עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תוסיף ביצה מלח ופלפל תערבב טוב טוב, תיצור מזה קציצה גדולה ותטגן / שים בתנור מומלץ עם פטריוץ טריות ובצל.
אחרי שסיימת קח לחמניה, עדיף עגולה, שים קטשופ על זה את הקציצה על זה חסה מלפפון חמוץ עגבניה חריף ומעל הכול את הפטריות ובצל שטיגנת, תסגור את הלחמניה. עכשיו תפתח בקבוק קולה ובתאבון 🍽️🥹
אתה מודע לזה שיכולת פשוט להגיד לו שיכין המבורגר ?
אתה יכול לתבל כמו שאתה אוהב, לחלק את הבשר טחון לקציצות, לטגן במחבת ואז לגמור אותן בתנור, תוך כדי להכין צ׳יפס מכל ירק שאתה אוהב ( תתבל עם שמן זין מלח פלפל ושים בתנור יצא לך כמו צ׳יפס רק טעים יותר ובריא יותר, אני אישית אוהב ירקות כמו בטטה, תפו״א, עגבניות, גזר אבל כמעט כל ירק יתאים ) לזה להוסיף רוטב שאתה אוהב ( אני אוהב רוטב עגבניות אבל כל רוטב בסגנון יתאים ) ואז בסוף יהיה לך קציצות מבשר טחון עם רוטב ( שבתכלס הוא תחליף לקטשופ או משהו בסגנון הוא הרבה יותר טעים ) וצ׳יפס ירקות.
שים ליד זה כמה ירקות טריים חתוכים כמו שאתה אוהב ותאמין לי שיהיה לך טעים.
זה אומר שאתה מרבה לכתוב את המילה הזאת חחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אתה רוצה הייתי דרך הטלפון...
חחחחחחחחחזה אומר שאתה מרבה לכתוב את המילה הזאת חחחחחח
רוצה מתכון קטלני תקצוץ בצל גדול זרוק על מחבת עם מעט שמן תוסיף תבלינים מלח פלפל פפריקה עד שהוא יקבל צבע אחרי זה שים את הבשר איזה 200 גרם ותוסיף צילי מתוק, חוץ מזה אתה יכול להוסיף מה שבא לך פטריות,עגבניות,שעועית שחורה,שום
יוצא לך תבשיל בן זונה עם נפח גדול מאוד ומשביע זה היה הפייבוריט שלי לחיטוב (רק בלי הצילי)אם אתה במסה אז תשים לך הכל בפיתה תתפנק זה נדיר
לא הרבה מדי סביבות ה600-700 בלי פחמימה כמעט בכלל ומשביע רצח עם הרבה חלבון ושומן טוב, פיקס לדל פחמימהחחחחחחחחח
כמה קלוריות יוצא לך התבשיל בערך ?