הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרין + יהומבין

• פותח/ת השרשור Eduard
  • פורסם בתאריך

Eduard

משתמש מתחיל
277
0
נק' מוניטין:
241
277
0
רציתי לדעת חוות דעת של מישהו שניסה לשלב בין שני החומרים ?
ועד כמה זה מסוכן לשלב ביניהם ?

1. זה דבר מטומטם לעשות כי כל אחד משפיע על רצפטורים שונים וזה כמו למשוך את החוט משני הכיוונים ובסוף לא לקבל שום דבר. המכניזם של שני החומרים שונה ולא יתן הרבה אם תערב אותם.
2. יש סכנה בעלייה חדה של לחץ הדם במיוחד באימונים אנאירובים מה שיכול להוביל להרגשה לא טובה ולעיתים לדברים גרועים הרבה יותר
3. יהומבין עדיף באחוזי שומן נמוכים לא יתן הרבה בגבוהים (שימוש יעיל יהיה ב12%~ ומטה), אם תקרא את הפרוטוקולים על השומן העיקש תראה שאפדרין גם לא יעיל שם מסיבות כאלה ואחרות באחוזי שומן נמוכים.

• פותח/ת השרשור
1. זה דבר מטומטם לעשות כי כל אחד משפיע על רצפטורים שונים וזה כמו למשוך את החוט משני הכיוונים ובסוף לא לקבל שום דבר. המכניזם של שני החומרים שונה ולא יתן הרבה אם תערב אותם.
2. יש סכנה בעלייה חדה של לחץ הדם במיוחד באימונים אנאירובים מה שיכול להוביל להרגשה לא טובה ולעיתים לדברים גרועים הרבה יותר
3. יהומבין עדיף באחוזי שומן נמוכים לא יתן הרבה בגבוהים (שימוש יעיל יהיה ב12%~ ומטה), אם תקרא את הפרוטוקולים על השומן העיקש תראה שאפדרין גם לא יעיל שם מסיבות כאלה ואחרות באחוזי שומן נמוכים.

אני לא מבין למה דווקא באימונים אנאירוביים הרי באימונים אירוביים הדופק הוא יותר גבוה או שאני טועה ?

ליל מקדונלד אומר שאם אתה רוצה לקחת אפדרין בזמן שאתה לוקח יוהמבין יש לקחת אותם כ 4-5 שעות הפרש.

אין לקחת אותן ביחד........

אני לא מבין למה דווקא באימונים אנאירוביים הרי באימונים אירוביים הדופק הוא יותר גבוה או שאני טועה ?
באימונים אנאירובים העלייה בדופק הרבה יותר חדה מאשר אימונים אירובים, לדוגמא בסקוואט הדופק יכול לעלות מ100 ל160 ב20-30 שניות של סט, הלחץ דם בכלל עף פלאים יכול להגיע גם לערכים של 300 על 180-200 כאשר מדובר בסקוואט באמת כבד או אפילו RM1-3.

• פותח/ת השרשור
ליל מקדונלד אומר שאם אתה רוצה לקחת אפדרין בזמן שאתה לוקח יוהמבין יש לקחת אותם כ 4-5 שעות הפרש.

אין לקחת אותן ביחד........
כן קראתי את המאמר לפני מספר דקות פשוט רציתי לשמוע אולי חוות דעת של מישהו שלקח את שניהם

• פותח/ת השרשור
באימונים אנאירובים העלייה בדופק הרבה יותר חדה מאשר אימונים אירובים, לדוגמא בסקוואט הדופק יכול לעלות מ100 ל160 ב20-30 שניות של סט, הלחץ דם בכלל עף פלאים יכול להגיע גם לערכים של 300 על 180-200 כאשר מדובר בסקוואט באמת כבד או אפילו RM1-3.
תודה רבה את זה אני יזכור !!

אז מה שאתה בא להגיד שבאפדרין עדיף להישתמש כאשר נמצאים על אחוז שומן יותר גבוה נגיד מעל 12 ו ביהומבין מתחת ל 12?
או שגם אפדרין יעיל כמו יהומובין באחוזי שומן נמוכים?

אז מה שאתה בא להגיד שבאפדרין עדיף להישתמש כאשר נמצאים על אחוז שומן יותר גבוה נגיד מעל 12 ו ביהומבין מתחת ל 12?
או שגם אפדרין יעיל כמו יהומובין באחוזי שומן נמוכים?

יהומבין יעיל יותר מאפדרין באחוזי שומן נמוכים.
היה משהו עם אפדרין אני לא זוכר מה שבשומן עיקש בעייתי לקחת אותו לפני אירובי או משהו כזה.
משה, אשמח אם תענה אם אתה יודע על זה משהו.

זה רשום במאמר על השומן העיקש:

המנע מאפדרין : HCL
אפדרין יכול לגרום למנוע מהקטכולאמינים להשתחרר כאשר לוקחים את התוסף קרוב לאימון, הימנע מהתוסף בכל ה"פרוטוקולים לשומן העיקש" (37), אם אתם לוקחים אפדרין במשך החיטוב שלכם, תקחו אותו 3-4 שעות לאחר הצריכה (האופציונלית) של היהומבין (זיכרו אסור בשום פנים ואופן לערבב יהומבין עם אפדרין עקב מכניזם שונה, לפחות 3-4 שעות בין שני החומרים!!!!!!)

• פותח/ת השרשור
אני אנצל את הפוסט בשביל שאלה נוספת!
האם יהומבין יש לו אותה השפעה על נשים כמו על גברים ?

האם יומובהין לא יעיל באחוזי שומן גבוהים?או שפשוט לא בריא לקחת אותו באחוז שומן כבוהים כי אפשר לרדת גם לבד...
כלומר האם באחוז שומן נמוך וגבוה הוא פועל בואתה מידה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית