הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ההיקפים ברגליים יורדים ):

eranshani2

משתמש מתחיל
132
4
נק' מוניטין:
68
132
4
מה קורה אנשים. זקוקקקק לעזרה שלכם.

כרגע בצבא, ובמכון אין מוט אולימפי אלא רק סמית' משין ולחיצת רגליים.
לדדלפיט מצאתי פתרון וזה פעם בשבועיים כשאני יוצא, מתאמן אצל דוד שלי כי יש לו מוט ארוך אבל אין אפשרות לסקוואט כבד.
משהו כמו 8 חודשים שלא עשיתי סקוואט חופשי . : (. ניסיתי לעשות לחיצת רגליים ובסמית' משין מכרעים אבל זה לא באמת עובד על כל הפלג התחתון כמו שצריך.
אז הרעיון היחיד שנשאר זה סקוואט בסמית'.
יודע שזה הכי קל להריץ בדיחות על זה עכשיו אבל אני באמת רוצה לדעת איך נכון לעשות סקוואט בסמית' נכון. הייתי עושה lb בחופשי, זה תקף גם לסמית'?
נמאס לי שגינסים נהיים גדולים עלי!!
תעזרו לייי =]

לא בקטע בדיחתי, גם אני הייתי באותו מצב כמוך במשך כמה חודשים -
אתה שואל "איך נכון לעשות סקוואט בסמית'" אז אני אחדש ואומר לך שאין דרך נכונה לעשות סקוואט בסמית' כי פשוט באמת לא אמורים לעשות סקוואט בסמית.

• פותח/ת השרשור
לא בקטע בדיחתי, גם אני הייתי באותו מצב כמוך במשך כמה חודשים -
אתה שואל "איך נכון לעשות סקוואט בסמית'" אז אני אחדש ואומר לך שאין דרך נכונה לעשות סקוואט בסמית' כי פשוט באמת לא אמורים לעשות סקוואט בסמית.

אז מה אפשר לעשות במקום?
סתכל ביוטיוב, זאת טכניקה שונה מ LB או HB

זהו, שאני יודע מאיך שמאמנים לימדו מתחילים זה רגליים קדימה כזה ולרדת. רציתי לדעת אם מישהו מבין בעניין כדי לראות אם יש סיכוי שיהיה קשר לסקוואט החופשי

אז מה אפשר לעשות במקום?

זהו, שאני יודע מאיך שמאמנים לימדו מתחילים זה רגליים קדימה כזה ולרדת. רציתי לדעת אם מישהו מבין בעניין כדי לראות אם יש סיכוי שיהיה קשר לסקוואט החופשי
מה המצב ערן ?
זה מרום מהמכון בסירקין .. יש שמה דמבלים ? אם כן תעשה מקסימום סקוואט עם דמבלים

תאכלס לא רואה סיבה שתעשה את זה אחרת. גם ככה בסקוואט המוט יורד בקו ישר, אז קיבוע המוט לא משנה לך את זה... תאכלס אין סיבה לשנות את הטכניקה לדבר המוזר הזה שאנשים עושים עם גב מאונך לרצפה...

• פותח/ת השרשור
מה המצב ערן ?
זה מרום מהמכון בסירקין .. יש שמה דמבלים ? אם כן תעשה מקסימום סקוואט עם דמבלים

חח מה קורה אחי ? יש עד 20 קילו , לא משהו רציני ובטח שלא מספיק.

תאכלס לא רואה סיבה שתעשה את זה אחרת. גם ככה בסקוואט המוט יורד בקו ישר, אז קיבוע המוט לא משנה לך את זה... תאכלס אין סיבה לשנות את הטכניקה לדבר המוזר הזה שאנשים עושים עם גב מאונך לרצפה...

זה מה שאני אנסה כנראה, תודה =]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית