הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אבקת חלבון בסייקל

• פותח/ת השרשור
ואללה לא מבין למה אני נאבק עם עצמי לאכול אוכל ולא זורם עם אבקות. הבטן שלי גומרת אותי.

איך אנשים מסיימים אבקת חלבון של 2.2 ק״ג בשבועיים לא נשמע לי הגיוני .
הרי ההמלצה היא להגיע לחלבון כמה שיותר מאוכל אמיתי ולא מאבקות .
כמובן שצריך אבקות כדי להגיע לכמות היומית אבל לא לחיות על זה .
בשביל לסיים בשבועיים מיכל מלא שיש בו 70 מנות הגשה , צריך לשתות ביום 5 סקופים - נשמע לי המון .
כמעט חצי מהחלבון רק אבקה .

אני מסיים 2-3 פחים בחודש. תלוי כמה אני מצליח להתארגן על אוכל. אבל זה במצב טוב... אני גם אוכל ולא מתבסס על האבקה. ממוצע יומי ששל 8 סקופים ביום. צורך משהו כמו 400-500 גרם חלבון ביום.

אני מסיים 2-3 פחים בחודש. תלוי כמה אני מצליח להתארגן על אוכל. אבל זה במצב טוב... אני גם אוכל ולא מתבסס על האבקה. ממוצע יומי ששל 8 סקופים ביום. צורך משהו כמו 400-500 גרם חלבון ביום.
מה אתה מבלבל בשכל תגיד לי ?

לגביי הכמות של החלבון
יש פרוטוקול אינסולין מעניין שמתבסס על חלבון בכמויות האלו...
(עם פחמימה מאוד נמוכה, ארחיב אם יהיה ביקוש)
סתם כדרך אגב, אז במסה הבאה אני אסיים המון...

בכללי אני מאמין שרוב החלבון אמור להגיע ממזון

נערך לאחרונה:
לגביי הכמות של החלבון
יש פרוטוקול אינסולין מעניין שמתבסס על חלבון בכמויות האלו...
(עם פחמימה מאוד נמוכה, ארחיב אם יהיה ביקוש)
סתם כדרך אגב, אז במסה הבאה אני אסיים המון...

בכללי אני מאמין שרוב החלבון אמור להגיע ממזון
אכן עדיף להביא את החלבון מאוכל. אבל לעיתים צריך אותו זמין ובמהירות. במיוחד עם אינסולין. או לצורך העניין igf 1 או gh שגורמים לנפילת סוכר.בזמן הזה הגוף ישאב את כל מרכיבי התזונה לשריר. גם חלבון. אין זמן לחכות לחזה עוף להתעכל.
מצד שני אם אתה אוכל ארוחה מלאה אחרי אינסולין אתה תחווה חוויה מעניינת שתדגים לך מזה עיכול מהיר...

אכן עדיף להביא את החלבון מאוכל. אבל לעיתים צריך אותו זמין ובמהירות. במיוחד עם אינסולין. או לצורך העניין igf 1 או gh שגורמים לנפילת סוכר.בזמן הזה הגוף ישאב את כל מרכיבי התזונה לשריר. גם חלבון. אין זמן לחכות לחזה עוף להתעכל.
מצד שני אם אתה אוכל ארוחה מלאה אחרי אינסולין אתה תחווה חוויה מעניינת שתדגים לך מזה עיכול מהיר...
במילים אחרות... אתה מסכים.איתי חחחח
לא הבנתי למה ציטטת אותי

אין ספק שזה כלי הכרחי במצבים מסוימים, אב בדרך כלל לא כמקור עיקרי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית