הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ קניית אבקת חלבון

Dwayne_Johnson

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
היי,

אני מעוניין לקנות אבקת חלבון בכדי שתעזור לי להגיע לחלבון הסופי שלי בכל יום.
לצערי אין לי מספיק זמן לאכול ארוחה לאחר אימון ואני מניח שהכי נוח יהיה לי שייק מהיר וטעים במיוחד.

בתור התחלה אני לא ארצה קופסה גדולה אלא קטנה, כי שוב זה רק להתחלה. אני מאמין שלאחר מכן אקנה את הגדולות יותר.
בנוסף, אם זה חשוב לציין אני בן 15, עוד כחודש אני אהיה חצי שנה במכון. אגב, אם זה אפשרי אבקה לא יקרה. זאת אומרת באמצע.

אם זה יעזור, התפריט שלי הוא:
ארוחה 1
• 4 פרוסות לחם מלא או לבן/3 כוסות קורונפלקס/כוס שיבולת שועל לפני בישול
• 1 קופסת קוטג' 3% / 2 כוסות חלב 1%
• 2 כפות חמאת בוטנים(ניתן להוסיף לשיבולת שועל: צימוקים, דבש, קינמון, אבקת חלבון [במקום הקוטג'/חלב= סקופ וחצי])

ארוחה 2

• 3 כוסות (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 6 פרוסות לחם / פחמימה בסגנון
• חצי קופסת טונה בשימורים/ 3 חתיכות פסטרמה / 1 ביצה שלמה
• כף טחינה
• 3 ירקות

14:30 – 16:00
אימון

ארוחה לאחר אימון
• 1 סקופ חלבון/טונה במים/2 דנונה 0%
• 5 תמרים/ 400 מ"ל חלב 1%

ארוחה 3
• 2 כוסות (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 4 פרוסות לחם / פחמימה בסגנון
• 5 חתיכות פסטרמה/ 1 טונה / 100 גרם חזה עוף או הודו או דג / 4 לבן ביצה + 1 צהוב
• כף שמן זית
• 3 ירקות

ארוחה 4
• 2 מנות פרי (תפוז, תפוח, בננה, אפרסק וכו')

ארוחה 5
• 2 כוסות (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 4 פרוסות לחם / פחמימה בסגנון
• 100 גרם (מבושל) חזה עוף/הודו/דג או 5-6 פרוסות פסטרמה או 4 לבן ביצה + 1 צהוב/ טוסט גבינה צהובה 9% - 3 פרוסות
• סלט קטן
• כף שמן זית/2 כפות אלף האיים 5%

סה"כ:
חלבון: 160
פחמימה: 350
שומן: 70
קלוריות: 2700

אשמח לשמוע איזה אבקה הכי מתאימה לי, איזה טעם, איך משתמשים ומתי משתמשים בה.
תודה לעוזרים!

• פותח/ת השרשור
Dymatize Elite Protein Whey האבקה הזו תתאים לי? שמעתי עלייה דברים טובים ובנוסף שמעתי שהבננה שלה טעימה במיוחד.
מה אתם אומרים?

נתחיל בזה שלפי התפריט שרשמת, ובמידה ותעמוד בו בכל יום, אתה לא צריך אבקת חלבון. אתה מגיע לכל הערכים היומיים הנחוצים לגוף שלך (אני מעריך שאתה שוקל בסביבות 75 לפי התפריט שבנית).

אין הרבה שוני בין אבקות החלבון. רובן מכילות בכל סקופ כ23 גרם חלבון (פלוס מינוס לפה ולשם) ואפס או ממש מעט פחמימות, ככה שסקופ מכיל סהכ כ110 קלוריות.
חשוב שתאהב את הטעם ותקנה אבקת חלבון שנותנת תמורה טובה למחיר שלה.
יש בלוח קניה כמה מוכרים מהפורום ויש גם את האמינו שופ שמוכרים.
תעיין גם בביקורות על הטעמים כדי לקבל כיוון טוב יותר.

אם אתה צריך תוספת של קלוריות ולא רק חלבון, קנה גיינר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נתחיל בזה שלפי התפריט שרשמת, ובמידה ותעמוד בו בכל יום, אתה לא צריך אבקת חלבון. אתה מגיע לכל הערכים היומיים הנחוצים לגוף שלך (אני מעריך שאתה שוקל בסביבות 75 לפי התפריט שבנית).

אין הרבה שוני בין אבקות החלבון. רובן מכילות בכל סקופ כ23 גרם חלבון (פלוס מינוס לפה ולשם) ואפס או ממש מעט פחמימות, ככה שסקופ מכיל סהכ כ110 קלוריות.
חשוב שתאהב את הטעם ותקנה אבקת חלבון שנותנת תמורה טובה למחיר שלה.
יש בלוח קניה כמה מוכרים מהפורום ויש גם את האמינו שופ שמוכרים.
תעיין גם בביקורות על הטעמים כדי לקבל כיוון טוב יותר.

אם אתה צריך תוספת של קלוריות ולא רק חלבון, קנה גיינר.
היי,

לצערי אני לא מצליח לעמוד בתפריט שרשמתי כאן ולכן אני מעוניין בקניית אבקת חלבון. אם תשים לב בארוחה שלאחר האימון רשמתי סקופ של חלבון כי לצערי אין לי זמן לארוחה. בנוסף, אני שוקל כ-60 קילו, לא 75 קילו. בכל מקרה, בעניין של קלוריות אין לי בעיה אלא רק בעניין של חלבון ולכן אני צריך את האבקה הזו.

ככל הנראה שאקנה בקרוב אבקה רק השאלה איזו מתאימה לי, האבקה הזו Dymatize Elite Protein Whey תתאים לי?

אשמח לתשובה מהירה ככל האפשר.
המשך יום טוב 😃

אתה מגיע יפה מאוד לערכים שאתה צריך גם לי הסקופ חלבון שהוספת לאחר האימון, אם אתה שוקל 60 קילו וכללת את הסקופ חלבון והגעת ל 160 גרם חלבון ביום, תוריד מזה 25 גרם חלבון ( בדרך כלל כמות החלבון בסקופ ) ואתה עם 135 גרם חלבון ביום.
אתה לא צריך להוסיף

דיימטייז חברה מוכרת ואיכותית. לא יצא לי לטעום את הבננה אלא את המוקה החדש, לצערי לא התחברתי לטעם.

• פותח/ת השרשור
אתה מגיע יפה מאוד לערכים שאתה צריך גם לי הסקופ חלבון שהוספת לאחר האימון, אם אתה שוקל 60 קילו וכללת את הסקופ חלבון והגעת ל 160 גרם חלבון ביום, תוריד מזה 25 גרם חלבון ( בדרך כלל כמות החלבון בסקופ ) ואתה עם 135 גרם חלבון ביום.
אתה לא צריך להוסיף
זאת אומרת ש-135 גרם חלבון מספיק לי?

עומסים על הכליות..למה כל כך הרבה?

אתה לא ספורטאי וחבל על הפגיעות שתקבל מזה..
בבקשה בוא לא ניכנס לזה שוב אחרי הפוסט הקודם.
קרא את המאמרים בפורטל (https://www.kilogram.co.il/cat/nutrition-supplements/) ותראה שיש אנשים שטוענים אחרת מפרופסור קרסו (שזו כלל לא ההתמחות שלו).
אחרי שקראת, החכמת ונכנסת לרפרנסים למחקרים, תפתח נושא חדש משלך.

בבקשה בוא לא ניכנס לזה שוב אחרי הפוסט הקודם.
קרא את המאמרים בפורטל (https://www.kilogram.co.il/cat/nutrition-supplements/) ותראה שיש אנשים שטוענים אחרת מפרופסור קרסו (שזו כלל לא ההתמחות שלו).
אחרי שקראת, החכמת ונכנסת לרפרנסים למחקרים, תפתח נושא חדש משלך.
ולמה שדווקא המאמר הזה יהיה נכון? מה מיוחד בו? שואל בשיא הרצינות..

ולמה שדווקא המאמר הזה יהיה נכון? מה מיוחד בו? שואל בשיא הרצינות..
שלא כמו דעותיו של פרופסור קרסו, המאמרים מגובים במחקרים (כל הרפרנסים נמצאים בתחתית המאמר המתורגם).
ולא ניכנס לזה כדי לא להסית את נושא הפוסט. אתה מוזמן לשאול שאלות בפרטי או לפתוח פוסט חדש שיגובה הפעם במשהו ממשי ולא בדעות של פרופסור שזו כלל לא ההתמחות שלו ולא בחן את הנושא בעצמו. ו..Ynet וכו' גם לא תופסים

אם לא יוצא לך כלל לאכול את הארוחה המסורתית לאחר האימון הייתי ממליץ לך אז ללכת על האבקות חלבון שמשלבות חלבון ממקורות שונים כמו syntha 6 לדוגמא כך שזה יספיק לך גם לניצול "חלון ההזדמנויות" וגם לאחר מכך.
אם אכן אתה הולך על דמטייז לך על בטוח קח בננה , לי זה זרם ממש טוב הטעם ואני מפונק עוד.
והאמת זה גם נשמע כמו גדולה מדי של חלבון, יחס של 2-2.5 גרם חלבון לקילו מספיק בהחלט לעניות דעתי.
בהצלחה

בתור אחד שהיה לו בעבר את האבקה שציינת בטעם בננה(וכרגע יש לי בטעם קרם עוגיות - לא מומלץ) אני אכן ממליץ לך על טעם הבננה.

הטעם של דימטייז עלית בננה הוא כמו של הממתק גומי בטעם בננה שמצופה בסוכר. בול אותו טעם. (קיצר,טעם של בננה תעשייתית), או כמו הטעם של המעדן "גמדים" בטעם בננה.
חשוב לציין ששתיתי לכל אורך הזמן הזה את האבקה בטעם בננה עם חלב ומים ביחד.

• פותח/ת השרשור
אם לא יוצא לך כלל לאכול את הארוחה המסורתית לאחר האימון הייתי ממליץ לך אז ללכת על האבקות חלבון שמשלבות חלבון ממקורות שונים כמו syntha 6 לדוגמא כך שזה יספיק לך גם לניצול "חלון ההזדמנויות" וגם לאחר מכך.
אם אכן אתה הולך על דמטייז לך על בטוח קח בננה , לי זה זרם ממש טוב הטעם ואני מפונק עוד.
והאמת זה גם נשמע כמו גדולה מדי של חלבון, יחס של 2-2.5 גרם חלבון לקילו מספיק בהחלט לעניות דעתי.
בהצלחה
בתור אחד שהיה לו בעבר את האבקה שציינת בטעם בננה(וכרגע יש לי בטעם קרם עוגיות - לא מומלץ) אני אכן ממליץ לך על טעם הבננה.

הטעם של דימטייז עלית בננה הוא כמו של הממתק גומי בטעם בננה שמצופה בסוכר. בול אותו טעם. (קיצר,טעם של בננה תעשייתית), או כמו הטעם של המעדן "גמדים" בטעם בננה.
חשוב לציין ששתיתי לכל אורך הזמן הזה את האבקה בטעם בננה עם חלב ומים ביחד.
אפשר לדעת מאיפה קניתם את האבקה ובכמה?

אגב, תודה רבה. מעריך מאוד.

• פותח/ת השרשור
המחירים זהים בכל הארץ, כנס לדיימטייז בפייסבוק ותראה איפה יש חנות קרובה למקום המגורים שלך
שאלתי אותם את האמת והם הפנו אותי לאיזה מישהו, ביקשו שאתקשר אליו.. ידוע לך פחות או יותר את המחיר?

שאלתי אותם את האמת והם הפנו אותי לאיזה מישהו, ביקשו שאתקשר אליו.. ידוע לך פחות או יותר את המחיר?
אני חושב שאסור לדבר על מחירים פה, תשאל אותם הם יענו לך הרי האינטרס שלהם זה רק למכור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית