הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דן גרין בבעיה, זהיר קודייב סקבאט 430

לא ראיתי כמעט שום מגע מהספוטרים... לא חושב שאפשר לקחת את ההרמה הזאת ממנו. אפשר להתפלסף על העומק (שאי אפשר לראות) או על הפלטות (אריק ליליברידג' שאל ווויין האולט פירט בדיוק) אבל הספוטרים לא עשו כאן שום "לבד אחי הכל שלך".

ככה או ככה זה לא ממש משנה, נראה עוד מעט מה הוא שווה בתחרות.

אם אתם רוצים אני אשאל אותו אם הכל היה שלו ולא עזרו לו.
תראה את הספוטר בצד הרחוק של המוט. כף היד שלו במגע עם החלק התחתון של הפלטות כל הדרך.

והוא בכל מקרה יגיד לך שזה היה שלו. גם איך הוא בעצמו ידע? צריך לשאול את הספוטרים, אבל נראה שהם בעצמם הם לא כל כך מבינים שגם אם הם הרימו 3 ק"ג זה לא "לבד".

בקיצור, כל עוד יש מגע - זה לא אוכל

תראה את הספוטר בצד הרחוק של המוט. כף היד שלו במגע עם החלק התחתון של הפלטות כל הדרך.

והוא בכל מקרה יגיד לך שזה היה שלו. גם איך הוא בעצמו ידע? צריך לשאול את הספוטרים, אבל נראה שהם בעצמם הם לא כל כך מבינים שגם אם הם הרימו 3 ק"ג זה לא "לבד".

בקיצור, כל עוד יש מגע - זה לא אוכל

חשבת אולי שמגע כזה יכול ליצור חוסר איזון ולזיין לו את כל ההרמה? איכשהו זה לא קרה.
ספקולציות יש כל הזמן, אני לא חושב שאפשר לקחת ממנו את ההרמה.

חשבת אולי שמגע כזה יכול ליצור חוסר איזון ולזיין לו את כל ההרמה? איכשהו זה לא קרה.
ספקולציות יש כל הזמן, אני לא חושב שאפשר לקחת ממנו את ההרמה.
חשבת אולי על זה שאם אתה לא רואה מה קורה בצד השני, אתה לא יכול לקבוע מה מאוזן ומה לא?
וחשבת על זה שכל חזרה שבה מישהו נגע במוט היא פסולה? מה שרואים בוידאו לא אוכל. נגעו במוט = פסול.
אגב הרמה של 2 קילו מצד אחד ממש לא בהכרח יהרוס לו. זה יכול להועיל למרות חוסר האיזון המאוד, מאוד קטן(מה זה 2 קילו ביחס לעוד מעל 400 מבחינת איזון?), כי ככה הוא צריך להרים פחות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית