הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעליים לסקוואט

Omrykuu

משתמש מתחיל
71
7
נק' מוניטין:
4
71
7
אז חלאס מיצינו את האולסטאר
רוצה להשתדרג להביא משו פה מהארץ אין לי סבלנות וכסף להשקיע 200-300 דולר לנעל ברמה הכי גבוה נתקלתי כאן בשתי חנויות ספורטלנד אשדוד וסאלספורט ראשלצ
נעלי הוואריור
ונעלי סאבו
ניסיון קודם אין לי אז חוות דעת התקבלו בברכה
נ.ב
עברתי בנעוץ פשוט אלה היחידות בארץ שמצאתי אז מה שקשור לנעליים בארץ רק להגיב
לא מעניין אותי כל הבולשיט הזה של הקרוספיט חשוב לי שהנעל תהיה מוגבהת בעקב ועשויה מעץ דחוס למקסימום כוח למוט

קראתי שמתחת ל450 פאונד היא כבר נדחסת.
אם תחשוב על זה זה לא הרבה ( משקל גוף מסויים + משקל מוט ).
לא נדחסת ולא כלום אחלה נעל יציבה נוחה ויחסית זולה.
כדי שעקב באמת יידחס דרוש לחץ עצום.

• פותח/ת השרשור
image.jpg

התחדשתי בוואריור בסוף ב350 מהספורטלנד באשדוד מוכרת ממש חמודה היה שם את הריבוק והיא בעצמה אמרה לי שזה לא אותה ליגה ..
ישר משם דפקתי דוך לחדר כושר חחחח
הבדל של שמיים וארץ בסקוואט ובפרס גם כן
אתה פשוט דבוק לריצפה היה רק את הגומי הקשיח הזה לא את העץ אבל זה חתיכת בטון לא נמאך בכלל ונותן יציבות טובה בבור ועוזר לדחוף כמו שצריך מהעקב עם האמסטרינג בהיפ דרייב .. מרוצה מאוד !
קצת יש להם צורה של נעל באולינג רחבה כזאת והם קצת כבדות אבל חוץ מיזה יחסית למחיר שווה כל שקל

נערך לאחרונה:
צפה בקובץ המצורף 20515
התחדשתי בוואריור בסוף ב350 מהספורטלנד באשדוד מוכרת ממש חמודה היה שם את הריבוק והיא בעצמה אמרה לי שזה לא אותה ליגה ..
ישר משם דפקתי דוך לחדר כושר חחחח
הבדל של שמיים וארץ בסקוואט ובפרס גם כן
אתה פשוט דבוק לריצפה היה רק את הגומי הקשיח הזה לא את העץ אבל זה חתיכת בטון לא נמאך בכלל ונותן יציבות טובה בבור ועוזר לדחוף כמו שצריך מהעקב עם האמסטרינג בהיפ דרייב .. מרוצה מאוד !
קצת יש להם צורה של נעל באולינג רחבה כזאת והם קצת כבדות אבל חוץ מיזה יחסית למחיר שווה כל שקל
מה שם החברה? (ניראה שזה מורכב משתי מילים)
מה שם החברה? (ניראה שזה מורכב משתי מילים)
כבר קיבלתי תשובה, תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית