הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פסיכומטרי-יש כאן מישהו שלמד בגבע?

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
ידוע שתלמידי עבר שלהם יכולים לרכוש את הספרים שלהם.
רציתי לרכוש דרך מישהו ואפילו לשלם לו על כך.
אך מכיוון שאתה בקורס אני לא יודע כמה זה רלוונטי כי לא תוכל להשיג ערכה חדשה כעת.

חפש ביד 2/אגורה.
הספרים לא שווים הרבה בלי הלומדה. בלי התרגול החכם של אוצר המילים, ההסברים בקמפוס לכל שאלה, ההסברים של המורה בכיתה, לעולם לא תקבל את אותם הטבות שמקבלים תלמידים מהקורס.

• פותח/ת השרשור
אם יש מישהו שמעוניין באימון זוגי יחד איתי אצל מייק רוזנר (@MikeRozner) בקרוספיט white city בתל אביב אשמח לשמוע.
בעקרון המטרות שלי הן קלין (ופאוור קלין) וסנאץ'. מן הסתם שזה כנראה יכלול גם עבודה על פרונט סקוואט ואוברהד סקוואט.
לגבי העלות- לא יודע אם מייק מעוניין שאפרסם את זה פה, ניתן לשלוח הודעה פרטית אליי או אליו.
אם ההגעה בעייתית, אני מגיע מאשדוד עם רכב ואוכל לאסוף מכל מקום שנמצא יחסית בדרך.
✌️

אתה יכול ליצור קשר עם החברה ולרכוש את הספרים שלהם.

אם אתה לא תלמיד עבר שלהם אתה לא יכול לרכוש את הספרים.

חפש ביד 2/אגורה.
הספרים לא שווים הרבה בלי הלומדה. בלי התרגול החכם של אוצר המילים, ההסברים בקמפוס לכל שאלה, ההסברים של המורה בכיתה, לעולם לא תקבל את אותם הטבות שמקבלים תלמידים מהקורס.

אני יודע, אני מאמין שאפשר ללמוד לבד... מה שגם אין לי ברירה אחרת נכון לנקודת הזמן הזו.

בולשיט כל האתר חכם הזה , אתה צריך וידאו שיסביר לך לחבר שברים ?
לומדות מילים זה לאנשים ספציפים , רוב מי שאני מכיר לומד מפתקים בכלל או מדפים מודפסים , האתר מספק הסבר שטחי , הפורום גם שטותי , וזהו בעיקרון , ספרים לדעתי מספיקים. קורס מכניס אותך למסגרת , זה היתרון היחיד , כל האתר וזה מורה ברשת זה שטויות.

מכובד, איפה למדת ?
בצבא התחלתי מספרים של ניב רווח, מכאן ההמלצה..הגעתי איתו ל700~ בסימולציות של ניב רווח(קשות יותר מהמרכז הארצי).
לא הספיק לי לרפואה, אז הלכתי למועדון 700 של קידום..תכלס חרטא אבל אחלה מדריך היה לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית