ייעוץ הפרס שלי קרוב מדי לבנץ'?

Asaf153

משתמש פעיל
950
191
נק' מוניטין:
455
950
191
מה נחשב יחס טוב בין הבנץ' לפרס? יש לי 62.5 בנץ' 3X5 ופרס 50 3X5
זה נחשב פרס גבוה מדי או שזה בסדר?

זו לא טענה 😛
אני בטוח שעם הבנץ׳ שלך אתה יכול להגיע לזה בקלות. למרות שבנץ׳ זה לא פונקציונלי...
זו באמת לא טענה (ציפיתי שלא תשים לב...).
הפרס והבנץ' מאוד מצומדים. יש כאלה שיעידו שבתקופות בהן הם נותנים דגש לפרס הבנץ' מתקדם בצורה עדיפה על אלה בהן ניתן דגש לבנץ' תוך הזנחת הפרס.

זו באמת לא טענה (ציפיתי שלא תשים לב...).
הפרס והבנץ' מאוד מצומדים. יש כאלה שיעידו שבתקופות בהן הם נותנים דגש לפרס הבנץ' מתקדם בצורה עדיפה על אלה בהן ניתן דגש לבנץ' תוך הזנחת הפרס.

לא בטוח שהבנתי את הטענה. אתה טוען (יש כאלה שיעידו) שהתקדמות בפרס תגרום להתקדמות יותר טובה בבנץ׳, מאשר התמקדות בבנץ׳ בלבד?
בסוף הפרס שלך יעקוף את הבנצ שלך 😲

בנץ׳ מבחינתי זה תרגיל עזר.

לא בטוח שהבנתי את הטענה. אתה טוען (יש כאלה שיעידו) שהתקדמות בפרס תגרום להתקדמות יותר טובה בבנץ׳, מאשר התמקדות בבנץ׳ בלבד?

אני לא יכול להגיד כלום, הבנצ שלי פחות מהפרס שלך :/

ולגבי השאלה שלך, מה התשובה עליה באמת ?

הכוונה היא שישנם לא מעט בנצ'רים שיטענו שמיקוד בבנץ' תוך הזנחת הפרס הביא אותם נחותה לעומת תקופות בהן ניתן דגש דווקא לפרס.
המסקנה הישירה אינה שעדיף לתת דגש לפרס ולהזניח את הבנץ' וע"י כך להתקדם בבנץ'. פשוט הצימוד בין הבנץ' לפרס אמור להיות מאוד הדוק.

עריכה: (מוות לסמסונג*)

תרגיל עזר?... 😳

אישית, בתקופה שהתמקדתי בבנץ' (סמולוב) הפרס התחזק גם כאשר לא ביצעתי אותו בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית