נק' מוניטין:
816
- 845
- 455
- גוף בריא הית דגן
תוך כמה זמן בלוטת התריס מושבתת משימוש בטי3?
שבוע ככה?
שבוע ככה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה קשור ענקות-GIGANTISM? מה הקשר?????? זה כתוצאה מגידול. אתה מכניס כל מיני דברים שלא קשורים והולך סחור סחור.
הסיכוי להשבית את בלוטת התריס הוא אפסי? באמת? מה אתה אומר. איפה בדיוק חיפשת? בפורומים? הרי לא תמצא דברים כאלה אצל אנשים שצריכים ליטול תרופות לייצוב בלוטת התריס. קייס סטאדי של מה? של בודיבילדרים שלקחו T3 במשך שנים והתנדבו להיות במחקר?
אתה מודע לזה שיש הבדל בין מישהו בריא שלוקח לבין מישהו שצריך.
כמו שתגיד לי שאני ימצא לך קייס סטאדי של ספורטאי שהשתמש באינסולין לטווח ארוך.....
מה???????????? ענקות היא תוצאה של גידול??? אתה בא להגיד שכל מקרה של ענקות קשור בגידול???
כי אתה טועה!!!! ובענק!!! במקרה אחד מהאנשים שנפטרו לפני כשנתיים מהמחלה הוא חבר של המשפחה.
הוא הופיע בדודו טופז עם הלשון הענקית שלו וקראו לו דוד סלומי. ההיפופיזה שלו הייתה תקינה והוא סבל מתופעה אחרת שגרמה לכך! תפסיק לסובב
כאשר למישהו נגרמת בעיה רפואית עקב שימוש לקוי במשהו והוא פונה לעזרה יש הרבה תיעודים של שיטות הטיפול שנעשו והתוצאות שלהם מדובר בקייס סטאדי !!! לא מחקר!! אתה יודע מה ההבדל בין קייס סטאדי למחקר?????????????
אז איך זה שיש קייס סטאדי של אנשים שהשתמשו בחומרים וטיפולים שנוסו עליהם להחזרת הציר ההורמונלי?
לגבי סחור סחור, בינתיים היחיד שלא מצליח לבסס את הטענה שלו זה אתה. אין לך שום דרך להוכיח את מה שאתה טוען.
אז באת והעפת טענה לאוויר ואין לך איך להראות שהיא נכונה אז אתה מנסה לאנוס אותנו להאמין לך.
שאלה פשוטה, יש לך דרך להראות כשל של בלוטת התריס עקב שימוש בT3, כן או לא? אני אשמח לראות
מחקרים טוענים אחרת:אתה חי באיזה פנטזיה אני חולק על הדעות פה שלקיחת T3 לאורך זמן לא יכולה לפגוע בבלוטת התריס זה מהות הדיון פה.
איזה צירוף מקרים שלכל בעיה שאתה מציג פה יש לך קרוב משפחה/נסיון.
לידיעתך ענקות זה בעיה שהמקור שלה בגידול המפריש כמויות אדירות של הורמון גדילה מילדות בעקבות גידול ולא משהו אחר.
לא יודע מי זה דוד סלומי, אבל אם הייתה לו רק לשון ענקית אז אין שום קשר לGIGANTISM..... אם היה לו רמות הורמון גדילה גבוהות מילדות בגלל התופעה של ענקות אז גם הגובה שלו וגם כפות הרגליים והידיים שלו היו ענקיות. אין לך שום מושג על מה אתה מדבר מר אביעד.
ולהאיר את עיניך, case study זה שיטת מחקר.
נו ויש הרבה מחקרים של אנשים שלקחו חומרים ואז? אין מחקרים לכל דבר. בא לאנוס אותכם? אתה חי באיזה פנטזיה אני חולק על הדעות פה שלקיחת T3 לאורך זמן לא יכולה לפגוע בבלוטת התריס זה מהות הדיון פה.
תקשיב טוב, אתה צריך להבין משהו על העולם, העולם שלנו לא פועל לפי התבנית שבה המוח שלך מרכיב אותו, בעולם שלנו ובגוף שלנו יש חוקים ותהליכים שקורים גם ללא שתבין אותם, לפעמים הדברים הכי לא הגיוניים הם הדברים הכי נכונים..איזה צירוף מקרים שלכל בעיה שאתה מציג פה יש לך קרוב משפחה/נסיון.
לידיעתך ענקות זה בעיה שהמקור שלה בגידול המפריש כמויות אדירות של הורמון גדילה מילדות בעקבות גידול ולא משהו אחר.
לא יודע מי זה דוד סלומי, אבל אם הייתה לו רק לשון ענקית אז אין שום קשר לGIGANTISM..... אם היה לו רמות הורמון גדילה גבוהות מילדות בגלל התופעה של ענקות אז גם הגובה שלו וגם כפות הרגליים והידיים שלו היו ענקיות. אין לך שום מושג על מה אתה מדבר מר אביעד.
ולהאיר את עיניך, case study זה שיטת מחקר.
נו ויש הרבה מחקרים של אנשים שלקחו חומרים ואז? אין מחקרים לכל דבר. בא לאנוס אותכם? אתה חי באיזה פנטזיה אני חולק על הדעות פה שלקיחת T3 לאורך זמן לא יכולה לפגוע בבלוטת התריס זה מהות הדיון פה.
מחקרים טוענים אחרת:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/807596/
יותר מעניין, שלא מדובר במחקר איזוטרי אלא בסדרה של מחקרים, כמעט ללא תוצאות סותרות ועם תוצאות מאוד דומות.
יש לי גם אמא חולת סרטן, אז..?
במקרה אני מכיר מקרוב את שתי המחלות.
אקרומגליה בפעם המיליון לא מקורה בגידול, תמשיך לשכנע את עצמך שיש סיבה אחת לענקות. הלשון הענקית שלו הייתה סמל והוא הופיע בטלוויזיה איתה. היו לו תסמינים אחרים מלבד זה.
קייס סטאדי זו לא מחקר פר סה, עזוב אתה בא להתנגש.
נסכם לא להסכים. אתה טועה לדעתי ולדעת המחקרים.
אתה רוצה להוכיח אותי? תעלה מחקר או ראיה.
עד אז, אני אסמוך על עצמי.
תקשיב טוב, אתה צריך להבין משהו על העולם, העולם שלנו לא פועל לפי התבנית שבה המוח שלך מרכיב אותו, בעולם שלנו ובגוף שלנו יש חוקים ותהליכים שקורים גם ללא שתבין אותם, לפעמים הדברים הכי לא הגיוניים הם הדברים הכי נכונים..
אתה בא ואומר להם שאתה לא מסכים, אבל הם באים ומציגים לך מחקרים והסברים שרק מחזקים את הטענה שלהם בזמן שאתה אומר לא מסכים לא מסכים ללא שום סיבה.. אולי יש לך שנראה כלפי אביעד(נראה לפי ההתבטאות שלך) אבל הוא בן אדם שמבסס את הידע שלו על מחקרים ולא מנחש, כולם יכולים לטעות , אבל כשיש מחקרים שתומכים במשהו, זה כבר לא טעות.
יש לך בעיות עם המחקרים עצמם תציג נקודות לא תקינות במחקר ונחשוב שנית על דברינו ..
שמת לב למחקר? רשום שהם לקחו T3? רשום tyhroid hormone שזה יכול להיות Armour Thyroid, כשתראה מחקר ספציפי על T3 תפרסם.
היו לו תסמינים של מה? יש מה שנקרא מקרוגלוסיה שזה לשון ענקית.
יש אקרומגליה שמתרחשת לאחר גיל ההתבגרות. גם היא מקורה בגידול שמפריש כמויות אדירות של הורמון גדילה.
שאני יראה לך מחקרים של מה? שלקחו מטופלים בריאים לגמרי ונתנו להם T3 למשך תקופה ארוכה כדי לראות מה יקרה להם? תראה לי מחקר כזה. ולא איזה מחקר משנות ה50.
דוקטור איזה מחקרים הם הראו לי? יש לך עיניים או שאתה צריך משקפיים? אתה מוזמן גם להעלות משהו שישנה את דעתי.....
זה ויכוח עקר.
אתה חולק על הדעות פה אבל אין לך שום סימוכין או שום דרך אפילו להציג את נכונות הטענה שלך, אנחנו פשוט צריכים לקחת את דעתך וזהו.
העיקר שהעולם דפוק.
שום מחקר לא יהיה טוב עבורך, לך אין אפילו מחקר לא משנות ה-40 ה-50 , יש לך דעה שאתה בכוח אונס אותה להיות עובדה.
עובדה מגבים במסמך, בשטח עד כה לא ראיתי עדויות להרס של בלוטת התריס עקב שימוש בT3.
גם לך אין מחקר חוץ מכמה עדויות. יש לך מחקר להעלות? אמין?
אני יסביר עוד פעם....מי יעשה מחקר על קבוצת אנשים בריאים וינסה עליהם T3 למשך תקופה ארוכה כדי לראות מה יקרה להם? אנשים חולים או עם בעיות בתירואיד זה לא אמין כי יש להם בכל אופן בעיה והם נוטלים תרופות לכל החיים.
אהה זה יפה, אבל אתה מבין שלוגיקה לא עובדת ככה?
בינתיים העובדות בשטח הם שאנשים משתמשים בT3 ולא נשמע על כשלים עקב שימוש - והרי נזקים הם הראשונים להשמע.
לעומת-זאת, על סטרואידים שומעים נזקים חדשות לבקרים:
כליות, כלי-דם , השבתת הציר הגונדאלי וכו' - אתה מבין שיש עדויות לזה?
אתה באת וטענת טענה סותרת - אז אולי תוכיח את דבריך?
שלי הם עובדות חיות בשטח - אתה רוצה לסתור אותי? בבקשה. תציג משהו עובדתי אחר.
אתה שוב מדבר על מחקרים....
יש גם קייס סטאדי על אנשים שפנו עקב בעיה שנוצרה משימוש! אין אפילו אחד! אחד!
ישנם הרבה מחקרים. בחלקם מדובר בתיסוף T4 עם T3 ובחלקם T4 (בוודאי שלא נתווכח על חשיבות מקור ההורמון). אבל אני מרגיש שבמקרה הזה אתה מתווכח לשם הויכוח.שמת לב למחקר? רשום שהם לקחו T3? רשום tyhroid hormone שזה יכול להיות Armour Thyroid, כשתראה מחקר ספציפי על T3 תפרסם.
היו לו תסמינים של מה? יש מה שנקרא מקרוגלוסיה שזה לשון ענקית.
יש אקרומגליה שמתרחשת לאחר גיל ההתבגרות. גם היא מקורה בגידול שמפריש כמויות אדירות של הורמון גדילה.
שאני יראה לך מחקרים של מה? שלקחו מטופלים בריאים לגמרי ונתנו להם T3 למשך תקופה ארוכה כדי לראות מה יקרה להם? תראה לי מחקר כזה. ולא איזה מחקר משנות ה50.
דוקטור איזה מחקרים הם הראו לי? יש לך עיניים או שאתה צריך משקפיים? אתה מוזמן גם להעלות משהו שישנה את דעתי.....
מאיפה אתה יודע שאני דובר שטויות חסרות בסיס?ביחיאת ראבאק אבי אתה מדבר שטויות חסרות בסיס
הוויכוח כבר מת וברור לנו איזה צד צדק
יש לך ממצאים אחרים אבי? תציג
אחרת אנחנו הולכים במעגלים
ישנם הרבה מחקרים. בחלקם מדובר בתיסוף T4 עם T3 ובחלקם T4 (בוודאי שלא נתווכח על חשיבות מקור ההורמון). אבל אני מרגיש שבמקרה הזה אתה מתווכח לשם הויכוח.
שרשרת מחקרים מ-1951 ועד היום מצביעים על התאוששות בת שבועיים עד חמישה שבועות של כל המדדים גם לאחר תיסוף ב"Thyroid Hormone" לפרקי זמן מאוד ממושכים בהפסקת תיסוף מיידית.
אפשר לזרוק האבה מאוד השערות לשם ויכוח ולשלוח אחרים להציג מחקרים. מאחר וקראתי מספר כאלה, אני לא מרגיש צורך להציג מובאות נוספות.
קראת את המחקר?...מאיפה אתה יודע שאני דובר שטויות חסרות בסיס?
אתה יודע לקרוא עברית או שעוד לא למדת לקרוא?
ממצאים אחרים? שמת לב למה שרשמתי? איך אפשר למצוא מחקר לזה? כמו שתיקח חבורת אנשים בריאים ותביא להם אינסולין לטווח ארוך ותעשה על זה מחקר מי יעשה כזה דבר?
אני מחכה עדיין למחקר אמין לראות כמה זה בטוח לשימוש ארוך.
איפה המחקרים? יש הבדל בהשבתה לזמן ארוך בין תרופות תירואיד רגילות לחבורת T3,T4 ובחוזק התרופות.
תרופות הT3 וביניהם ציטומל יותר חזקות ומשביתות מהתרופות האחרות.
אני מסכים איתך לעומת זאת שהנזקים הפוטנציאליים מתיסוף לא נכון ב-T3 חדים וחמורים ביותר וקל מאוד להגיע לכך.
למעשה ניתן לוותר על החלק היורד. המשוב השלילי אינו רגיש דיו.אם לא השבתת הבלוטה, מה הם? ולמה אתה מתכוון שימוש לא נכון? להערכתך בשימוש "נכון" של פירמדה עולה ויורדת עד ל100 מק''ג לא צפוי נזק?
קראת את המחקר?...
מדובר ב-triiodothyronine ו-Thyroxine. ציטומל הוא תרופה גנרית שמכילה triiodothyronine כמו שיוטירוקס ואלטרוקסין מכילות Thyroxyn. גם אם לא קראת מחקרים בנושא באיזה הורמון Thyroid אתה סבור שמדובר?
בהיבט החוזק וההשבתה, הרי ברור שהתלות היא בזמן ובמינון כך שהערכת התקופה לזמן מספיק תביא להשבתה דומה גם במינון נמוך כמו זאת שבמינון גבוה (מה שאתה מכנה "תרופות חזקות") לתקופה קצרה, מבחינה איכותית. כך או אחרת, המינון המתואר הוא המינון הטיפולי הנפוץ (על הצד הגבוה) והתקופה להתאוששות בכל המחקרים היא בין שבועיים (להתייצבות חלק המדדים) ועד כחמישה שבועות (לפעילות ציר תקינה).
דווקא חוסר ביוד למשל יביא לפגיעה חמורה בהרבה בפעילות הבלוטה.
אני מסכים איתך לעומת זאת שהנזקים הפוטנציאליים מתיסוף לא נכון ב-T3 חדים וחמורים ביותר וקל מאוד להגיע לכך.