עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אם אני לא טועה הפרס שלי אמור להיות איזה 40?היחס אמור להיות כשני שליש, קראתי את זה ממישהו שרשם כאן.
אפשר להסתכל על זה ככה, ואפשר להגיג שהבנצ שלך צריך להיות יותר גבוה.אז אם אני לא טועה הפרס שלי אמור להיות איזה 40?
כן וכןכנראה בעיית טכניקה בבנץ.
אתה מקשית תגב? משתמש בלג דרייב?
היחס הממוצע אמור להיות בערך 2/3, יש סטיות לפה ולשם (בדרך כלל למעלה לכיוון 70%-75%).מה נחשב יחס טוב בין הבנץ' לפרס? יש לי 62.5 בנץ' 3X5 ופרס 50 3X5
זה נחשב פרס גבוה מדי או שזה בסדר?
הדבר היחיד שדוחף אצלי בפרס זה הידיים, לא יותרהיחס הממוצע אמור להיות בערך 2/3, יש סטיות לפה ולשם (בדרך כלל למעלה לכיוון 70%-75%).
אצלך אבל נשמע שיש שימוש ברגליים בפרס או טכניקה רעה מאוד בבנץ'.
אם הבנץ' ממשיך להתקדם אז אין בעיה, הצגת את זה כאילו זה המשקלים המקסימליים שלךהדבר היחיד שדוחף אצלי בפרס זה הידיים, לא יותר
בבנץ' אני עושה הכל כמו שצריך.
פשוט שהתחלתי SS התחלתי עם משקלים קלים, התחלתי עם 35 בנץ' ו30 פרס
אז יצא שהתקדמתי אימון אחד בבנץ' 5 ובפרס 2.5
ואז אימון אחרי 2.5 בבנץ' ואז 2.5 בפרס וככה המשכתי
ואז הגעתי ל47.5 פרס ונכשלתי אז הבנץ' שלי יכל להתקדם קצת
פשוט התחלתי בהפרשים לא טובים זה הכל, עכשיו אני מבין את הטעות אבל כמו שכתבתי בכל מקרה הפרס יתקע מתישהו ואז הפער יגדל
מה זאת אומרת?יחס טוב זה כששניהם 50 קילו יותר ממה שהם עכשיו.
אוי... אז הוא יהיה כמוך, פרס של 105Kg לחזרה (בערך) ובנץ' של 135Kg (ביום טוב?)... 🙄זאת אומרת שזה לא משנה. תתמקד בהתקדמות, לא בכל מיני יחסים לא מעניינים.
הטענה עדיין עומדת. אלא עם מדובר ב-160Kg (ביום טוב?) ...הגזמת, 135 אני יכול ללחוץ גם ביום רע 😣
אני מקנא בפרס שלך...מה הטענה?
אני מקנא בפרס שלך...