עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל כמות כזאת של בערך שתי כוסות חלב ו3 פרוסות גבינה בגדול היא בסדר או שכבר בכמות כזאת יכולה להיות סכנה?לקטוז גורם לתגובה יחסית גבוהה של אינסולין, ואולי גם יכול להחמיר לך את האקנה. אין ממש כמות שאפשר להמליץ לך כי זה תלוי מאוד בתגובה של הגוף שלך. תחקור את הכמויות השונות ותסיק מהן מסקנות.
אז מהקטע של ההורמונים אין לי מה לדאוג? לא תהיה השפעה?לא יודע לגבי החצ'קונים.
אבל לגבי ההורמונים, לא יהיה לך ג'ינו מחלב.
אי אפשר לדעת, יש כאלה שאחרי פרוסה של גבינה מפתחים תגובות, שוב, זה אינדיבידואלי.אבל כמות כזאת של בערך שתי כוסות חלב ו3 פרוסות גבינה בגדול היא בסדר או שכבר בכמות כזאת יכולה להיות סכנה?
אז מהקטע של ההורמונים אין לי מה לדאוג? לא תהיה השפעה?
ומה עם בריחת סידן?
זה כבר טוב.אתה לא צריך לחשוב על בריחת סידן בגיל שלך.
אני פוסל את הדעה שלך.יש איזה קטע עם הורמונים. יש בחלב הורמון הנקרא IGF-1 (תרגום: גורם-גדילה דמוי אינסולין) בנוסף על רמות הסטרוגן גבוהות.
ההורמון הזה כשמו כן הוא מזרז גדילה. אז לתינוקות שמכפילים את גודלים במספר בודד של חודשים - זה נחוץ. לאחר מכן זה עלול לגרום לתופעות שהאוכלוסיה כיום מנסה להימנע מהן, כמו צמיחת שדיים לילדים ונוער בעלי אחוז שומן גבוה.
ועוד נקודה למחשבה - אנחנו החיה היחידה בטבע שצורכת חלב גם בגיל בגרות. אין חיה כזאת. על מה זה מעיד?
מאמין שעכשיו המון פוסלי-טבעונות יתקפו את מה שאמרתי.. אבל זה דיון פתוח.
יש איזה קטע עם הורמונים. יש בחלב הורמון הנקרא IGF-1 (תרגום: גורם-גדילה דמוי אינסולין) בנוסף על רמות הסטרוגן גבוהות.
ההורמון הזה כשמו כן הוא מזרז גדילה. אז לתינוקות שמכפילים את גודלים במספר בודד של חודשים - זה נחוץ. לאחר מכן זה עלול לגרום לתופעות שהאוכלוסיה כיום מנסה להימנע מהן, כמו צמיחת שדיים לילדים ונוער בעלי אחוז שומן גבוה.
Citation needed
ועוד נקודה למחשבה - אנחנו החיה היחידה בטבע שצורכת חלב גם בגיל בגרות. אין חיה כזאת. על מה זה מעיד?
לא יודע, על מה?
הרבה קלוריות אצלי מגיעות מחלב, מגיל קטן אני שותה חלב כל יום ואין לי ג'ינו או מחלות לב או לא יודע מה.יש איזה קטע עם הורמונים. יש בחלב הורמון הנקרא IGF-1 (תרגום: גורם-גדילה דמוי אינסולין) בנוסף על רמות הסטרוגן גבוהות.
.
זה יותר נראה שאתה מנסה לכפות על עצמך אמונות של טבעונים מאשר שאנחנו לא מסוגלים לקבל דברים שסותרים את האמונות שלנו.מעיד על זה שאנחנו לא אמורים לצרוך חלב, ועוד שמקורו לא במין שלנו.
זה שהגוף מצליח להתמודד עם חלב זה לא אומר שזה טוב לא.
הגוף שלך אסף153 מצליח להתמודד גם עם שומן טרנס. למה אתה לא אוכל את זה? הרי אני בטוח שבטווח הקצר לא תמות ולא תראה שוב מחלות לב ועורקים חסומים וסרטן בדם.
אתם פשוט לא מסוגלים לקבל דברים שסותרים את האמונות המוגבלות שלכם אה?
בחיי, כמו מתאמן ותיק בחדר כושר שבטוח שהוא יודע מה עושה למרות שלא עבר שום הסמכה ובגיל 40 הולך ברחוב לפי הלצות האורטופד שלו.
וואלה קריפי הורס, הנקודה למחשבה החדשה שלי היא למה העלית תמונה של עצמך במצב הזה