ייעוץ אין במכון חגורת מתח. מה עושים?

• פותח/ת השרשור mojomj
  • פורסם בתאריך

mojomj

משתמש מתחיל
247
2
נק' מוניטין:
2
247
2
התחלתי SS.
עברתי דירה לאחרונה ולכן גם עברתי למכון כושר חדש. במכון החדש אין חגורה שאני יכול לחבר אליה משקל בשביל המתח וזה אומר שהמתח שאני עושה זה לפי המשקל גוף שלי בלבד.

מה אפשר לעשות במקרה כזה? להמשיך מתח רק על משקל גוף או לעבור ל BOR?

בגדול אני מעדיף את המתח, אבל בלי להוסיף משקלים, אני לא יודע עד כמה זה בכלל יהיה אפקטיבי לעשות 3X5 על המשקל גוף שלי.

דבר ראשון זה לא חייב להיות אחד חמש. ושני יש לך אולי בחדר כושר מישקל שמחברים לרגליים? עם סקוואצ?

אצלי בחד"כ יש חבל שקושרים אליו פלטות, לא צריך משהו יותר מדי fancy - אני מעריך שזה עולה בערך 20 שקלים.

אם המתח בגובה נורמלי, אין שום בעיה להחזיק דמבל עם הרגליים. אפשר עם כפות הרגליים ואפשר גם לשלב רגליים ולשים אותו בין הברכיים. האופציה הראשונה עובדת יופי גם עם 30 קילו, השנייה קצת פחות.

שרשרת ברזל+2 שאקלים עושים את העבודה
למרות שאני מעדיף משקולת בין הרגלים

• פותח/ת השרשור
משקולת בין הרגליים זה בעיה בגלל שהמתח לא ממש בגובה נורמלי ולמרות שאני 1.86 אני צריך לעלות על מתקן כדי להגיע למתח בלי לקפוץ.
גם משקולת בין הרגליים פחות נוח לי כי אז אני מרוכז בלהחזיק את המשקולת שלא תיפול.

תיק ריק עם משקולת בפנים נשמע לי טוב. אני רק מפחד שלא יחשבו שאני מנסה לגנוב משקולות או משהו כזה

משקולת בין הרגליים זה בעיה בגלל שהמתח לא ממש בגובה נורמלי ולמרות שאני 1.86 אני צריך לעלות על מתקן כדי להגיע למתח בלי לקפוץ.
גם משקולת בין הרגליים פחות נוח לי כי אז אני מרוכז בלהחזיק את המשקולת שלא תיפול.

תיק ריק עם משקולת בפנים נשמע לי טוב. אני רק מפחד שלא יחשבו שאני מנסה לגנוב משקולות או משהו כזה
מקסימום לפני שאתה עושה מתח תגיד למאמן שאתה הולך לעשות את זה.

לפי דעתי תיק זה בעייתי ולהחזיק בין הרגליים זה בעיה ברגע שתגיעה למשקולת של ~20 קילו התיק יקרע ובין הרגליים זה גם לא נוח

כמו שאמרו חבל עבה פשוט מספיק יש אנשים שקושרים אליו 50 קילו, או לקנות חגורה שתיהיה יותר נוחה אבל המחיר יהיה פחות נוח

http://www.grandshop.co.il/pl_product~S084~12~23.htm
קונה שחפץ 30 קילו.
השקעה לכל החיים. אירובי שורף איתו 150% יותר קלוריות.. מתאים למתח מקבילים וכו.
עושה לפעמים ירידות בלחץ דם וסחרחורות אבל מתרגלים. לוחץ מאוד חזק על הטרפזים לטובה ולרעה.

http://www.grandshop.co.il/pl_product~S084~12~23.htm
קונה שחפץ 30 קילו.
השקעה לכל החיים. אירובי שורף איתו 150% יותר קלוריות.. מתאים למתח מקבילים וכו.
עושה לפעמים ירידות בלחץ דם וסחרחורות אבל מתרגלים. לוחץ מאוד חזק על הטרפזים לטובה ולרעה.

בשביל מתח/מקבילים זה ניראה לי הוצאה ממש ממש מוגזמת, 280 שקל + 300 שקל על משקולות
ואז גם אתה תקוע כי המקסימום שלך איתו זה 30 קילו, פלוס ניראה לי בעייתי להיסחב איתו כל פעם.

אבל אולי לאירובי זה באמת טוב.

בשביל מתח/מקבילים זה ניראה לי הוצאה ממש ממש מוגזמת, 280 שקל + 300 שקל על משקולות
ואז גם אתה תקוע כי המקסימום שלך איתו זה 30 קילו, פלוס ניראה לי בעייתי להיסחב איתו כל פעם.

אבל אולי לאירובי זה באמת טוב.
זה טוב לתוכניות כח. זה טוב למסה. טוב לקרוספיט. טוב לאירובי.
מה שכן פעם ירד לי דם מהעף וזה עושה סחרחורות שקשה להתאמן איתם. אבל אחרי שאתה עושה מתח עם 30 קילו.. הבאתי את השחפץ לפני כמה ימים לד"כ- 4 סטים איתו(30 קילו 10,8,6,6) ואחרי זה משקל גוף(שזה תשעים קילוׂ) 30 חזרות. זה בערך אינדיקציה עד כמה יהיה לך כח.
למקבילים זה פחות מומלץ בגלל שהכתף נכנסת למצב לא נעים. סקוואטים גם לא ממש נוח כי המשקולות מלפנים מפריעות.
עלה לי 720 שקל כולל משלוח. שזה השקעה לכל דבר. אם נגמר לך המנוי או החדר כושר סגור אתה תהיה בטוח שיהיה לך אימון קשה יותר עם הווסט(שכיבות שמיכה על ידיות בשביל העומק,מתח וכו).
מבסוט על הקניה. עד לפני זה תליתי 30 קילו על הצוואר. עד שלא נהיה לי גידול שחתכו אותו לפני שנה. תיק 1 כבר נקרע לי ממשקולות ולאחוז משקולות עם הרגליים זה אחד הרעיונות היותר מטומטמים שאפשר לעשות(ועשיתי את מספיק פעמים). מה נשאר? או ווסט או לעשות מתח ולנוח כל חצי דקה אם יוצא לך מעל 12 חזרות בסט.

לפי דעתי תיק זה בעייתי ולהחזיק בין הרגליים זה בעיה ברגע שתגיעה למשקולת של ~20 קילו התיק יקרע ובין הרגליים זה גם לא נוח

כמו שאמרו חבל עבה פשוט מספיק יש אנשים שקושרים אליו 50 קילו, או לקנות חגורה שתיהיה יותר נוחה אבל המחיר יהיה פחות נוח
בנתיים עם תיק הגעתי ל27.5 קילו בתוכו והוא בסדר גמור,כמובן שקצת קשה לסגור את התיק....

תקנה חגורה 200 ש"ח גג כולל משלוח והכל
אפשר להסתדר עם שרשרת אבל זה פחות נח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית