עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תראה את הספוטר בצד הרחוק של המוט. כף היד שלו במגע עם החלק התחתון של הפלטות כל הדרך.לא ראיתי כמעט שום מגע מהספוטרים... לא חושב שאפשר לקחת את ההרמה הזאת ממנו. אפשר להתפלסף על העומק (שאי אפשר לראות) או על הפלטות (אריק ליליברידג' שאל ווויין האולט פירט בדיוק) אבל הספוטרים לא עשו כאן שום "לבד אחי הכל שלך".
ככה או ככה זה לא ממש משנה, נראה עוד מעט מה הוא שווה בתחרות.
אם אתם רוצים אני אשאל אותו אם הכל היה שלו ולא עזרו לו.
תראה את הספוטר בצד הרחוק של המוט. כף היד שלו במגע עם החלק התחתון של הפלטות כל הדרך.
והוא בכל מקרה יגיד לך שזה היה שלו. גם איך הוא בעצמו ידע? צריך לשאול את הספוטרים, אבל נראה שהם בעצמם הם לא כל כך מבינים שגם אם הם הרימו 3 ק"ג זה לא "לבד".
בקיצור, כל עוד יש מגע - זה לא אוכל
חשבת אולי על זה שאם אתה לא רואה מה קורה בצד השני, אתה לא יכול לקבוע מה מאוזן ומה לא?חשבת אולי שמגע כזה יכול ליצור חוסר איזון ולזיין לו את כל ההרמה? איכשהו זה לא קרה.
ספקולציות יש כל הזמן, אני לא חושב שאפשר לקחת ממנו את ההרמה.
אלעד זה בדיוק מה שחסר לנו שהוא יהיה לוחם דאע"ש...במראה הוא דווקא הזכיר לי לוחם דאע"ש. 😃
אלעד זה בדיוק מה שחסר לנו שהוא יהיה לוחם דאע"ש...
אתה ככה קרוב למוניטין שליליכדורים ופצצות הורגים ליפטר בדיוק כמו שהם הורגים כל אחד אחר. 🙄
אתה ככה קרוב למוניטין שלילי
לא ידידי 😅חחח...לא הבנת שזרמתי עם הבדיחה?
בבילדינג דן גרין עדיין מזיין אותו.
דן נראה כמו ת'ור בזמן שהבחור נראה כמו רון ג'רמי קווקזי.
אתה מכיר ערבים עם שם משפחה שמסתיים ב-"ייב"?זהיר קפקזי או ערבי?
דן גרין עבר פציעה לפני כמה שבועות.הוא אומר Come on Dan Green... שאגב ביחס לעצמו עושה רושם לא בשיא הכוח. אבל מי יודע.
ידוע לך איזה פציעה ידידי?דן גרין עבר פציעה לפני כמה שבועות.