הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע קורס LV 1 במודיעין

Juggernaut

משתמש פעיל
450
157
נק' מוניטין:
392
450
157
Holmes place
אז זהו, הימים מתקרבים לקורס, מצד אחד התרגשות, מצד שני קצת פחד מהמבחן, אחרי תקופה של 3 חודשים פלוס מינוס של אימוני כוח וקונדישנינג( מפאוורליפטינג) ביום שלישי ורביעי הקרובים אני הולך לקורס לבל 1 במודיעין, אשמח לקבל מידע וטיפים מכל מי שהיה בקורסים/ התנסה בחומר וכו', חבר שלי היה בקורס בהרצליה בסופש ואמר שצוות המדריכים מצוין ו המטרה היא ליצור דו שיח בין המתלמדים אליהם, שאין בכוונתם להכשיל ושרוב השאלות האמריקאיות הן שאלות של הגיון, מה שכן הוא אמר שהיו קרוב ל 10 שאלות על רבדו מיולוזיס וכיצד למנוע אותם שזה קצת קשה לי אפילו אחרי שקראתי את החוברת עזר, אשמח לכל טיפ קטן והצעות, אשמח לכל דבר שהוא...

אני עשיתי את הקורס במודיעין.
א. קראתי בערך 13 עמודים בחוברת וויתרתי
ב. תקשיב טוב טוב בקורס את רוב החומר שצריך לדעת מלמדים בקורס עצמו (ובעצם מלמדים את כל החוברת של הקורס בקורס עצמו)
ג. תנסה לשים לב לתנועות, לבעיות הנפוצות ולQאים איך למנוע אותם.
ד. המבחן באמת לא כזה קשה, יש קצת שאלות על רבדו וזה אבל זה בעיקר על תסמינים וכאלו, לא משהו מיוחד. תחזור קצת על התזונת ZONE שלהם זה גם יופיע קצת במבחן וחבר לפול על שאלות קלות.
ה. תהנה, תעבור והמון בהצלחה

דרך אגב מורי, הבעלים של הקרוספיט במודיעין יארח אתכם כמו שצריך ייתן לכם ארוחות צהריים וזה, מגניב לאללה.
ויתנו לכם 2 אימונים, בדר"כ נותנים פראן אבל שם אי אפשר לתת פראן. לנו נתנו ביום הראשון 21-15-9 של טראסטר (43 קילו) וברפיז
והאימון השני היה 10 פושאפס- 8 קלין עם הכדור - 12 סיטאפס AMRAPשל 10 דקות
חייבים לעשות את האימונים.

• פותח/ת השרשור
כן אני מתאר לעצמי שיהייה פראן עם ברפיז, האמת שהחוברת ממש מייאשת ומשעממת ודווקא הזון היה הכי מתיש ממנה, אעשה חזרה קצרה עליה בכל מקרה היום, אעדכן אותך תודה!

Back
למעלה תחתית