הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אתם חושבים על תוכנית אימון ab מנוחה abc מנוחה למסה

amit btion

משתמש מתחיל
47
10
נק' מוניטין:
28
47
10
שלום.

אז ככה אני מתאמן 6 פעמים בשבוע ABCDAB

יום ראשון חזה ויד אחורית
יום שני גב ויד קדמית
יום שלישי כתפיים
יום רביעי רגליים
יום חמישי חזה יד אחורית
יום שישי גב ויד קדמית
שבת מנוחה 😴

עכשיו בנתיים אני עולה בקצב ממש מהיר כל שבוע אני עולה 600/800 גרם בשבוע ואני מבסוט על זה אבל בא לי לשנות וחבר המליץ לי על תוכנית מעניינת אחרת

AB מנוכה ABC מנוחה ואז מהתחלה שזה הולך ככה

יום ראשון חזה ידיים
יום שני גב וכתפיים
יום שלישי מנוחה
יום רביעי חזה ידיים
יום חמישי גב כתפיים
יום שישי רגליים
יום שבת מנוחה

מה אתם חושבים תודה לעוזרים 😃

קודם כל, לפני שאתה עושה ABC תן רקע על עצמך.
מה המשקל והגובה, כמה זמן אתה מתאמן ומה המשקלי עבודה שלך

שניהם לא טובות מהסיבה ששים לב שאתה עובד על קבוצת השרירים הכי גדולה בגוף (רגליים) רק פעם בשבוע, לעומת שאר השרירים שאתה עובד עליהם פעמיים.. לעבוד על ידיים פעמיים בשבוע אבל רגליים פעם אחת?
שלב בתוכנית רגליים פעמיים בשבוע, אתה לדוגמה יכול לפצל אותם להאמסטרינג/ קוואדס אם תרצה..

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה מתאמן ?

בכללי שנה עם הפסקה של חודשיים ומתוך זה 4 חודש הלך לי סתם בגלל שהתאמנתי סתם ולא אכלתי כמו שצריך פחדתי לאכול שאני לא ישמין איזה דפוק אני.. וברצינות ממש והתמדה 5 וחצי חודש עד שנכנסתי לזה והבנתי באמת מה צריך לעשות בשביל לגדול זה לאכול 😃

קודם כל, לפני שאתה עושה ABC תן רקע על עצמך.
מה המשקל והגובה, כמה זמן אתה מתאמן ומה המשקלי עבודה שלך

משקל גוף לפני שבוע שבדקתי 72.3
גובה. 1.72
מתאמן רשמתי 5 וחצי חודש ככה רציני ממש עם אוכל ותזונה נכונה

לחיצת חזה 80 קילו 4 חזרות לבד + שתיים קצת עזרה סט אחד כזה אני עושה ואז יורד ל25 כל צד 8/10 חזרות
סקוואט 80 קילו 7/8 חזרות 4 סטים
ודדליפט אני בנתיים לא עושה הפסקתי עם זה

בקיצור משקלי עבודה אצלי מאוד מאוד גבוהים בהכול ואני עולה ועולה יפה מאוד בהזדמנות אני יעלה תמונות שלי נראה מתי יהיה לי כוח לצלם
אני רק רוצה לדעת על איך התוכנית הזאת נשמעת שחבר שלי המליץ לי..

שניהם לא טובות מהסיבה ששים לב שאתה עובד על קבוצת השרירים הכי גדולה בגוף (רגליים) רק פעם בשבוע, לעומת שאר השרירים שאתה עובד עליהם פעמיים.. לעבוד על ידיים פעמיים בשבוע אבל רגליים פעם אחת?
שלב בתוכנית רגליים פעמיים בשבוע, אתה לדוגמה יכול לפצל אותם להאמסטרינג/ קוואדס אם תרצה..

אני עובד רק רגליים פעם אחת בשבוע וזה מספיק לי יש לי גנטיקה טובה ברגליים ואני לא מתכוון להתחרות בשנה הקרובה אז פעם בשבוע לי זה מספיק וגם אני אחרי זה מרגיש 4/5 חמישה ימים אחרי את הרגליים עדיין תפוסות.. זה בסדר..

בכללי שנה עם הפסקה של חודשיים ומתוך זה 4 חודש הלך לי סתם בגלל שהתאמנתי סתם ולא אכלתי כמו שצריך פחדתי לאכול שאני לא ישמין איזה דפוק אני.. וברצינות ממש והתמדה 5 וחצי חודש עד שנכנסתי לזה והבנתי באמת מה צריך לעשות בשביל לגדול זה לאכול 😃

משקל גוף לפני שבוע שבדקתי 72.3
גובה. 1.72
מתאמן רשמתי 5 וחצי חודש ככה רציני ממש עם אוכל ותזונה נכונה

לחיצת חזה 80 קילו 4 חזרות לבד + שתיים קצת עזרה סט אחד כזה אני עושה ואז יורד ל25 כל צד 8/10 חזרות
סקוואט 80 קילו 7/8 חזרות 4 סטים
ודדליפט אני בנתיים לא עושה הפסקתי עם זה

בקיצור משקלי עבודה אצלי מאוד מאוד גבוהים בהכול ואני עולה ועולה יפה מאוד בהזדמנות אני יעלה תמונות שלי נראה מתי יהיה לי כוח לצלם
אני רק רוצה לדעת על איך התוכנית הזאת נשמעת שחבר שלי המליץ לי..

אני עובד רק רגליים פעם אחת בשבוע וזה מספיק לי יש לי גנטיקה טובה ברגליים ואני לא מתכוון להתחרות בשנה הקרובה אז פעם בשבוע לי זה מספיק וגם אני אחרי זה מרגיש 4/5 חמישה ימים אחרי את הרגליים עדיין תפוסות.. זה בסדר..
אלו לא משקלים גבוהים, בלי כוונה להעליב אבל אין לך מה לקפוץ כרגע לABC
תתחיל SS ותעלה את המשקלים שלך, הבנץ' שלך זה כמו הסקוואט שלך שזה לא כזה טוב
ותתחיל לעשות דדליפט

• פותח/ת השרשור
אלו לא משקלים גבוהים, בלי כוונה להעליב אבל אין לך מה לקפוץ כרגע לABC
תתחיל SS ותעלה את המשקלים שלך, הבנץ' שלך זה כמו הסקוואט שלך שזה לא כזה טוב
ותתחיל לעשות דדליפט

לא משקלים גבוהיים אחי ? אני מרים 80 קילו 4 חזרות לבד ושקול 72 נראה לי זה מספיק כבד..

דדליפט הייתי עושה אני סתם לקחתי מהתרגיל הזה מנוחה..

לא משקלים גבוהיים אחי ? אני מרים 80 קילו 4 חזרות לבד ושקול 72 נראה לי זה מספיק כבד..

דדליפט הייתי עושה אני סתם לקחתי מהתרגיל הזה מנוחה..
הבנץ' סבבה אבל הסקוואט נמוך
אתה יכול לעשות SS ולהתחזק כל אימון במקום לקפוץ ישר לABC שזה יהיה סתם פספוס

• פותח/ת השרשור
למה דווקא אימונים אינטנסיביים של כל יום כמעט?
חשבת אולי ללכת על תוכנית PUSH & PULL ?

אני לא חושב שזה אינטנסיביי לפחות לא לי אני מרגיש סבבה עם זה..
בגלל זה חשבתי אולי לשנות את האימון לab מנוחה abc..

אם אתה כל כך נעול עליה ולא מוכן לשמוע ביקורת, אז למה בכלל פתחת אשכול יעוץ על התוכנית?

שלום.

אז ככה אני מתאמן 6 פעמים בשבוע ABCDAB

יום ראשון חזה ויד אחורית
יום שני גב ויד קדמית
יום שלישי כתפיים
יום רביעי רגליים
יום חמישי חזה יד אחורית
יום שישי גב ויד קדמית
שבת מנוחה 😴

עכשיו בנתיים אני עולה בקצב ממש מהיר כל שבוע אני עולה 600/800 גרם בשבוע ואני מבסוט על זה אבל בא לי לשנות וחבר המליץ לי על תוכנית מעניינת אחרת

AB מנוכה ABC מנוחה ואז מהתחלה שזה הולך ככה

יום ראשון חזה ידיים
יום שני גב וכתפיים
יום שלישי מנוחה
יום רביעי חזה ידיים
יום חמישי גב כתפיים
יום שישי רגליים
יום שבת מנוחה

מה אתם חושבים תודה לעוזרים 😃
אחת התכניות הרעות שיצא לי להיתקל בהן (למרות שלמעשה לא ממש הצגת תכנית...). משוללת היגיון ובלתי היפרטרופית בעליל.
בחבר'ה שלי קוראים לזה: "Pump addict".
ממליץ לך בחום לבקר באתר Kilogram.co.il ולחפש תכנית מתאימה למתאמן מתחיל (FBW, SS, AB).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית