הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מה דעתכם על GENZEA

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
אהלן,
קיבלתי לידיי 2 ויאלים של טסט פרופ של החברה geneza pharmaceuticals.
היה על כל ויאל קוד ובדקתי באתר וזה אמר שזה מקורי.
בכל מקרה, מה דעתכם על החברה?מישהו התנסה איתה?
כן יצאתי קצת טיפש שאני שואל אחריי שאני קונה..אבל המחיר ממש פיתה אותי :X

הטסט רפואי, הדקה ug. כנראה שהדקה אנדרדוס ואני אקבל 350-400 אז 500 טסט יכסה על זה.
אם לא יספיק אני אחזק ב50-100מג פרווירון לשבוע למשך שבועיים ובמקביל אוסיף 250מג טסט
פשוט מעצבן לקרוא את זה ("כניראה שהדקה אנדרדוס"). לא אתה חלילה, אלא המצב בשוק שמביא אנשים לקו מחשבה כזה.
אגב, איזו חברה הדקה ?

הטסט רפואי, הדקה ug. כנראה שהדקה אנדרדוס ואני אקבל 350-400 אז 500 טסט יכסה על זה.
אם לא יספיק אני אחזק ב50-100מג פרווירון לשבוע למשך שבועיים ובמקביל אוסיף 250מג טסט
אני חושב שאתה מתבלבל , התכוונת אולי אוברדוס , אנדרדוס זה מינון מתחת למה שצויין . תאמין לי אתה בחיים לא תקבל מינון כזה אלא אם כן אתה קרוב לייצרן

התבלבלת ליאור אני כתבתי שהמינון דל הדקה underdosed משמע פחות ממה שמוצהר ולא ההפך

פשוט מעצבן לקרוא את זה ("כניראה שהדקה אנדרדוס"). לא אתה חלילה, אלא המצב בשוק שמביא אנשים לקו מחשבה כזה.
אגב, איזו חברה הדקה ?
וורמוג'ה

לא התחלתי עדיין את הסייקל. מסיים חיטוב ושבועיים על נייטרלי על כ4-5 שבועות ואז אכנס אליו.
רוב הסיכויים שאני לא אקבל 100% מהחומר המוצהר בug

לא התחלתי עדיין את הסייקל. מסיים חיטוב ושבועיים על נייטרלי על כ4-5 שבועות ואז אכנס אליו.
רוב הסיכויים שאני לא אקבל 100% מהחומר המוצהר בug
אם אתה חושש מאנדרדאוז תן קצת יותר במזרק ( צריך נסיון עם חומרים כדי להבין שאתה מזריק מתחת לכמות שהתכוונת אליה )

טעות שלי, החומר הוא ראדג'ה.
אין לי מספיק ניסיון כדי לדעת אם החומר מדולל - סה"כ סייקל שני שאני נכנס אליו ופעם ראשונה עם דקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית