עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1. זה דבר מטומטם לעשות כי כל אחד משפיע על רצפטורים שונים וזה כמו למשוך את החוט משני הכיוונים ובסוף לא לקבל שום דבר. המכניזם של שני החומרים שונה ולא יתן הרבה אם תערב אותם.
2. יש סכנה בעלייה חדה של לחץ הדם במיוחד באימונים אנאירובים מה שיכול להוביל להרגשה לא טובה ולעיתים לדברים גרועים הרבה יותר
3. יהומבין עדיף באחוזי שומן נמוכים לא יתן הרבה בגבוהים (שימוש יעיל יהיה ב12%~ ומטה), אם תקרא את הפרוטוקולים על השומן העיקש תראה שאפדרין גם לא יעיל שם מסיבות כאלה ואחרות באחוזי שומן נמוכים.
באימונים אנאירובים העלייה בדופק הרבה יותר חדה מאשר אימונים אירובים, לדוגמא בסקוואט הדופק יכול לעלות מ100 ל160 ב20-30 שניות של סט, הלחץ דם בכלל עף פלאים יכול להגיע גם לערכים של 300 על 180-200 כאשר מדובר בסקוואט באמת כבד או אפילו RM1-3.אני לא מבין למה דווקא באימונים אנאירוביים הרי באימונים אירוביים הדופק הוא יותר גבוה או שאני טועה ?
כן קראתי את המאמר לפני מספר דקות פשוט רציתי לשמוע אולי חוות דעת של מישהו שלקח את שניהםליל מקדונלד אומר שאם אתה רוצה לקחת אפדרין בזמן שאתה לוקח יוהמבין יש לקחת אותם כ 4-5 שעות הפרש.
אין לקחת אותן ביחד........
תודה רבה את זה אני יזכור !!באימונים אנאירובים העלייה בדופק הרבה יותר חדה מאשר אימונים אירובים, לדוגמא בסקוואט הדופק יכול לעלות מ100 ל160 ב20-30 שניות של סט, הלחץ דם בכלל עף פלאים יכול להגיע גם לערכים של 300 על 180-200 כאשר מדובר בסקוואט באמת כבד או אפילו RM1-3.
אז מה שאתה בא להגיד שבאפדרין עדיף להישתמש כאשר נמצאים על אחוז שומן יותר גבוה נגיד מעל 12 ו ביהומבין מתחת ל 12?1. זה דבר מטומטם לעשות כי כל אחד משפיע על רצפטורים שונים וזה כמו למשוך את החוט משני הכיוונים ובסוף לא לקבל שום דבר. המכניזם של שני החומרים שונה ולא יתן הרבה אם תערב אותם.
2. יש סכנה בעלייה חדה של לחץ הדם במיוחד באימונים אנאירובים מה שיכול להוביל להרגשה לא טובה ולעיתים לדברים גרועים הרבה יותר
3. יהומבין עדיף באחוזי שומן נמוכים לא יתן הרבה בגבוהים (שימוש יעיל יהיה ב12%~ ומטה), אם תקרא את הפרוטוקולים על השומן העיקש תראה שאפדרין גם לא יעיל שם מסיבות כאלה ואחרות באחוזי שומן נמוכים.
אז מה שאתה בא להגיד שבאפדרין עדיף להישתמש כאשר נמצאים על אחוז שומן יותר גבוה נגיד מעל 12 ו ביהומבין מתחת ל 12?
או שגם אפדרין יעיל כמו יהומובין באחוזי שומן נמוכים?
המנע מאפדרין : HCL
אפדרין יכול לגרום למנוע מהקטכולאמינים להשתחרר כאשר לוקחים את התוסף קרוב לאימון, הימנע מהתוסף בכל ה"פרוטוקולים לשומן העיקש" (37), אם אתם לוקחים אפדרין במשך החיטוב שלכם, תקחו אותו 3-4 שעות לאחר הצריכה (האופציונלית) של היהומבין (זיכרו אסור בשום פנים ואופן לערבב יהומבין עם אפדרין עקב מכניזם שונה, לפחות 3-4 שעות בין שני החומרים!!!!!!)
זה רשום במאמר על השומן העיקש:
מזל שאין לי D:אפילו יותר טובה, יש כמה מקורות שאומרים שזה יכול לעזור לצלוליטיס