הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שבוע 4 למסה !!

תגיד סתם שאלה זה שאזור הבטן שלך ובכללי כל הגוף עבה כזה זה גם עניין של מבנה גוף, לא רק מסה נכון?

• פותח/ת השרשור
תגיד סתם שאלה זה שאזור הבטן שלך ובכללי כל הגוף עבה כזה זה גם עניין של מבנה גוף, לא רק מסה נכון?
כן זה גנטי הינה תמונה שלי כטיבעי לפני הפציעה לפני משהו כמו 4 חודשים

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 22.4 · צפיות: 265
אמצע שבוע 5
בין 173-175 לא בטוח בתמונה הנוכחית שקלתי 82-83 אני חושב היקף יד לא מודד יש לי אלבום בפייס של כל התהליך אם זה מעיניין אותכם
OFEK NEW זה השם שלי בפייס ולאלבום קוראים 10WEEK BULKING 2014
מרגיש כבר את הקיק באימונים? אני אמצע שבוע 4 ועדיין לא...
למרות שהייתה על דיבול אז אצלך זה אחרת......

• פותח/ת השרשור
מרגיש כבר את הקיק באימונים? אני אמצע שבוע 4 ועדיין לא...
למרות שהייתה על דיבול אז אצלך זה אחרת......
תאמת הדיבול היה טיפה מורגש אבל לא היה שווה את הנוזלים והעקצוצים בפטמות לאחר 28 יום העפתי אותו מהסייקל מבחינת כוח לא מרגיש משהו מטורף המשקלי עבודה שלי תמיד היו גבוהים יחסית מה שכן אני עובד בנפח מאווד מאווד גבוהה של 7 תרגילים לשריר גדול 4 לקטן 3 שרירים כאלה באימון כל תרגיל 4 סטים ולא ממש מתעייף

תאמת הדיבול היה טיפה מורגש אבל לא היה שווה את הנוזלים והעקצוצים בפטמות לאחר 28 יום העפתי אותו מהסייקל מבחינת כוח לא מרגיש משהו מטורף המשקלי עבודה שלי תמיד היו גבוהים יחסית מה שכן אני עובד בנפח מאווד מאווד גבוהה של 7 תרגילים לשריר גדול 4 לקטן 3 שרירים כאלה באימון כל תרגיל 4 סטים ולא ממש מתעייף
כלומר בין 48 ל-84 סטים עבודה באימון ?

כל הדיבול והעקצוצים בפטמות.. לא עשה בעיות? ג'ינו וכ'?

גרמת לי לרגע לחשוב שמשהו לא בסדר אצלי… 60 סטים זה אימון יתר!
אני מסיים אימון גג 24 סטים לשני שרירים או 18 לשריר אחד כמו רגלים לדוגמא שאני עושה סולו…
אתה מוכן לפרט קצת מאיפה התוכנית והאם יש לה "סכל" סליחה על הבוטות.

• פותח/ת השרשור
אני מסיים אימון גג 24 סטים לשני שרירים או 18 לשריר אחד כמו רגלים לדוגמא שאני עושה סולו…
7 תרגילים לשריר גדול כפול 4 סטים לתרגיל זה 28 עכשיו יש עוד 2 שרירים קטנים שמקבלים באותו אימון 4 תרגילים כל אחד 8 כפול 4 זה 32 ועוד 28 יוצא 60 סטים לדוגמא חזה ,כתף ויד אחורית
ובאימון גב שלי זה גב , כתף אחורית,יד קדמית
7 תרגילים לשריר גדול כפול 4 סטים לתרגיל זה 28 עכשיו יש עוד 2 שרירים קטנים שמקבלים באותו אימון 4 תרגילים כל אחד 8 כפול 4 זה 32 ועוד 28 יוצא 60 סטים לדוגמא חזה ,כתף ויד אחורית
ובאימון גב שלי זה גב , כתף אחורית,יד קדמית יצא בטעות כפילויות בתגובה לא להיתייחס

גם אני עושה בערך 50 סטים באימון.. לא הבנתי מה הסיפור, אנחנו לא נחים 3 דקות אנחנו נחים חצי דקה לפחות אני..

אתה עושה שריר בשבוע ? או פעמיים בשבוע ?
אם פעמיים בשבוע - הנפח הזה בגלל החומרים ? או שגם טבעי היית עושה ככה ?
למה כלכך הרבה באמת ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית