ייעוץ דיון אין תחושת רעב, בקושי אוכל בימים האחרונים - מה לעשות?

• פותח/ת השרשור lbob11
  • פורסם בתאריך

lbob11

משתמש מתחיל
280
53
נק' מוניטין:
158
280
53
אהלן חברים
אני בדרך כלל ברגיל שלי מסוגל להכניס 5-6 אלף קלוריות ביום וללכת לישון רעב . תמיד הייתי יכל להעמיס כמויות מאוד גדולות של אוכל(בשר,פחמימות איכותיות)שלא מחוץ לתפריט ועדיין לרצות עוד ועוד הרבה .
פתאום בשלושה ימים האחרונים אני מוצא את עצמי על 600 קלוריות ליום בלי להגזים , כי אני פשוט לא יכל להסתכל על המקרר , אין רצון לגעת במזון גם בטעים ביותר .
לעולם לא הייתי במצב הזה גם כשהייתי חולה במצבים לא קלים . מה קורה ?

• פותח/ת השרשור
לא מוצא סיבה לדיכאון האמת , חוץ מלחץ בעבודה שכבר התמודדתי איתו בהצלחה בעבר ,אין משהו שאמור להשפיע עלי .

כרגע מקשיב לגוף שלי , כמובן שדוחף ערכים מסוימים בכוח אבל לא כמו תמיד .

קרא לי הרבה פעמים. אם זה לא עובר תוך שבוע תנסה לצום. כשאתה צם(24 שעות)- הגוף מתנקה מצד אחד ומצד שני הרעב יחזור. האוכל יהיה טעים יותר 😛

הדרך הכי קלה (וזולה) להכניס קלוריות וחלבון כאין כוח לאכול זה לשתות חלב. לך תקנה 3-4 קרטונים של חלב 3%, שתה אותו, העיקר שתכניס קלוריות, ובו זמנית תחכה שיסתדר העניין או שתלך להבדק,העיקר שתכניס קלוריות וחלבון, חבל שזה יעכב אותך.

הדרך הכי קלה (וזולה) להכניס קלוריות וחלבון כאין כוח לאכול זה לשתות חלב. לך תקנה 3-4 קרטונים של חלב 3%, שתה אותו, העיקר שתכניס קלוריות, ובו זמנית תחכה שיסתדר העניין או שתלך להבדק,העיקר שתכניס קלוריות וחלבון, חבל שזה יעכב אותך.
תלוי למי. אני למשל, אם אני בולע רעל, הדרך הכי טובה בשבילי להקיא את הנשמה זה לשתות גלון כזה.
יותר קל להכין גיינר בייתי, עם סקופ-שניים של חלבון, 200-300 מ"ל חלב, שיבולת שועל, ומרכיבים שמקפיצים קלוריות כמו סילאן או טחינה גולמית. עם דבר כזה אפשר בקלות להגיע ל-500 קלוריות (וגם הרבה יותר אם מנסים), שניים כאלה בוקר וערב יחד עם האוכל שאתה כן מצליח לדחוף יסדרו אותך.

תלוי למי. אני למשל, אם אני בולע רעל, הדרך הכי טובה בשבילי להקיא את הנשמה זה לשתות גלון כזה.
יותר קל להכין גיינר בייתי, עם סקופ-שניים של חלבון, 200-300 מ"ל חלב, שיבולת שועל, ומרכיבים שמקפיצים קלוריות כמו סילאן או טחינה גולמית. עם דבר כזה אפשר בקלות להגיע ל-500 קלוריות (וגם הרבה יותר אם מנסים), שניים כאלה בוקר וערב יחד עם האוכל שאתה כן מצליח לדחוף יסדרו אותך.
כן זה ממש נכון אני הגעתי בשייקים לסביבות ה2200 קלוריות זה לא הכי טעים אבל אפשר לשתות אני לא חושב שזה הפתרון אבל עם אתה רוצה לדחוף קלוריות תיקח גילית וניל שים בבלנדר עם חלב בננות הרבה דבש אגוזים תמרים ולפחות 100 גרם שיבולת שועל וכמה שיותר מכל מה שכתבתי זה יוצא לך בסביבות 2000 קלוריות

• פותח/ת השרשור
חברים יקרים , תודה רבה על התמיכה - מסתבר שזה היה משהו זמני בלבד .
התאבון חזר ובגדול , רעב לבשר כמו תמיד .
My take on this - הגוף רצה מנוחה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית