הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מעתה, גם אצל הליפטרים- פוזינג מעלית

אני לא מכיר את המושג מקריב הרבה מידי.
לכל בנאדם יש את סדר העדיפויות שלו, זכותו שמשקל על המוט יבוא לפני הריבועים בבטן.
ברור שיש דבר כזה...וזה לפי דעתי מה שקורה במקרה הזה, לדעתי כל עוד ליפטינג זה תחביב אצלך אין שום סיבה שזה יהיה יותר חשוב מהמראה, במיוחד לא כשאתה מגיע ל25% או משהו כזה.
מצטער אם אני מעליב אותך.

אני לא מכיר את המושג מקריב הרבה מידי.
לכל בנאדם יש את סדר העדיפויות שלו, זכותו שמשקל על המוט יבוא לפני הריבועים בבטן.
ברור שזאת זכותו בגלל זה אמרתי לדעתי
גם לא חייב לחטב לריבועים מספיק להוריד כמה קילו מיותרים וזה בלי להכנס לזה שזה לא יעיל והאסטרוגן עולה על הטסט מה שגורם ליצור פחות מסת שריר וסכנה לג'ינו במיוחד בגיל ההתבגרות..

ברור שיש דבר כזה...וזה לפי דעתי מה שקורה במקרה הזה, לדעתי כל עוד ליפטינג זה תחביב אצלך אין שום סיבה שזה יהיה יותר חשוב מהמראה, במיוחד לא כשאתה מגיע ל25% או משהו כזה.
מצטער אם אני מעליב אותך.

מסכים באופן חלקי... אני חושב שלא צריך להזניח את עצמך אבל אין כל קשר אם אתה מתחרה או לא...
זה עניין של העדפה אישית.
אותי אתה לא מעליב כי אני הרבה פחות מ20 אחוז שומן, וגם לו הייתי מעל 20 אחוז זאת היית בחירה שלי 😃
אבל בסה''כ יש משהו במה שאתה אומר.

גם לא חייב לחטב לריבועים מספיק להוריד כמה קילו מיותרים וזה בלי להכנס לזה שזה לא יעיל והאסטרוגן עולה על הטסט מה שגורם ליצור פחות מסת שריר וסכנה לג'ינו במיוחד בגיל ההתבגרות..

האמת שפה טענת טענה שכבר לא כוללת בתוכה בהכרח אסתטיקה...
אני אשמח להסביר מעמיק, אני במילא מתכוון לפתוח על זה אשכול.

לדעתי אתה מקריב הרבה מדי בשביל משקל על המוט זה כבר לא עניין של בילדינג או ליפטינג זה פשוט נראה רע..
נראה רע זה עניין אינדיבידואלי שמשתנה מבן אדם לבן אדם. אני לא מקריב כלום כי אני לא מאבד שום דבר.
אין לי כל כוונה להעליב אבל אתה צריך קצת להיות מודע לעצמך ויש חיים אחרי השעה ביום שאתה מתאמן...
אני מבין שאין כל כוונה להעליב ואני מודע לעצמי. נחמד מצדך לדאוג לחיי האישיים מחוץ לאימונים אבל זה כבר עניין שלי עם עצמי ואין כל קשר לנושא.
מצטער אם אמרתי משהו פוגע אבל אתה צריך חיטוב זו דעתי..

איך אתה יכול להיות בטוח שהטסט שלי נפגע?
אין לי ג'ינו שיעיד על זה. או כל בעיה תפקודית אחרת.

נערך לאחרונה:
איך אתה יכול להיות בטוח שהטסט שלי נפגע?
אין לי ג'ינו שיעיד על זה. או כל בעיה תפקודית אחרת.
לא אמרתי שזה מה שקרה פשוט זה יכול לקרות..
ונכון שזה החיים שלך העלת תמונה ואמרתי את דעתי וכאן זה נגמר שיהיה לך בהצלחה במה שתבחר

לא אמרתי שזה מה שקרה פשוט זה יכול לקרות..
ונכון שזה החיים שלך העלת תמונה ואמרתי את דעתי וכאן זה נגמר שיהיה לך בהצלחה במה שתבחר
תודה, רק שים לב שאתה קצת סטית מהנושא.

נערך לאחרונה:
@Balbazor ,צריכים לעשות גרסה של שחקני פ1טבול?
כבר עשיתי מלפני שנים רבות גרסת בילדרים עם כמה מהגדולים בתחום:
10336626_10204008240192142_1853939870125225174_n.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית