תמונה קצת תמונות מעקב מסה מפברואר עד היום

• פותח/ת השרשור
חלילה ויכוח, תמיד חשוב להביע את דעתך.
קשה לשפוט ככה מהצד, בבאק דאבל בייספ הרבה יותר קל להבחין.
אגב, מה עם הכתף? איך מתנהלת ההחלמה?

ההחלמה די איטית ולא נעימה. לא יכול לעשות בנץ כמו שצריך, לא יכול לעבוד כתפייים....
עשיתי זריקת קורטיזון ישירות לכתף (עשר סיסי חומר) ועוד איזה 15 זריקות אביטרן.
היום אחרי חודשיים וחצי כבר מתחיל לעבוד חזה וכתפיים אבל ממש בזהירות ומשקלים די נמוכים. אוטטו יוצא לשבוע הפסקה מאימונים מקווה שייתן לי פוש.

תודה אחי

ההחלמה די איטית ולא נעימה. לא יכול לעשות בנץ כמו שצריך, לא יכול לעבוד כתפייים....
עשיתי זריקת קורטיזון ישירות לכתף (עשר סיסי חומר) ועוד איזה 15 זריקות אביטרן.
היום אחרי חודשיים וחצי כבר מתחיל לעבוד חזה וכתפיים אבל ממש בזהירות ומשקלים די נמוכים. אוטטו יוצא לשבוע הפסקה מאימונים מקווה שייתן לי פוש.

תודה אחי
טוב שאתה מטפל בזה, אך כל עוד אין נזק שמחייב ניתוח בידי רופאים, טיפול תרופתי לדלקת יעזור רק לטווח הקצר ככה שלרופאים אין יותר מידי מה לעשות איתך. למה לא הלכת לפיזיותרפיה? בפיזיותרפיה יאבחנו את מקור הבעיה שלך ותקבל טיפול. הטיפול יכלול הורדת כאבים, שיפור טווח תנועה וחיזוק השרירים שנפגעו.
גם לי הייתה דלקת, אני פשוט מדבר ניסיון ככה שלא משנה איך תסובב את זה, בלי פיזיותרפיה הכאבים בסופו של דבר יחכו לך מעבר לפינה.

• פותח/ת השרשור
טוב שאתה מטפל בזה, אך כל עוד אין נזק שמחייב ניתוח בידי רופאים, טיפול תרופתי לדלקת יעזור רק לטווח הקצר ככה שלרופאים אין יותר מידי מה לעשות איתך. למה לא הלכת לפיזיותרפיה? בפיזיותרפיה יאבחנו את מקור הבעיה שלך ותקבל טיפול. הטיפול יכלול הורדת כאבים, שיפור טווח תנועה+גמישות וחיזוק השרירים.
גם לי הייתה דלקת, אני פשוט מדבר ניסיון ככה שלא משנה איך תסובב את זה, בלי פיזיותרפיה הכאבים בסופו של דבר יחכו לך מעבר לפינה.

קצת קשה לי לפנות זמן לפיזיוטרפיה. אני מאמין שאתה צודק.
תראה הסיבה העיקרית שנדפקתי ככה היא שהתאמנתי בנפח עבודה מטורף ובמשקלי עבודה גבוהים (אימון חזה וכתפיים, משהו כמו שעתיים).
דבר נוסף הוא שהתעקשתי להיתאמן תוך כדי כאב. הייתי צריך לנוח ולא להתעקש, ופשוט להחמיר את המצב.

דבר נוסף שאני משנה זה את הטכניקה שלי בבנץ (עבדתי על זה עם מדריך מקצועי שמתמחה בזה ובא מפוואר ליפטינג).
שמתי לב שכשאני עובד בסמיט משין (חזה או כתפיים) אני הרבה יותר בשליטה ומבצע את התרגילים בלי כאב (והאמת שהפאמפ הרבה יותר טוב) - אז אני הולך להיצמד לזה לזמן מה.

קצת קשה לי לפנות זמן לפיזיוטרפיה. אני מאמין שאתה צודק.
תראה הסיבה העיקרית שנדפקתי ככה היא שהתאמנתי בנפח עבודה מטורף ובמשקלי עבודה גבוהים (אימון חזה וכתפיים, משהו כמו שעתיים).
דבר נוסף הוא שהתעקשתי להיתאמן תוך כדי כאב. הייתי צריך לנוח ולא להתעקש, ופשוט להחמיר את המצב.

דבר נוסף שאני משנה זה את הטכניקה שלי בבנץ (עבדתי על זה עם מדריך מקצועי שמתמחה בזה ובא מפוואר ליפטינג).
שמתי לב שכשאני עובד בסמיט משין (חזה או כתפיים) אני הרבה יותר בשליטה ומבצע את התרגילים בלי כאב (והאמת שהפאמפ הרבה יותר טוב) - אז אני הולך להיצמד לזה לזמן מה.
חבל להתאמן עם כאב, זה רק מחמיר את המצב. הבעיה שאתה באמצע סייקל..
זה מזכיר לי שהייתי עקשן לאימונים למרות הכאב לא משנה איך/למה/כמה. ממצב של כאבים קלים, הגעתי למצב שאפילו להרים את היד הייתי מתקשה. בסופו של דבר, אנחנו בני האדם לומדים רק בדרך הקשה.
הסמית משין היא לא הפתרון לבעיה שלך. בכל תרגיל חופשי(מוט/דאמבלים) שרירי המייצבים עובדים. בסמית משין הרבה יותר נוח לך מהסיבה הפשוטה שאתה לא זקוק לעבודה של שרירים מייצבים. כך או כך, זה לא מה שימנע לך את הבעיה.

אתה הר 😃
ממש מעניין יהיה לראות אותך חטוב...
בכל מקרה, איך הגעת למצב שאתה מתאמן ומזניח את הכאב?

• פותח/ת השרשור
חבל להתאמן עם כאב, זה רק מחמיר את המצב. הבעיה שאתה באמצע סייקל..
זה מזכיר לי שהייתי עקשן לאימונים למרות הכאב לא משנה איך/למה/כמה. ממצב של כאבים קלים, הגעתי למצב שאפילו להרים את היד הייתי מתקשה. בסופו של דבר, אנחנו בני האדם לומדים רק בדרך הקשה.
הסמית משין היא לא הפתרון לבעיה שלך. בכל תרגיל חופשי(מוט/דאמבלים) שרירי המייצבים עובדים. בסמית משין הרבה יותר נוח לך מהסיבה הפשוטה שאתה לא זקוק לעבודה של שרירים מייצבים. כך או כך, זה לא מה שימנע לך את הבעיה.

גם בסמיט אני מרגיש את הכאב.... אבל זה עוזר לי לחזור לעצמי לאט. מחר כנראה אני אנסה לעבוד עם מוט חופשי.
בכל אופן כמו שאמרת - זה תהליך למידה. אני מאוד עקשן וממושמע, ולעיתים זה מוביל לאן שהגעתי. כמו שאמרת - בזמן סייקל זה ממש בעייתי ואיכשהו הצלחתי לעבוד מסביב ועם כאב וגם ללמוד עוד פרק על עצמי ואיך שאני מתאמן.
אפשר להגיד שכל הגישה שלי השתנתה כיום בעיקבות פציעות כאלו ואחרות ( קרע בארבע ראשי, תפיסות גב, דלקת בדו ראשי והכתפיים כמובן). אני עובד הרבה על התשה מוקדמת, נח יותר ורשוב יותר לגוף שלי.

אתה הר 😃
ממש מעניין יהיה לראות אותך חטוב...
בכל מקרה, איך הגעת למצב שאתה מתאמן ומזניח את הכאב?

לחיטוב בעזרת השם נגיע כשאגיע לצורה אותה אני מדמיין בראשי כבסיס.
פיתוח גוף כרוך בהרבה כאב. כאב באימונים , כאב במטבח, כאב בכיס, כאב בתחת 😃 ..... אז סבלתי קצת יותר באימון עד שכבר לא יכולתי להזיז את היד .... חכם גדול.
רוצה להאמין שלמדתי מזה. אחרת אני סתם טיפש. אם אכן הסקתי את המסקנות הנכונות ואדע ליישם אז אני מקבל את כל מה שעברתי ואני עובר באהבה.

הפציעות הן לצערו חלק מהענף הזה. גם אני עברתי לא מעט בדרך.
שיהיה בהצלחה בהמשך ידידי.

גם בסמיט אני מרגיש את הכאב.... אבל זה עוזר לי לחזור לעצמי לאט. מחר כנראה אני אנסה לעבוד עם מוט חופשי.
בכל אופן כמו שאמרת - זה תהליך למידה. אני מאוד עקשן וממושמע, ולעיתים זה מוביל לאן שהגעתי. כמו שאמרת - בזמן סייקל זה ממש בעייתי ואיכשהו הצלחתי לעבוד מסביב ועם כאב וגם ללמוד עוד פרק על עצמי ואיך שאני מתאמן.
אפשר להגיד שכל הגישה שלי השתנתה כיום בעיקבות פציעות כאלו ואחרות ( קרע בארבע ראשי, תפיסות גב, דלקת בדו ראשי והכתפיים כמובן). אני עובד הרבה על התשה מוקדמת, נח יותר ורשוב יותר לגוף שלי.

לחיטוב בעזרת השם נגיע כשאגיע לצורה אותה אני מדמיין בראשי כבסיס.
פיתוח גוף כרוך בהרבה כאב. כאב באימונים , כאב במטבח, כאב בכיס, כאב בתחת 😃 ..... אז סבלתי קצת יותר באימון עד שכבר לא יכולתי להזיז את היד .... חכם גדול.
רוצה להאמין שלמדתי מזה. אחרת אני סתם טיפש. אם אכן הסקתי את המסקנות הנכונות ואדע ליישם אז אני מקבל את כל מה שעברתי ואני עובר באהבה.

כן, לעיתים קשה להוריד מהעומס :/ ונלחמים בגוף שלנו...
בכל אופן תעדכן כאן... יהיה מעניין.
תנסה שאתה לוחץ חופשי שמישהו יעזור לך להוציא את המוט , אולי זה יחסוך קצת מהכתף.
הפציעות הן לצערו חלק מהענף הזה. גם אני עברתי לא מעט בדרך.
שיהיה בהצלחה בהמשך ידידי.

כן אני מסכים בהחלט,
ייתכן ויש קשר לזה שבצריכת חומרים, מרגישים יותר ביטחון לקחת את הגוף לקצה גם במקרים של כאב ?

כן, לעיתים קשה להוריד מהעומס :/ ונלחמים בגוף שלנו...
בכל אופן תעדכן כאן... יהיה מעניין.
תנסה שאתה לוחץ חופשי שמישהו יעזור לך להוציא את המוט , אולי זה יחסוך קצת מהכתף.

כן אני מסכים בהחלט,
ייתכן ויש קשר לזה שבצריכת חומרים, מרגישים יותר ביטחון לקחת את הגוף לקצה גם במקרים של כאב ?
לדעתי לא, פציעה בסייקל היא מאוד בעייתית.
אני לא משתמש בחומרים(כרגע).

הגודל של היד פשוט לא נתפס. בכלל, אתה עצום בקטע אחר.
מוניטין, כמובן.
אשמח לדעת מה הגיל. ואגב, מתכוון להתחרות מתישהו?
מעניין יהיה לראות אותך מתקדם הלאה.
רק בריאות והצלחה.

• פותח/ת השרשור
הגודל של היד פשוט לא נתפס. בכלל, אתה עצום בקטע אחר.
מוניטין, כמובן.
אשמח לדעת מה הגיל. ואגב, מתכוון להתחרות מתישהו?
מעניין יהיה לראות אותך מתקדם הלאה.
רק בריאות והצלחה.

תודה על התגובה המפרגנת.
פברואר הקרוב אהיה בן 35.

רק בשנה האחרונה חזרתי לכיוון של הפיתוח הגוף אחרי שעזבתי אותו למספר רב של שנים.
כרגע יש חשק ומוטיבציה ואני מתכוון לנסות ולמצות את העניין. במידה ואגיע לפריים מכובד אני אדחוף את עצמי לתחרות. אני אוהב אתגרים.
אבל כרגע אני מפקס את עצמי על גדילה. בגובה שלי זה ידרוש השקעה רצינית. אבל אין בעיה. מת על הספורט הזה.

וואוו איזה מסה מטורפת! הלוואי עליי בגיל שלך להיראות ככה! אגב, בגלל שיש לך מסה באמת עצומה, אפשר לשאול היקף יד אם אכפת לך לומר? אתה כמובן לא חייב 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית