הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פציעה - לא יכול סקוואט.

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
נפצעתי איכשהו ( לא מסקוואט ) בשריר של התחת\האמסטרינג למעלה..
לא ניראלי זה קרע \ מתיחה או משהו, שאני יורד מתחת למקביל זה מתחיל ממש לכאוב...
גם עם משקל גוף, שאני לוחץ על העצם שם זה כואב קצת, אין לי מושג מזה ונלך לבדוק את זה אחרי החג..

בכל מקרה הציעו לי בנתיים להתחיל סמולוב גוניור בנץ + אד כוהאן דדליפט ששתי התכניות זה חודש? יענו כל אחת חודש..

מצאתי את התכנית של סמולוב גוניור בנץ, נראה די פשוט והכל מובן אבל ראיתי שהתכנית של אד כוהאן דדליפט היא 10שבועות?

הקיצר מה לעשות בזמן שאני לא יכול להסקביט ואם מישהו יכול לעזור לי לאבחן את הפציעה ולהציע דרכי טיפול..

תודה וחג שמח 😃

אתה רציני? על זה מוניטין שלילי וגם לא לעזור?
אני בחור סבלני חברתי ועוזר אבל כשזה מגיע ללרשום את השם של אד קואן עם שגיאות אני לא יכול להתאפק.

ואם כואב לך התחת/האמסטרינגס אני לא יודע איך תעשה דדליפט.

אני בחור סבלני חברתי ועוזר אבל כשזה מגיע ללרשום את השם של אד קואן עם שגיאות אני לא יכול להתאפק.

האמא של הטרולים.

בכל מקרה, לגביי השרירים..תעשה ריצה קלה ואחריה תעשה מתיחות לאזור..תרגילי מוביליטי..

• פותח/ת השרשור

יום ראשון היה אמור להיות לי נפח, עשיצי סקוואט בהתחלה מוט ריק וכאב מאוד, התקדמתי לאט לאט בחימום וחשבתי יעבור תוך כדי הגעתי ל120 (עדיין חימום ) והכאבהיה בלתי נסבל, ואז עשיתי בנץ ודדליפט ולא כאב
אפילו טיפה

נשמע כמו משהו דומה שקרה לי רק שאצלי זה כן קרה מסקוואט.
אם זה באמת פציעת שריר את תנסה את הפורטוקול פציעות של ביל סטאר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית