הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה מעתה, גם אצל הליפטרים- פוזינג מעלית

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
הבחור בימין התמונה ידוע גם כ @WeaKid

10689855_1482278202049935_6715763366682191990_n.jpg

ס1סים!!! 🤯
עובדים גם רגליים?​

הימני נראה נורא בלי להעליב גם על אחוז שומן גבוהה וגם בלי הרבה מסת שריר , על רקון יש הרבה מסת שריר אז זה נראה לגיטימי על אחוז שומן כזה, אבל עחי העיקר המשקל על המוט!

הימני נראה נורא בלי להעליב גם על אחוז שומן גבוהה וגם בלי הרבה מסת שריר , על רקון יש הרבה מסת שריר אז זה נראה לגיטימי על אחוז שומן כזה, אבל עחי העיקר המשקל על המוט!
הימני יכול גם להעלות תמונות מחמיאות, אבל הוא מצטער שהוא לא נרקסיסט שחייב למוסט מאסקיולר משהו:fuck:

ליד @the Raccoon כמעט כולם היו נראים "בלי הרבה מסת שריר"...

הימני יכול גם להעלות תמונות מחמיאות, אבל הוא מצטער שהוא לא נרקסיסט שחייב למוסט מאסקיולר משהו:fuck:
מחמיאות ? שמע לא באתי להעליב או לקטול אם זה מה שאתה חושב רק שתעשה עם זה משהו כי זה נראה נורא גם בשביל מישהו שלא מתאמן

מחמיאות ? שמע לא באתי להעליב או לקטול אם זה מה שאתה חושב רק שתעשה עם זה משהו כי זה נראה נורא גם בשביל מישהו שלא מתאמן

Screenshot_2014-10-17-15-21-07.png Screenshot_2014-10-17-15-20-54.png
כן, אני לא חטוב במיוחד או גדול במיוחד, אני חייב ללכת ללרדת בגדול כי אני נראה נורא!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית