הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון זהיר עם 465x2

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך
אני גם לא חושב ששובר, אבל נמדדים עפ״י תחרות.

תחרות הבאה שלו BIG DOGS 2 אני יכול להבטיח שלא יעבירו לו שום סקוואט גבוה. מכיר אישית את השופטים ועל פי מה בוחרים אותם, סטנדרטים הכי גבוהים שראיתי מחוץ לIPF.

הוא דיבר על זה מזמן שהוא בכוונה לא שובר מקביל באימונים בטענה של למנוע פציעות. בסופו של דבר זהיר בתחרויות שובר כמו שצריך בדכ, אבל הוא גם מודע לזה והמספרים בהתאם, כמו שהוא בתחרות לא התקרב ל505 שאז הוא עשה במכון

הוא דיבר על זה מזמן שהוא בכוונה לא שובר מקביל באימונים בטענה של למנוע פציעות. בסופו של דבר זהיר בתחרויות שובר כמו שצריך בדכ, אבל הוא גם מודע לזה והמספרים בהתאם, כמו שהוא בתחרות לא התקרב ל505 שאז הוא עשה במכון
איך לא לרדת מתחת למקביל ימנע פציעות?

איך לא לרדת מתחת למקביל ימנע פציעות?
לא יודע אבל זה לא באמת משנה. זאת הסיבה שהוא אומר, יכול להיות שזה נכון עבורו יכול להיות שזה בולשיט אבל זאת הסיבה, וכמה כבר אפשר לפקפק באחד הליפטרים הכי חזקים בעולם?

לא יודע אבל זה לא באמת משנה. זאת הסיבה שהוא אומר, יכול להיות שזה נכון עבורו יכול להיות שזה בולשיט אבל זאת הסיבה, וכמה כבר אפשר לפקפק באחד הליפטרים הכי חזקים בעולם?

הסקוואט התחרותי שלו תמיד נמוך משמעותית מהאימונים,אני אחכה לראות כמה הוא ייתן בתחרות

נכון, אבל זה עדיין לא משנה את התוצאות שהוא נותן בתחרויות שהן לא פחות מחסרות תקדים.

לא מאמין שמישהו חשב אפילו שהוא חלש או בסגנון אבל בתחרות האחרונה שהוא בא עם סקוואט 505 מהאימונים הוא סיים עם משמעותית פחות(לא זוכר אם זה היה הוא או אריק שקיבל בומבד אאוט בסקוואט)
כפי שנאמר,אחכה לראות את התוצאות שלו בתחרות

אני אישית לא אוהב את זה אבל יש ליפטרים שעושים ״ציטינג״ באימונים ומצפים לפחות בתחרות.

לדוגמא ולאד שמשך 422 עם רצועות ונתן כניסה שלישית 395.

הפלטות שעבד איתן במכון (זהיר) לא היו תחרותיות, לא אתפלא אם שוקלות פחות. עכשיו במכון שלו יש לו מכויילות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית