שניהם ממש מרוצים למרות שעל אחד לא רואים כמעט תוצאות (בתאחלס,הבן אדם זורק בסופו של דבר ולא מביא 100% ככה שזה לא אינדיקציה)

אני רק יכול להגיד דבר אחד או שניים על חברות.

מה ההתעסקות בכלל באיפה החברות מיוצרות!!! למה תמיד מביאים את זה לשולחן הדיונים! חלאס עם זה.
חלאס לשווק חברות ישראליות בשקר של חו"ל וחלאס בכלל לדבר על איפה דברים מיוצרים!! אין לזה שום משמעות.
ממתי אנחנו חברה של אנשים שלא תומכים בכלל בעצמנו! אנחנו מזלזלים במוח היהודי ויכולת ההמצאה שלנו עד כדי-כך שאנחנו כל-כך
גאים להגיד שהמוצר בא מחוץ לארץ???

למה אין כחול לבן טוב? למה אנחנו לא שואפים להיות בפסגה בהכל, איפה הגאווה הישראלית?
וחוץ מזה, למה לחרטט אנשים ולמה בכלל לדבר על המקור של החומרים? אני קורא כל מיני שטויות כמו חברה גרמנית מיוצרת בתאילנד?
מה זה ההנפצות האלה? למה אי אפשר לכתוב משהו בלי לדבר על מאיפה זה מגיע? את מי זה בכלל מעניין?

כשאתם קונים במסעדה אתם שואלים מאיפה העגבניות בסלט שלכם הגיעו? מספיק עם זה! תכתבו על החומר ולא על ארץ המוצא שלו.

לגבי הניסיון שלי עם מה שהולך כרגע בשוק, זה מה שאני יכול לתרום:

M-X-P - יש להם כמה ליינים האחד ערבוב שמנים (MCT + ענבים) השני MCT 100% שהוא כמובן יקר יותר לייצור והשלישי רק ענבים. חלק מהאנשים מתלוננים על נפיחות וכאבים עזים וזה בעיקר עקב רגישות לMCT בדומה לאתיל אלואט. כל מי שניסה את הזרעי ענבים נטו היה מבסוט. החברה עד כה מקפידה על מינונים כמו שצריך, קריסטלים באיכות גבוהה ומבחר גבוה כמו פרימו מעולה, רמת ייצור מעולה.

MAXPRO- מיוצר כיום עם שמן ענבים - חברה מעולה לכל הדעות, אין כאבים יש תוצאות. הטרן שלהם כתום מדיי ולא בצבע הנכון אבל עובד. מלבד-זאת, הויאלים לא אחידים בכל פעם סוג שונה, צריך להקפיד על אחידות ייצור. למשתמש הממוצע זה לא צריך לעניין, החברה עובדת מעולה, נ-ק-ו-ד-ה.

EXPO - הזריקות כואבות - חלקן פחות חלקן יותר. החומר עובד, אבל יש תחושה של מיש-מש בחומרים, חלק מינון גבוה יותר חלק נמוך.

RADJAY- שמעתי דברים סבבה, לא ניסיתי באופן אישי. להבנתי מדובר בשארים בשוק, ייתכן ואני טועה. הקלן והטורינבול מעולים.

וורמודג'ה - לא נתקלתי בליין עדכני שלהם הרבה זמן. הכדורים שלהם טובים מהויאלים BYFAR. לעומת-זאת הייתי לוקח את האנאבר שלהם בחזקת לא אנאבר.

דיבול לב-כחול - אין בשוק כרגע לידיעתי לב-כחול אמיתי! מדובר בסה"כ בכדורים שנראים כמו. הלב כחול האמיתי בעל ציפוי מבריק שחסר בזיוף ובצע תכלת כהה לעומת התכלת החיוור שרץ בשוק. עם-זאת!! חשוב לומר, הדיבול לב כחול שרץ כאן עובד טוב מאוד וזול יותר בכמה מהמקורי.

זה כולל גם את הויני משולשים.

אני רק יכול להגיד דבר אחד או שניים על חברות.

מה ההתעסקות בכלל באיפה החברות מיוצרות!!! למה תמיד מביאים את זה לשולחן הדיונים! חלאס עם זה.
חלאס לשווק חברות ישראליות בשקר של חו"ל וחלאס בכלל לדבר על איפה דברים מיוצרים!! אין לזה שום משמעות.
ממתי אנחנו חברה של אנשים שלא תומכים בכלל בעצמנו! אנחנו מזלזלים במוח היהודי ויכולת ההמצאה שלנו עד כדי-כך שאנחנו כל-כך
גאים להגיד שהמוצר בא מחוץ לארץ???

למה אין כחול לבן טוב? למה אנחנו לא שואפים להיות בפסגה בהכל, איפה הגאווה הישראלית?
וחוץ מזה, למה לחרטט אנשים ולמה בכלל לדבר על המקור של החומרים? אני קורא כל מיני שטויות כמו חברה גרמנית מיוצרת בתאילנד?
מה זה ההנפצות האלה? למה אי אפשר לכתוב משהו בלי לדבר על מאיפה זה מגיע? את מי זה בכלל מעניין?

כשאתם קונים במסעדה אתם שואלים מאיפה העגבניות בסלט שלכם הגיעו? מספיק עם זה! תכתבו על החומר ולא על ארץ המוצא שלו.

לגבי הניסיון שלי עם מה שהולך כרגע בשוק, זה מה שאני יכול לתרום:

M-X-P - יש להם כמה ליינים האחד ערבוב שמנים (MCT + ענבים) השני MCT 100% שהוא כמובן יקר יותר לייצור והשלישי רק ענבים. חלק מהאנשים מתלוננים על נפיחות וכאבים עזים וזה בעיקר עקב רגישות לMCT בדומה לאתיל אלואט. כל מי שניסה את הזרעי ענבים נטו היה מבסוט. החברה עד כמה מקפידה על מינונים כמו שצריך, קריסטלים באיכות גבוהה, רמת ייצור מעולה.

MAXPRO- מיוצר כיום עם שמן ענבים - חברה מעולה לכל הדעות, אין כאבים יש תוצאות. הטרן שלהם כתום מדיי ולא בצבע הנכון אבל עובד. מלבד-זאת, הויאלים לא אחידים בכל פעם סוג שונה, צריך להקפיד על אחידות ייצור. למשתמש הממוצע זה לא צריך לעניין, החברה עובדת מעולה, נ-ק-ו-ד-ה.

EXPO - הזריקות כואבות - חלקן פחות חלקן יותר. החומר עובד, אבל יש תחושה של מיש-מש בחומרים, חלק מינון גבוה יותר חלק נמוך.

RADJAY- שמעתי דברים סבבה, לא ניסיתי באופן אישי. להבנתי מדובר בשארים בשוק, ייתכן ואני טועה. הקלן והטורינבול מעולים.

וורמודג'ה - לא נתקלתי בליין עדכני שלהם הרבה זמן. הכדורים שלהם טובים מהויאלים BYFAR. לעומת-זאת הייתי לוקח את האנאבר שלהם בחזקת לא אנאבר.

דיבול לב-כחול - אין בשוק כרגע לידיעתי לב-כחול אמיתי! מדובר בסה"כ בכדורים שנראים כמו. הלב כחול האמיתי בעל ציפוי מבריק שחסר בזיוף ובצע תכלת כהה לעומת התכלת החיוור שרץ בשוק. עם-זאת!! חשוב לומר, הדיבול לב כחול שרץ כאן עובד טוב מאוד וזול יותר בכמה מהמקורי.

זה כולל גם את הויני משולשים.
מסכים עם כל מילה ושותף לתיאור ולדיעה לגבי MXP ו-MaxPro.

אני לא מלכלך ולא ליכלכתי על אף אחד זה הוא שבא הגיב להודעה שלי ואמר שאני אינטרסנט. מי שמכיר אותי במציאות יודע שאין לי אינטרס.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

אתה מכיר אישית מישהו שעשה איתם סייקל ראשון אם מינונים נורמלים של 500 מלגרם טסט בשבוע ויש תוצאות מעולות ? אני יסביר לך למה אני שואל. כי אנשים שמשתמשים בזה אומרים שהם לוקחים מינונים של 1,500 גרם טסט ועוד גרם מינימום מכל חומר אחר אז מה הולך אם המינונים שם? זה שאין כאבים זה בסדר שמן רייק לא יכאב.
נשמע לך הגיוני המשפט הבה של Simon357 ?
* "אני מכניס לישבן 5 סיסי טרן ופרופ באותו מזרק ובואתה נקודה - יום אחרי כאילו לא הזרקתי."
מה הולך פה ?

אתה מכיר אישית מישהו שעשה איתם סייקל ראשון אם מינונים נורמלים של 500 מלגרם טסט בשבוע ויש תוצאות מעולות ? אני יסביר לך למה אני שואל. כי אנשים שמשתמשים בזה אומרים שהם לוקחים מינונים של 1,500 גרם טסט ועוד גרם מינימום מכל חומר אחר אז מה הולך אם המינונים שם? זה שאין כאבים זה בסדר שמן רייק לא יכאב.
* "אני מכניס לישבן 5 סיסי טרן ופרופ באותו מזרק ובואתה נקודה - יום אחרי כאילו לא הזרקתי."
מה הולך פה ?
הוא התכוון שהוא לא מרגיש כאבים לעמות ה expo שהשאיר לו גוש

הוא התכוון שהוא לא מרגיש כאבים לעמות ה expo שהשאיר לו גוש
על תכך את זה אישית ליאור אבל על צטט הודעות שלי פה כרגע ועל תנסה להסביר לי משהו ששאלתי וזה לא קשור עליך. שאלתי בן אדם מסוים שאלה ספצפית ממנו אני רוצה לקבל תשובה. אותך אני לא רוצה לשמוע. תיהיה בריא.
EXPO זה עוד זבל כל מי שיודע ואכל את זה על עצמו יופי. אני שאלתי על משהו אחר.
השתמשתי בדברים טובים סייקלים שעשיתי. וגם אחרי 3.5 מייל של חומר האיתי מרגיש תמקום לפחות יומיים/אפילו שלושה. לא כאבים. פשוט כן מרגיש שעשיתי שם זריקה באותו שריר וכמובן שיש תוצאות מעולות.

על תכך את זה אישית ליאור אבל על צטט הודעות שלי פה כרגע ועל תנסה להסביר לי משהו ששאלתי וזה לא קשור עליך. שאלתי בן אדם מסוים שאלה ספצפית ממנו אני רוצה לקבל תשובה. אותך אני לא רוצה לשמוע. תיהיה בריא.
EXPO זה עוד זבל כל מי שיודע ואכל את זה על עצמו יופי. אני שאלתי על משהו אחר.
השתמשתי בדברים טובים סייקלים שעשיתי. וגם אחרי 3.5 מייל של חומר האיתי מרגיש תמקום לפחות יומיים/אפילו שלושה. לא כאבים. פשוט כן מרגיש שעשיתי שם זריקה באותו שריר וכמובן שיש תוצאות מעולות.
כדאי לך קצת להרגע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה הולך פה ?

אני אהיה איתך הכי תכלס שיש, אינטרסים לא חסרים לאנשים ואתה תמיד תמצא פה כאלה שידרכו על סבתא שלהם בשביל עוד מאה שקל.

אני לא סומך על אנשים שאומרים לי - החומר הזה עבד, החומר הזה לא עובד.
אתה יודע למה? כי לצערי הרבה מאוכלוסיית המשתמשים מתחלקת לשתי קבוצות עיקריות:

קבוצה א' - אלו שלוקחים חומרים וזורקים זין ולא רואים תוצאות ובאים להתלונן.

קבוצה ב' - אלו שמנסים רק 3-4 חומרים שהם מביאים בזול מדילר ענק שהם מקושרים אליו ובכלל לא נוגעים בחומרים אחרים אבל יש להם אחלה אוזניים לשמוע על כל אלה שהתלוננו על החומרים של המתחרים.

אז אני נותן ביקורות מדברים שאני אישית חוויתי וכשלא אני מוסיף את ההערה ממה ששמעתי ואני יודע ואני הרבה פעמים כמו כומר, אנשים סתם מספרים לי חוויות שימוש (בד"כ כשקורה משהו) בחומרים.

כשחומר לא טוב, הגל מתפשט בכל הארץ וכולם יודעים (נובה פארם של פעם) / וורמודג'ה (הרבה רגישים לאתיל אלואט).

אני למשל לא רגיש לכלום, אני יכול להזריק פליט לישבן ולא כואב לי. השתמשתי בMCT היה כמו מים, השתמשתי באתיל אלואט של וורמודג'ה והיה לי נפלא. אבל אני גם מודע לכמות האנשים שסבלו מלילות ללא שינה עקב כאבים ונפיחות בגלל תגובה של מערכת החיסון לחומר.

שורה תחתונה - אני מודד דברים לא לפי מה שסיימון או משה או דני אומר. אם כתבתי על משהו שהוא טוב, זה אומר שעשיתי בו שימוש אישי וחוויתי תופעות לוואי ידועות ע"פ התכשיר וכמובן שהגעתי לתוצאות שציפיתי. בשאר הזמן אני רושם מה שמעתי וזה כבר בחירה של אנשים להסתמך על זה או לא.

אבל דבר אחד הכי חשוב - אני לא משתייך לקבוצה א' ולא לקבוצה ב'.
אני רוצה לחשוב לפחות שאני אובייקטיבי או שאנשים לפחות רואים בי כאחד כזה.

אני אגיד לך משהו בתכל'ס על כל החברות פה שיש בארץ - אם אתה קרוב לצלחת, אתה תמיד אבל תמיד תקבל חומר א' א'
ואני גם חושב שהשוק בארץ השתנה לטובה בשלוש שנים האחרונות - פעם היו יותר מקרים של דילולי חומרים אבל מהר מאוד סוחרים התחילו להבין שזה רק עניין של זמן ויש יותר חומרים מוקפדים במינון.

מבחינת סטריליות של מוצר - אתה אולי צודק שיש הבדלים בין מוצר מטבח למוצר מפעל - אבל מי מבטיח לי מה רמת הסניטריה באותם מוצרי מפעל? איזה תקן יש למפעל המייצר שאפשר להתייחס אליו ברצינות?

@Alex0001
אלכס.... אני לא בא לחרטט פה ולספר לך סיפורים. המינונים עובדים. סייקל שלישי שלי ואני כבר יודע לומר מתי החומר עובד ומתי לא. כל הגוף שלי השתנה מקצה לקצה , דווקא ברגע שהחלטתי ללכת לכיוון אחר עם החומרים בסייקל השלישי שלי.
סייקל ראשון - NOVO בעיקר
סייקל שני - וורמוז. טסט דקה

לא אמכור לך פה חארטות. משקל התחלתי שלי היה 98 קילו . בסוף סייקל שני הייתי כבר 123. אבל אני יודע מה אני עושה, לאכול ולהתאמן והעלייה לא באה סתם. היום אני יכול להגיד חד משמעית שהמינונים היו בערך 70 לדעתי.

אני מסיים אוטטו סייקל שלישי.... טסט רפואי באייר+ פרופ MAXPRO + טרן אנטט ואצטט MAXPRO . התחלתי ממינון שפוי בטרן יחסית של 600.
הרגשתי מיד בשבוע השלישי בום אמיתי כמו שלא חוויתי בסייקלים הקודמים.
במהלך הסייקל העלתי מינונים מתוך צורך לדחוף קצת את הגבולות של הגוף שלי, אני חושב שאני בשל כבר לניסוי כזה וזה יהיה שימושי לעתיד. אבל לא העלתי מינונים כי החומר לא עבד או לא הייתי מרוצה.
@LiorKim
@Aviad Barak
@Tom

@Alex0001
אלכס.... אני לא בא לחרטט פה ולספר לך סיפורים. המינונים עובדים. סייקל שלישי שלי ואני כבר יודע לומר מתי החומר עובד ומתי לא. כל הגוף שלי השתנה מקצה לקצה , דווקא ברגע שהחלטתי ללכת לכיוון אחר עם החומרים בסייקל השלישי שלי.
@LiorKim
@Aviad Barak
@Tom
לא התכוונתי לזה שאתה מחרטט. אני סומך עליך שאתה לא. אני מדבר על משהו אחר כרגע.
בכל חברה שהשתמתי עשיתי עד 3.5 מייל בשפיץ. ואם השמן לא רייק. אין דבר כזה לא להרגיש למחרת את אותו מקום שעשיתי שם זריקה.
לקחת 1,250 גרם טסט רפואי באייר נכון ? + אמרת שהוספת לזה פרופ של MAXPRO שנמכר בישראל ועוד הוספת טרן 600 ואז עוד העלת מינון בוא. ברור שתרגיש תסייקל.
אבל פרופ חייבים להרגיש . וגם טרן חייבים להרגיש. במיוחד 5 סיסי.

לא התכוונתי לזה שאתה מחרטט. אני סומך עליך שאתה לא. אני מדבר על משהו אחר כרגע.
בכל חברה שהשתמתי עשיתי עד 3.5 מייל בשפיץ. ואם השמן לא רייק. אין דבר כזה לא להרגיש למחרת את אותו מקום שעשיתי שם זריקה.
לקחת 1,250 גרם טסט רפואי באייר נכון ? + אמרת שהוספת לזה פרופ של MAXPRO שנמכר בישראל ועוד הוספת טרן 600 ואז עוד העלת מינון בוא. ברור שתרגיש תסייקל.
אבל פרופ חייבים להרגיש . וגם טרן חייבים להרגיש. במיוחד 5 סיסי.

אני עשיתי בזמנו 400 מ"ג בולדנון + 500 מ"ג אננט + 400 דקה ארוך בשבוע של וורמודג'ה הכל ולא הרגשתי כלום.
אתה יודע שבשמן אתיל אלואט אם אתה לא רגיש זה מרגיש כמו להזריק מים.

אני לא יודע למה אתה מתכוון בחייבים להרגיש, אבל אני יכול להגיד שהכי לא הרגשתי MCT ואתיל אלואט. דווקא בשמן ענבים עוד הרגשתי מעט ובבוטנים גם.

אני עשיתי בזמנו 400 מ"ג בולדנון + 500 מ"ג אננט + 400 דקה ארוך בשבוע של וורמודג'ה הכל ולא הרגשתי כלום.
אתה יודע שבשמן אתיל אלואט אם אתה לא רגיש זה מרגיש כמו להזריק מים.

אני לא יודע למה אתה מתכוון בחייבים להרגיש, אבל אני יכול להגיד שהכי לא הרגשתי MCT ואתיל אלואט. דווקא בשמן ענבים עוד הרגשתי מעט ובבוטנים גם.
אני מסכים, אבל זה לא קשור רק ברגישות עזה לשמן שבהחלט עלולה להביא לתגובה חמורה מ"הרגשה" כלשהי. בהחלט לא חייבים "להרגיש" לאחר כל הזרקה. ישנן הזרקות של 3cc חומרים קצרים לישבן שכמעט ולא הרגשתי וכאלה שהרגשתי מספר ימים על-אף שמדובר בשמן זרעי ענבים בשני המקרים.
סביר שלאחר הזרקה של 1.5cc לכתף של טסט סספנשיין, רוב המשתמשים יחושו כאב עז אבל גם זה לא בטוח.

אני מסכים, אבל זה לא קשור רק ברגישות עזה לשמן שבהחלט עלולה להביא לתגובה חמורה מ"הרגשה" כלשהי. בהחלט לא חייבים "להרגיש" לאחר כל הזרקה. ישנן הזרקות של 3cc חומרים קצרים לישבן שכמעט ולא הרגשתי וכאלה שהרגשתי מספר ימים על-אף שמדובר בשמן זרעי ענבים בשני המקרים.
סביר שלאחר הזרקה של 1.5cc לכתף של טסט סספנשיין, רוב המשתמשים יחושו כאב עז אבל גם זה לא בטוח.

כן, יש פה גם עניין של שימוש בממסים, טכניקה המסה, טמפ' ועוד כמה פקטורים.

@Alex0001

האמת שבוא נגיד היום שאני בשבוע עשירי לסייקל, יום אחרי שאני מכניס פרופ אני מרגיש חרמנות. זה הגיע למצב שאני כבר יודע שזה הולך לבוא.
אני מדבר איתך על חרמנות שאני לא מצליח להתרכז בכלום חוץ ממחשבות מופרעות (;

האמת שאני מקבל גם תגובה דומה מפרגניל...

@Alex0001

האמת שבוא נגיד היום שאני בשבוע עשירי לסייקל, יום אחרי שאני מכניס פרופ אני מרגיש חרמנות. זה הגיע למצב שאני כבר יודע שזה הולך לבוא.

אתה לא מבין איך אני מתגעגע לזה :-(

@Alex0001
לא יודע מה הקשר לפרגניל פה הוא לא אמור לתת תגובה כזאת, אני חושב שזה יותר קטע פסיכולוגי אצלך.. אתה על 1,250 טסט + מוסיף פרופ ברור שתיהיה חרמן מת חחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית