הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון - האם לצרוך רק אחרי אימון או כל יום?

Eliran727

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום,
אני מתאמן אימוני כוח (מתח, משקולות ומוט קפיץ) 3 פעמים בשבוע (יום כן יום לא).
השאלה היא כזו: במידה ואני רוכש אבקת חלבון (ואינני מגיע לרמה היומית הרצויה של חלבון רק ממזונות רגילים),
האם אני יכול להסתפק בשתיה של אבקת חלבון רק לאחר אימון, או שעלי לקחת סקופ כזה גם ביום ללא אימון?
תודה,
אלירן.

שלום,
אני מתאמן אימוני כוח (מתח, משקולות ומוט קפיץ) 3 פעמים בשבוע (יום כן יום לא).
השאלה היא כזו: במידה ואני רוכש אבקת חלבון (ואינני מגיע לרמה היומית הרצויה של חלבון רק ממזונות רגילים),
האם אני יכול להסתפק בשתיה של אבקת חלבון רק לאחר אימון, או שעלי לקחת סקופ כזה גם ביום ללא אימון?
תודה,
אלירן.
בכל יום שאתה צריך השלמה קלורית של חלבון.. זה לא משנה אם עשית אימון או לא

• פותח/ת השרשור
שחר ו trynewthings תודה.
אוקי העניין הוא שאני תמיד שומע המלצות על לקחת מנה של חלבון מיד אחרי אימון (חלון ההזדמנויות) -שחר איך זה הולך
עם הטענה שלך שזה לא משנה אם עשיתי אימון או לא? כלומר אני מאמין שזה באמת המקרה אידיאלי להשלים את כמות החלבון,
במידה לא הגעתי למיכסה באותו היום (ולא משנה אם התאמנתי או לא),
אבל אם נגיד היית צריך לבחור בין לקחת חלבון מייד אחרי אימון או לבין לקחת סתם ביום ללא אימון - מה היית עושה?
כלומר מה שאני שואל כאן זה מה יותר חשוב - מייד אחרי אימון או ביום ללא אימון.
תודה,
אלירן.

שחר ו trynewthings תודה.
אוקי העניין הוא שאני תמיד שומע המלצות על לקחת מנה של חלבון מיד אחרי אימון (חלון ההזדמנויות) -שחר איך זה הולך
עם הטענה שלך שזה לא משנה אם עשיתי אימון או לא? כלומר אני מאמין שזה באמת המקרה אידיאלי להשלים את כמות החלבון,
במידה לא הגעתי למיכסה באותו היום (ולא משנה אם התאמנתי או לא),
אבל אם נגיד היית צריך לבחור בין לקחת חלבון מייד אחרי אימון או לבין לקחת סתם ביום ללא אימון - מה היית עושה?
כלומר מה שאני שואל כאן זה מה יותר חשוב - מייד אחרי אימון או ביום ללא אימון.
תודה,
אלירן.
זה לא באמת משנה .. חלון ההזדמנויות הוא מיתוס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית