אני לא יודע אם אתה טיפש או שאתה מעמיד פנים שאתה טיפש, אבל החוק הזה בדיוק מצהיר על זה שאין לי זכות לשאת נשק.
http://mops.gov.il/Fire_Arms/PersonalLicense/PersonalLicense/Pages/FirearmLicensingCriterion.aspx
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לדעתי אתה טועה, אני אשאר כאן בכל מצב בדיוק מהסיבה הזאת.בוא נחסוך את דברי הציונות, כי מעטים האנשים שזה מעניין אותם כבר
גם אם זה לא בידיוק אתה זה רוב האנשים שמתלוננים על דברים מהסוג הזהאני לא מסוג האנשים שאתה מתאר, לא הולך להעיד על עצמי עכשיו אז נחסוך את זה.
על סמך מה החלטת את זה?ושוב, אותנו, הצעירים, מעניינת החוסר תקווה לשיפור באיכות ורמת החיים כאן.
לדעתי אתה טועה, אני אשאר כאן בכל מצב בדיוק מהסיבה הזאת.
גם אם זה לא בידיוק אתה זה רוב האנשים שמתלוננים על דברים מהסוג הזה
על סמך מה החלטת את זה?
הדבר היחיד שאפשר להגיד בוודאות זה שבאירופה רצו להשמיד אותנו.
להגיד בוודאות שאין פה שום סיכוי למדינה משופרת נשמע לי כמו בדיחה, תסתכל על איך נראתה המדינה\צבא\ממשלה וכו' לפני 40 שנה ותבין שהיה כאן שינוי, אז מה לעשות...שינויים של מדינות נעשות בפרקי זמן הרבה יותר ארוכים מאשר אורך חיים ממוצע של בן אדם. זה לא סיבה לברוח
וזה רק בישראל קורה נכון?אתה רואה את כל השחיתות השלטונית בכל מוסדות הממשלה, במשטרה ובבתי המשפט.
על סמך מה החלטת שהם רק ימשיכו לגדול?מבין שהם רק הולכים לגדול.
באירופה גם אנשים רק רצו לחיות, וחיו מעולה...אבל אז שרפו אותם. אז באנו לכאן ועכשיו אנשים בורחים מסיבות הזוייות לחלוטין.כמובן אתה רואה את החשבון בסופר, בתחנת דלק, בחנות בגדים, בקניית רכב, בטסט, בכניסה למשחק כדורגל, בכניסה להופעה.
לאנשים נמאס לשרוד, אנשים רוצים לחיות
אני פתוח לשמוע הכול, זה מה שנחמד בדיון.אני חושב שאתה יכול לשמש אחלה דובר לביבי.
אין לי טעם להסביר כי אנחנו לא מסכימים על שום דבר לא משנה מה אני אגיד.
אני פתוח לשמוע הכול, זה מה שנחמד בדיון.
ואני אשמח לשמוע את דעתך אבל תבסס אותה על דברים, סתם לזרוק לאוויר "אין שום סיכוי שזה ישתפר וזה רק יחמיר" ללא כל בסיס זה סתם משפט
עליתי בגיל 3. אני מרגיש "ישראלי" לכל דבר. יהודי פחות. לפחות לפי ההלכה. ברוסיה אני יהודי ופה אני נוצרי. ומי קובע? מסתבר הרבנות.כולם זוכרים את השואה, נכון?
גם אז אנשים לא האמינו עד לרגע האחרון! אמרו מה פתאום! אין מצב שזה יקרה!
כול אלה שרוצים להגר מכאן, אתם באמת מאמינים שזה לעולם לא יקרה שוב?
אתם באמת חושבים שתוכלו לחיות כיהודים גאים בגלוי? או שהיהדות בכלל לא מעניינת אותכם? חשוב לציין שאני מבדילה בין דת ל אמונה,
כך שבוא לא ניכנס לויכוח אך הדת ניראת בארץ (זה נושא נפרד).
ו @Leon בן כמה הייתה כשעליתה לארץ?
אתה לא באמת מבין איך עובד עניין המיסוי נכון?
אתה יודע כמה עולה בית ספר פרטי?
בפועל מה שייקרה זה שהעשירים ביותר יזכו לחינוך מצויין, ואלו שאין להם יזכו לדבר הכי גרוע שיכול ליהיות ואתה רק תגדיל את הפער בין השכבות ולא תתן לאנשים שיש להם פוטנציאל אבל אין להם כסף..
סתם לדוגמא מחיפוש קצר בגוגל:
http://www.mirror.co.uk/news/ampp3d/average-private-school-fees-now-4168150
הדבר הזה רק יחמיר אם תהפוך את הכול לפרטיהפער של הבתי ספר קיים גם היום.
הגיוני שבנאדם שנמצא במרכז הארץ יזכה למורים טובים יותר מאשר בנאדם שגם בפריפריה.
זאת לא דעה, זאת עובדה מניסיון.
הדבר הזה רק יחמיר אם תהפוך את הכול לפרטי
עם זה אני מסכים.לא הכי נראה באופק
אז להפוך את המצב לגרןע יותר יעזור?אבל המצב עכשיו ממש ממש לא משמח.
עם זה אני מסכים.
אבל זה עדיין לא סיבה לברוח.
אז להפוך את המצב לגרןע יותר יעזור?
הרבה מאודהשאלה היא עד כמה אתה מוכן ללכת רחוק בשביל להישאר על האדמה הזאת ?
לא.אתה לא מסכים ?
זה בדיוק העניין, ילדים בני 16 כבר טסים לחו"ל מטיילים בכל מקום קונים אופניים חשמליות אייפון יש לכל ילד בן 3 אבל אז כולם בוכים שאין להם כסף....מעניין למהספרו לי עוד על כמה קשה לחיות פה כשכל שנה בתקופת החגים נשבר שיא חדש בטיסות לחו"ל
לא יודעת אם שמת לב, אבל הרוב המוחלט של האנשים שמתבכיינים שקשה פה ורע פה וכמה שטוב בברלין ובארה"ב ובyou name it, משתייכים דווקא למעמד הביניים שיש לו ופשוט רוצה יותר, ולא מדובר באלה שבאמת חסר להם ומגיע להם הסיוע הזה מהמדינה.קראתי את רוב התגובות שלך כאן, ורואים שאתה בעד המדינה ובצד.
השאלה היא עד כמה אתה מוכן ללכת רחוק בשביל להישאר על האדמה הזאת ?
היום אם אתה לא משכיל עם תעודה, הורים עשירים, או פרוטקציות...אתה כנראה תחיה כמו מסכן.
אתה לא מסכים ?
הרבה מאוד
לא.
אבל אם אתה ללא השכלה זה הופך את הסיפור לכמעט בלתי אפשרי, ואין לי בעיה עם זה, אם לא השקעת בעצמך ובתיכון החלטת שלעשן ג'וינטים עם חברים זה יותר טוב מאשר לשבת וללמוד אז....בעיה שלך ואתה מוזמן להשלים בגרויות.
זה בדיוק העניין, ילדים בני 16 כבר טסים לחו"ל מטיילים בכל מקום קונים אופניים חשמליות אייפון יש לכל ילד בן 3 אבל אז כולם בוכים שאין להם כסף....מעניין למה
לא יודעת אם שמת לב, אבל הרוב המוחלט של האנשים שמתבכיינים שקשה פה ורע פה וכמה שטוב בברלין ובארה"ב ובyou name it, משתייכים דווקא למעמד הביניים שיש לו ופשוט רוצה יותר, ולא מדובר באלה שבאמת חסר להם ומגיע להם הסיוע הזה מהמדינה.
מתי פעם אחרונה היית בקניון? יצאת למסעדות ולבתי הקפה? אנשים במדינה לא מפסיקים לבלות, לקנות, לנפוש בארץ ובחו"ל.אתה מוכן ללכת רחוק, כל אחד מציב לעצמו את המרחק שאותו הוא מוכן ללכת.
הבאתי לך דוגמה, אתה יכול להירגע כי אני לא עישנתי סיגריה בחיים שלי ויש לי תעודה דיי נחמדה.
אתה מביא כאן מקרה ספציפי של בנאדם שמעשן ומחליט לשים זין על הלימודים.
אבל תסכים איתי שגם אם כל האוכלוסיה תשב ותלמד, עדיין מספר מקומות באוניברסיטה מוגבל ? וללמוד במכללה אתה יודע כמה עולה לשנה?
ולגבי מה שענית לחליסי...
טיסה לחו''ל של 4000 ש''ח +- זה לא מה שיגרום לבנאדם להיות עשיר או עני.
לעומת זאת אורח חיים, קניות,דירה אלו דברים שכן עושים את השינוי לכאן או לכאן.
מה הקשר לשחיתות?אתה מוכן ללכת רחוק, כל אחד מציב לעצמו את המרחק שאותו הוא מוכן ללכת.
הבאתי לך דוגמה, אתה יכול להירגע כי אני לא עישנתי סיגריה בחיים שלי ויש לי תעודה דיי נחמדה.
אתה מביא כאן מקרה ספציפי של בנאדם שמעשן ומחליט לשים זין על הלימודים.
אבל תסכים איתי שגם אם כל האוכלוסיה תשב ותלמד, עדיין מספר מקומות באוניברסיטה מוגבל ? וללמוד במכללה אתה יודע כמה עולה לשנה?
ולגבי מה שענית לחליסי...
טיסה לחו''ל של 4000 ש''ח +- זה לא מה שיגרום לבנאדם להיות עשיר או עני.
לעומת זאת אורח חיים, קניות,דירה אלו דברים שכן עושים את השינוי לכאן או לכאן.
מעמד הביניים מתלונן, מכיוון שהוא יותר קרוב לשחיטות וחשוף אליה יותר.
אני לא אתחיל למנות עד כמה הדברים לא פיירים במדינה שלנו, אני אוהב את המדינה, משרת בכבוד.
אבל אין ספק שקבוצת האנשים המכונה טייקונים, שינו את כללי המשחק.
לפיד ידידנו רצה כל כך לתת מעצמו ועובדה קיבל מספר מנדטים מדהים, והוא ירשם על זה בדפי ההיסטוריה, אך הוא הבין שהבור כל כך עמוק שגם עם כל הרצון הטוב,לצאת משם זה לא פשוט.
מסע לפולין נחשב? מה אם קבורה של בני משפחה?ספרו לי עוד על כמה קשה לחיות פה כשכל שנה בתקופת החגים נשבר שיא חדש בטיסות לחו"ל
מתי פעם אחרונה היית בקניון? יצאת למסעדות ולבתי הקפה? אנשים במדינה לא מפסיקים לבלות, לקנות, לנפוש בארץ ובחו"ל.
אני מתה על זה שיודעים רק להגיד כמה שיקר ורע ולהתלונן, אבל יום אחרי זה יוצאים לשופינג או טסים או עוברים לגור בתל אביב. וזה קורה כל הזמן.
אין מה לעשות, זה באופי של העם המטורלל שלנו...