הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר הבדל בתקופות של הבודיבילדרים

• פותח/ת השרשור sg1
  • פורסם בתאריך

sg1

משתמש מתחיל
139
2
נק' מוניטין:
11
139
2
איך אתם מסבירים את הצורות של מפתחי הגוף תקופת ארנולד לבין היום ??

חומרים שונים

• פותח/ת השרשור
אבל עדיין איך מסבירים השינויים המהותיים בגוף
תקופת ארנולד ( מבנה יותר אסתטי ופחות 'הר שפיצי' -קטלר קולמן)
לעומת המפתחים הענקים של היום (דוגמא: מעלה )??
האם זה תוכניות אימון שונות ?
הבנה מדעית אחרת ??
איזה תרגילים טובים ואילו לא ??

ו אני חייב להגיד שאין לי ידע רחב בכלל בתחום .

אבל עדיין איך מסבירים השינויים המהותיים בגוף
תקופת ארנולד ( מבנה יותר אסתטי ופחות 'הר שפיצי' -קטלר קולמן)
לעומת המפתחים הענקים של היום (דוגמא: מעלה )??
האם זה תוכניות אימון שונות ?
הבנה מדעית אחרת ??
איזה תרגילים טובים ואילו לא ??

ו אני חייב להגיד שאין לי ידע רחב בכלל בתחום .

חומרים טובים יותר שמאפשרים יותר

תראה את התוצאות: ארנולד נראה כמו שרירן, עם חזה רציני, בטן שטוחה, הכל נראה טבעי ואסתטי. קאטלר, קולמן וחבריהם נראים כאילו לבשו על עצמם תחפושות. גדולים בצורה מחרידה, עם בטן נפוחה, שרירים מפותחים מדי (כן, יש דבר כזה...) וגוף חסר פרופורציות.

מה לעשות. לדעתי התוצאות בתחום הזה הולכות אחורה. מה יותר יפה בעיניך?
18699

תראה את התוצאות: ארנולד נראה כמו שרירן, עם חזה רציני, בטן שטוחה, הכל נראה טבעי ואסתטי. קאטלר, קולמן וחבריהם נראים כאילו לבשו על עצמם תחפושות. גדולים בצורה מחרידה, עם בטן נפוחה, שרירים מפותחים מדי (כן, יש דבר כזה...) וגוף חסר פרופורציות.

18699

אלו סטנדרטים אחרים, זאת לא שאלה של יופי כי האדם הממוצע יגיד שגם ארנולד "מנופח מידי עחי".
הסטנדרטים היום שונים.

אלו סטנדרטים אחרים, זאת לא שאלה של יופי כי האדם הממוצע יגיד שגם ארנולד "מנופח מידי עחי".
הסטנדרטים היום שונים.
לא יודע אם זה סטנדרטים של תקופה, או ענין של טעם אישי. שאלת למה רשמתי "התקדמות"? כי בעיני, הם מחרידים, וארנולד נראה הרבה יותר טוב.

18699

למפתחי גוף של היום אין פרופורציות? מקווה שאתה צוחק.

• פותח/ת השרשור
תראה בגדול כל אחד ומה שיפה בעיניו,
אבל אי אפשר לקרוא לאנשים המפלצתיים של היום לקרוא מפתחי גוף אסתטיים כאשר הטרפזים שלהם יותר גדולים מהראש שלהם .

לעומת פעם .

אבל עדיין אף אחד לא הביא סיבה מספיק רצינית (בעיני), עזבו אותכם החומרים מה קרה הפרופורציות מפעם ועד היום

למפתחי גוף של היום אין פרופורציות? מקווה שאתה צוחק.
פרופורציות יש לכל דבר ביקום, השאלה איזה. בעיני מה שהם עושים לגוף שלהם רחוק מלהיות יפה. אם אתה חושב שהם נראים יותר מטוב מארנולד ולו פריגנו --- אין לי מה לענות על זה.

סתכל:
fnVNS.jpg

לטעמי, להגיע לגודל כזה בהמסטרינג ובארבע ראשי, בגלוטוס, ברחב גבי - זה פשוט לא נראה טוב, ולא פרופורציונלי לשאר הגוף.

אבל בסדר, ברור לי שהרבה אחרים חושבים שזה יפה.

חומרים שונים, מינונים גבוהים יותר ידע בנושא החומרים.
אגב, פרופורציות, לארנולד היה ארבע ראשי בגודל של זה של מיס אולימפיה הנוכחית. ובטורסו ההיקפים לא היו רחוקים מאוד מקולמן. ארנולד לא היה פרופורציונלי בשיט, אבל באותה תקופה זה היה מקובל.
היום הפרופורציות של הטופ מושלמות.

Back
למעלה תחתית