הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מישהו שמע על החברה הזאת? ואם כן איך הניסיון איתה?

• פותח/ת השרשור bmww
  • פורסם בתאריך

bmww

משתמש מתחיל
31
4
נק' מוניטין:
4
31
4
הציעו לי ווינסטרול של חברת MEDI TECH אמרו שזה ה"מרצדס" מישהו יכול לאשר את זה ?

לא יודע מה הקשר לפרגניל פה הוא לא אמור לתת תגובה כזאת, אני חושב שזה יותר קטע פסיכולוגי אצלך.. אתה על 1,250 טסט + מוסיף פרופ ברור שתיהיה חרמן מת חחחח

מודה שאין קשר לפרגניל. או אולי יש וואלה לא יודע להסביר את זה... שמתי לב בעבר שהייתי רק על אנטט כמה ימים אחרי פרגניל הייתי מרגיש חרמנות.
אולי דוקטור @Tom יודע להסביר את זה. מה שכן תמיד אפשר להאשים את הטסט (;

מודה שאין קשר לפרגניל. או אולי יש וואלה לא יודע להסביר את זה... שמתי לב בעבר שהייתי רק על אנטט כמה ימים אחרי פרגניל הייתי מרגיש חרמנות.
הסבר אפשרי להשפעה כזאת של פרגניל היא אולי ספייקים של אסטרוגן (לאסטרוגן יש השפעה כזאת על איסורים מתאימים במח) ביחד עם ההמרה הגם ככה נוכחת והטסט הגבוה. אבל זו השערה מאוד לא מבוססת...
אין על הפרגניל הזה... 👉👌👉👌​

גם אני מרגיש חרמנות מפרגניל זה ברור , פרגניל מעלה את ה lh ואסטרוגן

האם ניתן להסיק מהאשכול הזה שישנו קונצנזוס מסויים בין המגיבים לגבי האמירה שגם Maxpro וגם Mxp נחשבות כיום לבחירה מוצלחת כשמדובר ב ugl?

האם ניתן להסיק מהאשכול הזה שישנו קונצנזוס מסויים בין המגיבים לגבי האמירה שגם Maxpro וגם Mxp נחשבות כיום לבחירה מוצלחת כשמדובר ב ugl?

לא.

אני לא ביטלתי גם את וורמודג'ה ולא את ראדג'ה - אני לא ניסיתי הזרקה של ראדג'ה אבל שמעתי ביקורות טובות אני פשוט יודע שהם נמכרים במחיר גבוה יחסית לאחרים - אם יתנו לי לנסות ראדג'ה במחיר טוב, אני אקח לניסוי.
לגבי הכדורים שלהם אמרתי שהם ממש טובים.

מלבד-זאת היו פה כאלו שאמרו שלא ראו תוצאות מהחומרים הנ"ל - אז קונצנזוס לא תמצא פה.

אני גם ניסיתי בעבר את נובה פארם , אבל מרוב כאבים גושים וחום לא רוצה לחזור לזה כן , אני לא יודע איך הם היום אבל את החומר כן מרגישים

נראה לי שצוות LBS צריך להתחיל להשתמש בשירותי מעבדה חיצונית לא תלויה.
נשלח לשם לבדיקות את החומרים ונתחיל לקבל קצת תשובות.
אני בטוח שהחבר'ה פה כולם ישמחו לתרום את חלקם בעלויות ובמה שכרוך הדבר.... אני אהיה הראשון.

נראה לי שצוות LBS צריך להתחיל להשתמש בשירותי מעבדה חיצונית לא תלויה.
נשלח לשם לבדיקות את החומרים ונתחיל לקבל קצת תשובות.
אני בטוח שהחבר'ה פה כולם ישמחו לתרום את חלקם בעלויות ובמה שכרוך הדבר.... אני אהיה הראשון.

כן זה רעיון חצי גאוני.

עכשיו אני אשאל אותך שאלה:

יאללה אספנו כסף ועכשיו נביא ויאלים - מאיפה תביא אותם?

אם תביא אותם מאנשים סמויים שיקנו אותם - אז הדילרים יגידו שיש רמאות וזה מכור או שזה זיוף או שמישהו דילל.
אם תביא אותם מהדילרים בטוח תקבל חומר א' א'.

יאללה פתרון לחידת הגיון...

כן זה רעיון חצי גאוני.

אם תביא אותם מאנשים סמויים שיקנו אותם - אז הדילרים יגידו שיש רמאות וזה מכור או שזה זיוף או שמישהו דילל.

זה לא רק זה , צריך להקפיד על בדיקות לכל באטץ , אז סבבה עשינו בדיקה על באטץ אחד ומה עם הבאטץ השני ?

נסכם בקצרה:
MXP עובדת כבר תקופה, יש לה מגוון גדול מאוד של חומרים והיא קשובה ללקוחות ודואגת להתאמות, המינונים מצויינים והלקוחות מרוצים.
MaxPro לייבל מאוד חדש בארץ עם חומרים שאמורים להיות מלכתחילה נוחים מאוד, לפחות לאלה שמעט מכירים את מקורותיה.
לא.

אני לא ביטלתי גם את וורמודג'ה ולא את ראדג'ה - אני לא ניסיתי הזרקה של ראדג'ה אבל שמעתי ביקורות טובות אני פשוט יודע שהם נמכרים במחיר גבוה יחסית לאחרים - אם יתנו לי לנסות ראדג'ה במחיר טוב, אני אקח לניסוי.
לגבי הכדורים שלהם אמרתי שהם ממש טובים.

מלבד-זאת היו פה כאלו שאמרו שלא ראו תוצאות מהחומרים הנ"ל - אז קונצנזוס לא תמצא פה.
הוא מתכוון ug מקומי...
זה שוב חוזר למה שכתבת בתגובתך הקודמת. ישנם מספר מעגלים ולרוב אין סיבה לעבור ולחקור מעגלים נוספים כשקיימת הצלחה (מינונים, נוחות, מחיר) בקרב ugl ספציפיים.

כן זה רעיון חצי גאוני.

בדיקות המעבדה לא חייבות לשמש לצורך בדיקת מינונים. מינון זה באמת עניין של קרבה למקור לרוב. בדיקת מעבדה יכולה לתת אינדיקציה האם תכולת הויאל היא כפי שנטען. כנ"ל לגבי אוראליים. במקרה כזה היצרן יכול לטעון אחד מהבאים: א. אני דביל שמזמין חומרים ממקור גרוע. ב. אני שקרן שיודע בדיוק מה אני מזמין אך לא איכפת לי מהלקוחות.
וכמובן, המבחן הטוב ביותר הוא עמידות החברה במבחן הזמן ובמבחן הטעימה ע"י הלקוחות.

בדיקות המעבדה לא חייבות לשמש לצורך בדיקת מינונים. מינון זה באמת עניין של קרבה למקור לרוב. בדיקת מעבדה יכולה לתת אינדיקציה האם תכולת הויאל היא כפי שנטען. כנ"ל לגבי אוראליים. במקרה כזה היצרן יכול לטעון אחד מהבאים: א. אני דביל שמזמין חומרים ממקור גרוע. ב. אני שקרן שיודע בדיוק מה אני מזמין אך לא איכפת לי מהלקוחות.
וכמובן, המבחן הטוב ביותר הוא עמידות החברה במבחן הזמן ובמבחן הטעימה ע"י הלקוחות.

תום, זה לא משנה... מבחן בלוגיקה - אותם הינחים.

א. אם לא נלקח ישירות מהיצרן - הדילר יגיד שזה מכור ושניסו לחבל ובמקרה הטוב גם ישלם עבור בדיקה משלו להוכיח אחרת.
ב. אם נלקח ישירות - אתה תקבל מה שאתה מתכוון לבדוק.

אהההה, אבל לי יש משהו אחר............

דווקא לא לבדוק את טיב החומר מהבחינה של החומר אלא דווקא עומס בקריאלי ובדיקות מיקרוביאליות
האם באמת אותן דירות מייצרות חומר באיכות גרועה מאשר מפעלים עלומים??

אני לא אומר פה שום דבר, אבל ניראה שיש פה כמה חברה מוכשרים שמבינים עיניין, וניתן להתרשם שגם בכל הנוגע להגינות אפשר לסמוך עליהם.
ביקוש יש. תעשו אחד ועוד אחד.

השתמשתי ברוב החומרים בארץ
נובה פארם - גושים זריקות כואבות, המסטרון העלה אותי נוזלים אז תבינו לבד מה היה שם
קינג פארמה - חומרים עובדים הפרופ כואב רצח אבל אני מניח כל הפרופים
MXP - הכי טוב שניסיתי עד עכשיו הבולדנון קצת כאב אבל נסבל
רדגה - שמנים טובים נכנסים חלק פחות הרגשתי מהקינג פארמה ו MXP
קאלפה - הפקקים האדומים היו הכי טובים אחרי זה החומר נהרס
ביו מדיק - עבד טוב הדקה קצר פיצץ אותי נוזלים
מקס פרו קיבלתי 3 בקבוקים, בגלל חוסר האמינות מעביר אותם הלאה, זה זיוף של חברה מוכרת.

כן זה רעיון חצי גאוני.

הבדיקה צריכה להיות למוצרים שנחשבים לטופ.
בוא נדבר דוגרי - אתה מביא ממקור ראשון - הוא מביא ממקור ראשון.
בוא נבדוק מה שאמור ליהיות ברמה הכי גבוהה כפי שהיצרן טוען.
היצרן לא בודק במעבדה מה שהוא מכין... הוא מביא חומר גלם שעליו יש התחייבות 92% טסט לדוגמא, או שאם הוא באמת מהמשקיעים והאכפתיים (ויש כאלה , אני מכיר) אז הוא יזמין ברמה של 96-98%.
עכשיו קח את זה ותשווה לאנטט רפואי לדוגמא. גם מינון וגם עומס בקטיראלי.
וואלה זה נתון שאני באופן אישי מת לראות על הנייר. המקסימום שיצרן x יודע לעשות מול אנטט רפואי באייר.
מצידי גם תגיד לו שאתה בודק.

את אלו שמביאים מדילירים מקור שלישי ומדללים להם - אין מה לעשות. זה תמיד יהיה. לא רוצה לבדוק. מה שמגיע מהיצרן ישירות כן. מצידי שהיצרן ישלח בעילום שם את הבסט פרודקט שלו.
למרות שלנו אין בעיה להביא ישירות מרובם.
מה אומר ?

@Aviad Barak @LiorKim @Tom @Alex0001 @mars @Moshe

תחרות היצרן הטוב ביותר בחסות lbs (;

הבדיקה צריכה להיות למוצרים שנחשבים לטופ.
בוא נדבר דוגרי - אתה מביא ממקור ראשון - הוא מביא ממקור ראשון.
בוא נבדוק מה שאמור ליהיות ברמה הכי גבוהה כפי שהיצרן טוען.
היצרן לא בודק במעבדה מה שהוא מכין... הוא מביא חומר גלם שעליו יש התחייבות 92% טסט לדוגמא, או שאם הוא באמת מהמשקיעים והאכפתיים (ויש כאלה , אני מכיר) אז הוא יזמין ברמה של 96-98%.
עכשיו קח את זה ותשווה לאנטט רפואי לדוגמא. גם מינון וגם עומס בקטיראלי.
וואלה זה נתון שאני באופן אישי מת לראות על הנייר. המקסימום שיצרן x יודע לעשות מול אנטט רפואי באייר.
מצידי גם תגיד לו שאתה בודק.

את אצו שמביאים מדילירים מקור שלישי ומדללים להם - אין מה לעשות. זה תמיד יהיה. לא רוצנ לבדוק. מה שמגיע מהיצרן ישירות כן. מצידי שהיצרן ישלח בעילום שם את הבסט פרודקט שלו.
למרות שלנו אין בעיה להביא ישירות מרובם.
מה אומר ?

@Aviad Barak @LiorKim @Tom @Alex0001 @mars @Moshe

תחרות היצרן הטוב ביותר בחסות lbs (;
בחסות LBS זה בוודאי לא יהיה...

ביו מדיק - עבד טוב הדקה קצר פיצץ אותי נוזלים
מקס פרו קיבלתי 3 בקבוקים, בגלל חוסר האמינות מעביר אותם הלאה, זה זיוף של חברה מוכרת.
ביומדיק - ה-NPP מכיל methylandrostenediol ומשם הנוזלים. לזכות היצרן ייאמר שהוא לפחות מציין את זה על האריזה.
מקספרו- הכוונה לעניין המיובא מתאילנד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית